Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Cet!! Tertibe Aku Terlayan Hindustan Pulak

Petang2 Sabtu nie aku tertibe terlayan pulak cite hindustan. Kalau Kak Bikash tahu nie mahu die gelakan aku he...23x

Aku rasa cite nie not bad la.. Aku rasa hritik roshan berlakon mmg mantap. Aku rasa kalau die berlakon jadi Son Goku dalam cerita DragonBall pun ok. Entah la ade ke x insan2 kat sini tengok cerita Krrish nie.

Kalau ikutkan cerita nie sambungan dari cerita sebelum nie. Aku xpasti pe nama tajuk cerita tue. Tak sia2 aku dok depan tv tadi.

Pe2 pun aku nak confirmkan balik sape yang leh join layan DragonBall esok di One Utama. Buat masa sekarang hanya
- Atie
- Eazy
- Elle (Aku akan amik di stesyen Kelana Jaya)
- Dba (Insya'lah malam nie die bagitahu)
Bagaimana pula dengan yang lain

34 Jejak Perantau Maya:

ijechan said...

sob3.. nak join gak~ hua3.

Framestone said...

meh la join same... confirmkan cepat..so senang kami nk uruskan

CikYana(",) said...

nk join jgk..
tp jauh la..uwaaaaaaaa

elle said...

oh hoo...
tgk hindustan ye? dh lama xlayan hindustan nih... hihi

InsyaAllah papehal nt elle confirmkn blk ye...

Framestone said...

Yana--> mungkin lain kali kot...time dh dok sinie nnt ke

elle--> ok je elle.. kamu nk lyn cam mne.. leh tgk tv ke kat sane.. bro td tertgk je..leps teu terlyn he...23x

Ajwin Ajeera said...

eh,
dah tukar dh.
click la kat situ.
hehehe

Framestone said...

oh selame nie set myspace punye ek

elle said...

tv ada tp kt kafe n blk tv jela... mls nk gi sna... hihi

Framestone said...

dah agak pun he...23x bro time kat KL je lyn tv.. kalau kat umah.. dok lyn bantal n tilam je

ekino said...

ekino pun tengok cite tuh..
besh pe..hritik roshan..
:p

Bikash Nur Idris said...

amboi... sempat kasik glam nama kita yek? hmm, krishh ni best... sygnya dia x byk guna power dia. maklumlah... silent superhero ;)

SyazReA said...

wah..x sangka bro layan hindustan ni..huhu.. tp hritik roshan ni mmg besh pon, hensem plak tu..oopps tergoda plak..haha..

x dpt nk join la bro...xder mood nk kuar, asgment bertimbun2..huhuhu.. next time eh org join...

Framestone said...

ekino--> oh ade jugak yg layn cite nie ek he...23x mmg best pun..cuma jalan cerita kurang memuaskan di beberapa part je

bikash--> tgk cite hindustan tringt kat akak he..23x tue la.. kalau pakai byk power leh jd Goku DragonBall...

Syazrea--> terlayan la.. ish kamu nie.. dulu teringt zaman dok asarama..budak aspuri pngil bro hritik roshan.. xpe la len kali pun boleh

Amer Aan said...

aku da tgk da cite ni...
cite ni mcm smallville...

Framestone said...

tue la..ade la gaya cam tue.. tp jln cerita lg menarik

SyazReA said...

hah..budak aspuri pngil bro hritik roshan????
ahahha..cam x cayer jer...hehe.. hurm ye la..bro ni blh la jgak jd hritik roshan celup..hehehe

Mr PenyuBiru said...

aku pun terlayan jugak.haha

Cik Peanut said...

ape ni..heheheh..
bro layan hindustan?
heheheh
peanut dah lame tak menengok cerita hindustan..apa khabar agaknye diowang skunk..masihkah menyanyi dilereng2 bukit dan selepas itu bertumbuk dengan gaya paling ekstreem tapi paling tak sakit? ops, peanut merapu lagi...

