Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Pembangkang Di Entry Bro Framestone

Sebenarnya bukan pembangkang yang aku maksudkan, tetapi pengkritik di blog aku nie...

Bukan mereka mengkritik blog atau cara penulisan aku.. Tetapi mengkritik pandangan dan ulasan aku di setiap entry. He..23x thank pada semua pengkritik.

Tanpa anda setiap entry ku terasa sunyi sepi. Tanpa anda tiada seri di blog ku. Tanpa anda kehidupan blog aku suram tanpa gelak ketawa. Tanpa anda tiada niat ku berblog.

Terima kasih aku ucapkan pada anda semua.

Jika aku tersinggung perasaan sesiapa di sini aku meminta maaf dan jika ada sesiapa yang terasa dengan aku, aku sudi meminta maaf kepadanya. Dan jika ada sesiapa yang membuat salah kepada aku, aku tetap memaafkan anda.
Hope anda semua masih setia mengkritik di setiap entry blog ku
Tanpa anda, tiada komen sebanyak 30-50 di setiap entry ku. Mungkin sekadar 5-10 sahaja. Itu pun mungkin komen kasihan dari anda buat ku he..23x
Cet... terfeeling pulak pagi nie,
P/s- Buat Miss Nuyui
Maaf sekiranya entry sebelum ini berbau agak kotor2 sikit. Tapi itu semua madah untuk anda fikirkan. Tiada gunanya kita menyembunyikan realiti dari pengetahuan semua.
P/s- Buat Huda
Segala info dalam blog bro nie base on pengalaman dan realiti kehidupan yang bro pernah hadapi dan ketahui. Pe2 pun fikir2kan dan selamat beramal

45 Jejak Perantau Maya:

AMALINI MUSTAPHA said...

aiitt bro..
macamana leh terfeeling pagi ni nih..
bukan bro susah ke nk feeling hehe..

p/s keep blogging ape saje yg bro suka..ini blog bro n you have the right to write n tell whatever u want...asal xmlampaui batas dan tatasusila la hehe..so far ok2 jek sy bc =)

Framestone said...

mmg susah nk terfeeling pun he..23x bro suke menulis sesuatu yang orang suke debatkan n bg pandnagan mereka mengenai topik yg bro wat..bru best

eRRuL AspHyxiAteD said...

keep blogging bro.. setiap org ada pendapat sendiri.. that y diorg still komen setiap entry kita..

ryann said...

wahh..feeling baik punya. mereka kritik maknanya mereka suka blog saudara tu

Framestone said...

errul--> he...23x itu yg aku nk sebenarnye he...3x thank untuk kkamu jugak coz setia mengomen di entry usang ku ini

ryann--> saya mmg minat pada penkritik2 nie..tanpa mereka...sunyi la blog kite nie

izan said...

framestone,

nak nangishhh.... huhu....

Framestone said...

la kak..nk ngis knpe ek huhu

Eazy Izzuddin said...

hihi..
eazy bg jela komen kesian kat bro skang....
ehehe...
=P
xD

suke komen kat blog bro..
ayatnye yg geetu2...
=P
xD

Framestone said...

ayat gite teu cam mne ek he..23x komen kasihan rupenye huhuhu

Eazy Izzuddin said...

ala bro
jgn majuk..
hikss..
gurau2 aja deh...
hhehe..

geetu2 la...
hihi...
=P
xD

ain said...

adat la pengkritik2 ni. mereka2 ni akan menjadikn blog syukri lg meletup!

Framestone said...

Eazy--> xmajuk pun he..23x lepas nie ade mse kite lyn talentime ek

kak ain--> mmg meletup pun..sebab teu wat entry khas untuk mereka...termasuk kak ain same

Naz said...

tu biasa.. kalo ada penyokong mesti ada pembangkang. pendapat orang berbeza2.

Framestone said...

he..23x nmpk sgt bro naz layn kat tajuk entry ek.. saje je buh pembangkang sebenrnye pengomen blog nie

Naz said...

pengomen setia dan pengomel setia... seronok yer, layan semua komen. x payah jadi YB pun dapat komen dari rakyat jelata...

ekino said...

ekino akan tetap setia menemani blog ini dan meninggal kan kritikan..
:)
chaiyok2!!

:)

sharamli said...

sy terasa hati dgn anda...
sila minta maaf...

hu3...
=)

Cik Peanut said...

wah..feeling2x..
hehehe
adakah kerana peanut tidak dapat mengumen bro rase frust?
eheheheh
ops, banyak salah bro kat peanut ni..
sila mintak maaf ngan kasi hadiah..
heheheh

yOnnA said...

tak dinamakan blogging kalau takde org kritik or kutuk blog kita :) so keep on blogging ok bro!
byk org suka blog bro :)

♥chentaMAYA™ said...

sama2 br0!
hee!
time ksh kat br0 jgk!

~cWa~ said...

eceh....syahdunyer ucapan...:-P

Framestone said...

