Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Meet Bro Framestone @ One Utama

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Last week beberapa pelawat setia teratak usangku, sudi meluangkan masa dan duit (tipu la kalau jumpa xkeluar duit kan) untuk ber“gathering” dengan aku.

Plan gathering kecil2an nie dah lama dirancang cuma belum ada masa yang sesuai. Tertibe aku melihat ada kekosongan dalam jadual kehidupan aku as student+pekerja makan gaji (tgu la aku jd CEO, xmen la makan gaji time tue).

So aku tetapkan perjumpaan dan bertanya siapa yang boleh terlibat. Ramai juga yang ku jemput dari meletak annulment di entry ku sampai la ke komen2 blog yang selalu aku lawati. Walaupun masa agak suntuk, ramai jugak yang memberi feedback walaupun tidak kesampaian untuk terlibat sama.

Akhirnya, hanya
- Atie
- Eazy
- Elle
yang free and sudi keluar bersama aku. Harap lain kali rakan-rakan yang lain sudi join sama ek.

Maaf tak banyak gambar yang aku tempek kat entry nie. Besa la bukan kamera aku kan he…23x Aku just nak Tanya dengan korang

Dalam gambar diatas
- Siapa yang banyak memenuhi ruang didalam gambar
- Siapa memiliki senyuman yang manis (Cik Manis xterlibat ek)
- Siapa yang agak gile2 sikit
He..23x jawab jangan tak jawab.

Pe2 pun byk aktiviti yang dapat kami nikmati bersama2
- Breakfast merangkap Lunch di KFC
- Menontong wayang bersama2 di GSC
- Berdiskusi mengenai alam blogger
- Merancang sesuatu dari blog
- Perancangan wat gathering untuk para bloggers
- Berkongsi idea memantapkan cara penulisan di blog
Dan dari sini ada beberapa perancangan akan dijalankan (insya'lah)
- Menghadiri perkahwinan Kak Mala
- Layan Movie Talentime (wat kat sekolah aku tue)
- Menyerang Along Arman di Ganu.
Insya'lah, ini semua apa yang kami perolehi semasa berjumpa. Mungkin dilain masa ade agenda yang kami bincangkan akan kami masukkan di dalam blog kami. Pe2 pun zaaassshhh Layan...!!!

45 Jejak Perantau Maya:

ekino said...

besh2!...
kamu semua jmpe kat ne tuh?
..syok nye!..
rugi tak ikut..

Framestone said...

jumpe kat One utama je.. kan dah ajak hari tue huhuhu..mybe lepas nie kamu join la same ek

Ain said...

mcm best aje.. One Utama dekat la ngan opis sy dan Umah tu (Kota Damansara).......x main bowling ke? ni leh wat pertandingan boling ni..

Framestone said...

he..23x dah lewat dah..klu awal2 pg leh la men bowling..murah pe he..23x mybe len kali kot..meh la join same lepas nie

Along Arman said...

hohohoh...
pandai yer nak serang along ramai²..
takper.. akan ku sediakan bala tentera yang ramai.. mueheheheh...

Framestone said...

he..23x along dah goyah la tue ek.. jgn takut along..kami serang cara baik..xmen simbah2 cat he..23x

yOnnA said...

bro!!
bile yonna nk jumpe bro ngan atie pulak ni eh? :)

Framestone said...

yonna selalu bz kan huhu..klu x dah leh keluar sesame..pe2 nnt bg la no fon kat ym bro..leh2 gak contact2 if ade pe2 kan

mademoiselle azieshakespeare said...

bro, nanti organize ar cantik2
klu last minute susah sket nk kumpul org.... :D

Framestone said...

leh je..tp xleh nk jnji la..jadual bro pack dari isnin sampai ahad..if ade kekosongan pun last2 minit je..if xjd..insya'lah bulan 5 free sikit kot..nnt join la ek

en_me said...

ader ngumpat2 me takkks.. hmmmm

Framestone said...

ops ade jugak mengumpat bro_me.. salah seorang blogger yg kami tgh memikirkan bertapa famous dalam arena berblog nie.. bukan reka cerita ek..semuanya benar2 berlaka

♥.misz luna.™ said...

[dlm lab]


jom serang along arman...
b4 tu meh dtg phg dlu..
huda kn kt phg...


lalala

Framestone said...

leh je..pick kamu kat sane..leh amik bella sekali he..23x ish dalm lab..dah2 g sambung berlajar

yOnnA said...

bro bg num bro kt email yonna eh
yonna2yonni@yahoo.com

Framestone said...

peh email die panjang sih huhu... mls nk ym bro la tue ek...ok nnt bro emailkan ek

PJ selamba said...

grrrrr
ni nak marah ni (sambil tarik rambut framestone)!!
apasal akuu tak tahu menahu pasal benda ni?
adeh adeh...
aku dianak angkatkan...
kenapa?
kenapa jadi begini?
sampai hatimu...

