Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Dari Meja Kaunselor

Assalamualikum Wbt dan salam sejahtera

Wow..!! ramai jugak yang bercadang nak usha filem DragonBall di entry lepas. Boleh la kite wat gathering sambil menonton cerita nie. Tetapi xtau bile free dapat wat cam tue.

Petang nie, aku maybe ke Sunway Pyramid. Lapo so lunch sane. If ade sape2 yang ke sane, roger2 la aku ek.

Entry kali ini ringkas sahaja. Aku telah develop satu blog yang mengumpulkan permasalahan yang pernah diluahkan kepada aku. Disini aku sertakan sedikit tip untuk rakan2 yang lain. Mungkin anda juga menghadapai permasalahan yang lebih kurang sama.

Sekiranya anda menghadapi sebarang permasalahan boleh hubungi saya di sini. Jangan risau, identity anda akan dirahsiakan (seeloknya letak nama samaran).
Perkara yang tidak perlu anda risau
- Identity anda adalah rahsia
- Hanya yang perlu sahaja didedahkan di blog
- Setiap komen dari rakan2 blog akan dimonitor sepenuhnya.
- Email balasan akan diberikan untuk pengetahuan anda.
- Anda tidak akan diburukkan oleh saya
- Saya tidak akan berat sebelah
Yang penting
- Penyelesaian diperolehi (cuma bergantung pada masa dan keadaan)
- Harap ianya menjadi panduan pada rakan2 yang lain.
- Jangan malu dengan saya. Saya pun bukannya perfect sangat
p/s- Setiap masalah ada penyelesaian, cuma cara penyelesaian yang mana yang akan gunakan. Seeloknya biar dapat pandangan dari beberapa pihak dari membuat keputusan sendiri yang mungkin memakan diri.

37 Jejak Perantau Maya:

ain said...

awak nak bukak blog kaunseling ye. Bagusnya, akak sokong 100%. Semoga berjaya.

Framestone said...

insya'lah doa2kan la ek..kot2 ade yg ingin berkongsi masalah leh dirujukkan kepada saya

Ajwin Ajeera said...

wooahh.,
trun kl ke bro?

Framestone said...

turn KL?? bro mmg kat kl nie..kjb lg nk balik perak dah

Naz said...

blog yang bagus. aku rasa ramai antara kita yg ada msalah, tp x tau nak criter kat saper. ada fee ke bro? atau ini adalah khidmat masyarakat yg ko buat untuk membantu blogger2 seluruh Malaysia?

♥chentaMAYA™ said...

wah!
gud2!

Framestone said...

Naz--> sume free je... xpyh nk byr..bukan aku de sijil kelayakan pun he...23x tp xsemua masalah leh mintk aku terutama masalah kewangan he..23x

ChentaMAYA--> besa je..if ade pe2 msalah or mbe2 punye masalah pun lehjugak kite kongsikan bersama

♥.misz luna.™ said...

gud bro...


:p

Framestone said...

welcome..if ade pe2 masalah just email je kat email yg bro berikan kat blog tue

Naz said...

ooo... baiknya hati ko ni. ni ada kena mengena dng projek yg ko wat kat U tu ker?

hmm, masalah kewangan kena rujuk kat AKPK la.. aku yakin mesti ramai yg minta pandangan ko pas ni. da stat kan??

Framestone said...

dh start pun..tp belum dpat pe2 feedback..xpasti la kot2 ade yg dah terlalu blog tue ke belum.. xde kne mengena pun dgn projek aku.. harap adalah sambutan

Eazy Izzuddin said...

halo2...lorh..da pegi sunway ka?..org br blik dr Sg. besi..klu x leh singgah...

hihi...
hmm..
blog kaunselor 2 bro punye ke?