Naz--> pengomen dan pengomel mmg seronok dilayani.. alhamdulillah walaupun bz leh lg layn komen2 korang..if jd YB nnt xtau la ek.

ekino--> thank ekino..teruskan mengkritik cetusan bro ek.. eh aku terima nikahnya... waduh xleh sebut lg la he...23x

sharamli--> terasa dengan sy..bgtau la sebab ape.. boleh saya mintak maaf dengn kamu

cik peanut--> frsut gak peanut dah lame xmengomen kat sinie... maafkan salah bro ek..pe2 pun xde hadiah

yonna--> ye ke byk org suke..blog yonna lagi ramai org suke he...23x buat mase skrg bro xde dpt kutukan..

chentaMAYA--> sama2 jugak... thank coz sudi merajinkan diri dtg ke sinie

cwa--> syahdu ek...ala besa2 je nie... sokongan anda semua je yg mampu wat bro terasa dihargai untuk setiap entry yg bro cetuskan

miszLuna dalam Lab Network malas nak log in said...

huhu...
thnx bro...
byk info bro tu..
tlg huda setel prob huda ni..
especially sbb kwn..


huhu..
thnx bro..

Framestone said...

he..23x same2 je huda.. xsalah pun.. nie dalam kelas nie sempat lg memblog ek..

Eazy Izzuddin said...

hihi...
insyallah klu free leh je lyn talentime....
klu mahu ajk pape bro msg ea..
xD

bella said...

trime kasih untuk kami..
yea...
nk release tensen baru pas abes 3 test..

PoOhEm0 said...

bro yg pooh cyg...



soooo....

sweet...

hihihi

Naz said...

kalo hang jd YB.. blog, hp, website dan pintu rumah kena sentiasa buka untuk rakyat. kebajikan rakyat kena jaga. say no to 'politik wang' dan 'kroni'. kepentingan peribadi kena tolak ke tepi. berkhidmat jng krana harapkan elaun itu dan ini... agak2 berapa ramai YB yg btul2 ikhlas menjalankan tugas?? :)

Tie said...

Kih kih ......!

First time baca entry feeling kat sini.....hi hi ....

ijechan said...

ini adalah komen kasihan. haha. =P

ok la.. komen ke-30 ni! =D

en_me said...

tahniah abang syukri teww.. keep it up..

tanpa kawan-kawan best-best spt kamoo, saperlarr me yg inih.. kannns

mademoiselle azieshakespeare said...

speechless,
ahahaha :P

Framestone said...

Eazy--> kak atie mahu laayn esok..tp bro xtau nk g tgk ke x?? esok free x??

bella--> lg berape test lg nie ek.. bro asigemnt xsiap lg nie..esok kne submit..lg beberapa part je belum siap..rase sempat kot mlm nie..pg td pun sempt wt 8 page

poohme--> pooh syg bro ek he..23x terharunye huhuhu... pe yg sweetnye ek

Naz--> insya'lah bro, semua mmg ku bukak..kecuali bukak pakaian, bukak aib orang n bukak kelambu ku he..23x

Kak Tie--> oh entry feeling ek..akak lum bace lg entry feeling yg terbaru hari nie

ijechan--> cet sempat kire lagi tue..oh komen kasihan ek..sy terharu dengan kesudian saudari kasihan pada saya

bro_me--> thank bro.. xsangka kite nie kawan bro yg best-best.. ade mse jom lepak same2 denagn blogger yg len nk x

azie--> waduh..nie mesti kes terharu sebab tue speechless

Naz said...

hehehe... bukak pakaian tu time nak tolong orang kampung time banjir... bukak kelambu pesal 'tuut'....

Framestone said...

he..23x bukak pakaian jnji tertutup aurat.. tp area ku jrg ada banjir.. pasal kelambu pulak.. xpyh la bukak ek he..23x

eliza said...

maafkan saya jika saya bersalah...
tolong jgn hukum saya...

hehehhehe :)

Cik Peanut said...

alah, bro..
nak hadiah..
ehehhe
(.*.*)

Framestone said...

eliza--> tiada maaf bgi mu he..23x hukuman kamu adalah kne dtg blog bro tiap2 hari..jika tidak tau la bro nk wat pe dgn kamu he..23x (gelak jahat)

Cik peanut--> xde hadiah la peanut huhu...

Cik Peanut said...

nak jugak//
heheheh
suh lah kak atie wat cupcake untuk peanut
hehehehe

Cik Peanut said...

nak jugak//
heheheh
suh lah kak atie wat cupcake untuk peanut
hehehehe

Framestone said...

he..23x mintak kat die sendiri he...23x bro xsuke cupcake..tp klu akka atie yg masak bro on je

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

alalala touchingnyaa ayat bro nie..hehe..

Framestone said...

ayat mne yg touchingnye ek he...23x

h0ney said...

berdengkur upenye.... huhuhuhuu!

Framestone said...

he...23x mmg pasl berdengkur pun..ingt pe ek

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top