Bikash Nur Idris said...

ingat eh? kalau gitu bagus ah. ada jugak cara ko ingat aku. hehehe. dragonball x layan kartunnya, tp filem ni mcm nak tgk plak :P

ain said...

lamanya akak tak tgk hindustan. Bertahun gak rasanya. Last akak tengok citer mohabetin. tu pun asyik kena perli ngan suami je. Dia anti filem hindustan..dia kata tak logik..hehe

Eazy Izzuddin said...

confirm join esok2...
ehehe....

hmm...
cter tuh...
da kali ke due tgk...
besh!!
xD

Framestone said...

syazrea--> dorg la ckp..bro time tue mane layan sgt cite2 kat tv..dok study je (study le sgt) pelakon2 pun xkenal sgt he..23x xtau la dorg sebenrnye perli bro ke ape kan

Mr Penyu--> yes ade jugak mbe yang melayan sama cite nie..best kan he...23x

Peanut--> td xde pulak nyanyi2 cam tue.. cuma dorg gaduh ala matrik n ade unsur2 cite antarabngsa..mmg gempak la..jgn cite yg xberat sgt

kak bikash--> jom la tgk sesame esok.. kul 12lbih kt OU.. moh la.. nk wat cam tue cara tue je yg wat kite teringt kat akak he..23x

kak ain--> kekdg mmg ade yg xlogik..tp kite xsuke klu dorg dok nyanyi2 je.. cite nie rasenye xbyk nyanyi kot.. agak2 xde ciri hindustan sgt

Eazy--> Cet ko dah tgk rupenye ek... aku xtau pun ade cite nie (besa la xlyn sgt hindustan) ok confirm je.

Cik Peanut said...

ooo..cam gitu..
macampenah dengar namanya...

ooo..lupa,..dulu hrithik penah mesej peanut sal filem baru ye ni

lalalalla

dBa said...

ahak!

pa suke industan?!!!

erk!!

adakah ankmu ini bermimpi??

bukan ke tgh tdo membungkang?!!!

isk!!

pa,tv3 dah byk kali ulang2 dah cite tu..

encem kan die.
mcm pa jugak kan?!!

ala2 mcm hot la tuu..

hehehhee..


-------------

pergh!

nama dba msti ada..

hehee..

nk gi kalu pa belanje

Framestone said...

peanut--> cit, awat xtackel je die.. kot2 dpt ke he..23x die msg ke kamu yg mimpi nie.. ops krg bro tnye patrick nnt

bda--> nie ayt bodek ke ape nie he...23x xdenye pa nk belanje wyg..g beli dvd tgk kat umah je

dBa said...

ciz!dah tuka nama ek dba ni?!!!

bda??? ermm..

adoi..

pa,td dba bwk keta td.hehee

Framestone said...

bwk sampai mane..sorry pa dh mamai dah nie...

dBa said...

bwk smpai umah!!1
hehee..

boleh la crt tok diri sendiri

PoOhEm0 said...

smbungan dari cter yg da watak jadoo...

hahahaha

lawak kot masa first time tgk...

bila kita lak nk wat cter2 cm tue??

yg da pon sume npk keras jer...

ahakz...

keSENGALan teserlah.. said...

ngeeee..
cite nieh besh gilax..
lawak pon lawak..
ske2..
hritik roshan mmg besh..
hehe..

Framestone said...

dba--> ok la tue kan

PooheMe--> ok dulu layan ek cite die yg mule2 ade watak jaboo ek..best kan he..23x malaysia dok wat superhero bangang je..reti melawak memanjang

kesengalan--> he..23x die pun lyn jugak ek..mmg best pun..lawak yg tak melampau xde unsur keganasan he...23x thank coz sudi singgah blog bro ek

Kipas said...

ooo... hindustan... lame dah x layan...

eyaphoto said...

muahahahha..bro layan dustan ke..cayok2.

[komen gn id lain ni]

Framestone said...

kipas--> nie kes bro terlayan je la.. dh time tue ade depan tv n tgh bosan.. bukak2 tv dh nmpk cite nie..so layan je la..niat asal nk lelap tak kesampaian

eya--> xpe komen pakai id mane pun..asalkan bro kenal.. moh la lyn hindustan same2 huhuh

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top