Framestone said...

yup mmg ku punye.. cadang nk wat kerje amal sikit huhuh

Eazy Izzuddin said...

oooo....
ok2...
leh nnti de masalah lapor kat bro je...
hihi..

sok cuti x g mane2 ka?..
xD

Framestone said...

esok balik perak dah..patut la nie balik pun..tp td dapt call kat perak hujan lebat cm xselamat nk drive tue balik pg esok

Eazy Izzuddin said...

oooo...
k2....
bagus gak bg info2 psl hujan...
klu x dpt info...
confirm da blik ngn ujan...
xD
sok drve carefully k..
=D

Tie said...

Laa...kak tie baru nak bukak blog kaunseling....nampaknya tak jadi laa...he he...

Framestone said...

eazy--> aku nie jenis xsuke drive dalma hujan huhu... insya'lah aku drive leklok esok huhuhu

kak tie--> eh nk join sekali pun leh kak..xsalah pun.. nnt mne2 kes leh bahagi sape2 nk uruskan he..23x

Eazy Izzuddin said...

huhu...
okaYh...
xD

♥.misz luna.™ said...

huhu ok...

♥.misz luna.™ said...

huhu ok...

Ajwin Ajeera said...

ohh.
turun kl tanak cntact eh..

Framestone said...

Eazy--> cam terase malas pulak nk drive pepagi nie

huda--> nanti bro wat banner untuk tue..leh la tempek kat blog ek

ajwin--> kate xnk kawan huhu he..23x bro bz sikit mgu nie..mgu depan ke Melaka pulak

Eazy Izzuddin said...

jangan malas bro..hihi...klu nk blik..blik la..klu x tgg tghari ka..ptg ka..xD

en_me said...

Salam maulidur rasul wat abang syukri ittewww..

Fareez said...

tahniah kerana sudah mebuka blog yang bermanfaat, tanpa mengharapkan bayaran. Semoga rancangan ini berjaya..

Framestone said...

eazy--> tgh malas nie..mls nk kemas brg huhu klu tgu tgh hari sure nye rase nk tgu petg..ble dh petg rse nk tgu malam pulk..ble mlam xkan tgu pg esok

bro_me--> Salam maulidur rasul wat bro_me ittewww

Fareez--> Insya'lah, itu pun jika ada yg ingin meminta bantuan atau pandangan. buat masa sekrang belum ada lg. Yang dulu2 ade la he..23x insya'lah akan dimasukan nnt (sudah mendapat keizinan)

Eazy Izzuddin said...

ohoho....
jgn malas....
lmbt kang nk smpi sane...
hhuhu
sok kije ka?

Framestone said...

esok kerje..hari nie rehat je.. tp de hal family sikit

Fareez said...

kalau tak der orang mintak bantuan pun, bro, bleh masukkan info tentang kaunseling atau motivasi dalam blog tu..

Cik Peanut said...

bolehlah nanti dapatkan khidmat kaunseling dari bro
=D

Framestone said...

fareez--> cadang yang bernas..bro akan usahakan.. cam mane nk wat orang leh langgan pe2 update terbaru dari blog tue ek (cam subscribe la) aku baru je menyiapkan free e-book.

Cik Peanut--> boleh je..tiada masalah.. asalkan bendenye baik sudah..masalah kewangan bro xleh nk tolong la ek

Cik Peanut said...

hahahah..memanglah..tapi kalu masalah nak mintak tulun angkat2 barang, boleh ke mintak pertolongan bro?..ahak2x..hhehehheheh(gelak jahat)

Framestone said...

angkat barang xde kne mengena dengan bahagian kaunseling ek

Cik Peanut said...

alah...tukan khidmat selepas kanseling..peanut belajar care pemasaran..kene de khidmat lepas jualan..bro wat lah khidmat lepas kaunseling..hehehhe

Framestone said...

mmg ade khidmat ittew.. event dalam kaunseling sekali pun kne ade follow up tau

nurul said...

salam elaik... satu niat murni yang patut diteruskan...moga sentiasa dirahmati n diredhai.. salam ukhwah..

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top