Framestone said...

he..23x dah ko lame menghilang... kalau xcay amung check balik entry2 sbelum ahad lepas..sure de aku mentionkan

suezensuzanna said...

hehe....best best...nk join lah nnt;)

Framestone said...

tue la kan dah ajak hari tue huhu... erm wat pe tue..nk keluar lunch ke

elle said...

oh hooo... sudah letak ye gmbr... 1 je ek?? huhu.. nk lg... :p

siapa yg memenuhi ruang? Bro Framestone la! hihi...

senymn manis? msti la elle... huahuahua... [perasan je ek... hikhik]

gle2? bg elle kak atie... huhu...

utk eazy lak... sgt baik... (^_^)

ijechan said...

wahh!! perjumpaan bloggers!

Framestone said...

elle--> satu ej yg bro dpt huhuuh.. yg len xdpt lg... oh bro ek yg penuhkan ruang..tp sape gmbr paling byk..,esti elle kan he..23x

ijechan--> he..23x perjumpaan bloggers.. lepas nie join la pulak..bg meriah sikit

elle said...

dh sume org suka nk tgkp gmbe elle yg comey... hahaha... gurau je... :p

Framestone said...

waduh..gamknye lepas nie bg elle pegang kamera la..baru xde org yg tgkp muke elle.. eh dgn abg xbergambr pun kan he..23x

eya said...

mengeratkan silaturahim ni..bgs2

elle said...

blh2... bg je elle pgg kamera... hihi... xde p0n... xsudi ekk... hehehe...

Framestone said...

eya--> tue la..erm lepas nie join la sesame

elle--> bukan xsudi la..xterfikir nk bergmbr pun..sebab tue gmbr bro sikit je..gmbr korg yg byk

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bile nk bwk atie g bangi..??

Framestone said...

he..23x nk wat turun bangi pulak ke?? leh je..N jd tuan rumah ek

Cik Peanut said...

bestnye kuar2+jejalan+habiskan duit..donoknye..peanut dak skolah agi, tak de duit..heheheh

ni jawapan untuk soklan..de hadiah tak?
ambar diatas

1)Siapa yang banyak memenuhi ruang didalam gambar? -baju oren..sape entah..hehehehe
2)Siapa memiliki senyuman yang manis? -peanut lah kot..hehehhe..jawapannya...kak Atie...!!!..ehehe..
3)Siapa yang agak gile2 sikit?-peanut tak nampak sape2 yang kureng siuman disitu..err,, ade sape2 nak mengaku tak?

Eazy Izzuddin said...

hihiks,...
bubuh gak entry nih yer....
hihihi

hmm
soalan perlu di jwb..
=P

sape yg memenuhi ruang?..bro lah...
haha
xD

Seyuman manis? kak atie n elle n eazy, bro jg....
hehehe semualah katankan...

yg gile2 confirm sume....
=P

yeah pas ni serang along...
nnti g kenduri kawin kak mala kte g skali erk? pape msg eazy..=P

jom layans movie tuh, cam besh jek..
xD

heheheh
=P

Eazy Izzuddin said...

gmbr elle yg chumel gtu dan malu2 kuching gtu....
hehehe
xD
=P

elle said...

maap le eazy sbb elle ni malu2 lak... hehehe.. skp xleh nk ubah nk buat cmne kn.... hukhuk

Eazy Izzuddin said...

heheh...
xD

bro nnti eazy gmbr 2 erk..hihi...
amek skit ayat bro...
hehehe
=P
xD

acah2 aja

dBa said...

x de sape2 yg cumel
coz ank papa x der!

Framestone said...

cik peanut--> byk la budak sekolah he..23x thank coz sudi menjawab he..23x tp mmg xde hadiah pun... nk jugak sebut name die..len kali join la ek

Eazy--> oh sume menang ek.habis tang penuhkan ruang teu awat bro sorg je.. xleh nk jnji la..kne usha schedule dulu elle mmg comey n pemalu.

Elle--> he..23x malu2 pun tapi masih boleh diajak jumpa dan berbual. Len kali leh join lg kan

dba--> nak jugak rupenye

elle said...

maceh2 sbb ckp elle comey... anugerah tuhan... hikhik... ;p

join kuar lg tu insyaAllah la klu diberi kesempatan n masa... (^_^)

Framestone said...

oh bab puji2 suke ek.. xpe elle jgn riso len kali gathering bro kaco elle cukup2

-aTie- said...

agagagaga....jom kite wat perjumpaan lagi..kali nie kuar ramai2..kite wat dlm buln 5...okez????

Framestone said...

boleh je..just confirmkan tempat n berape org yang leh kite tampung..reramai krg xterkawal kite

elle said...

uih... nk kaco cukup2? xleh jd nih... xnk jpe la gtu.. haha

Framestone said...

oh takut ek.. jgn riso la.. mesti ramai yg protect elle ek..so xleh la bro nk kaco lelebih

elle said...

mmg ada rupa faradhiya ye? huhuhu...

nk wat cmne, stamina mmg kurg... :(

ala, gi OU xde la pitam sbb bknnye ada pnjt or turun bukit n jln jejauh... hihi

kot la ada org lain yg jeles klu bro kaco elle... haha

Framestone said...

tau la kat ou ade escalator lg satu jalan2 pun pusing situ jugak... mne la bro tau ade yg jeles elle kne kaco he..23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top