Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Tuutttt Punya Hackers

Sorry bz sikit petang nie,

Sakit hati pun ade. Xpe la kan. Aku banyakkan bersabar je. Xde kerje lain ke selain nak menyusahkan orang.

Aku xtau la siapa yang rajin menghack system laman website aku nie. Sampaikan nak login pun tidak boleh.

Dah la banyak benda aku nk upload hari ini, coz benda nie esok perlu dibawa meeting.

Semua system down petang nie. Terunner jugak aku ke ICT. Kalau sekangkang kera xpe la jugak.

Xpe, sabo la ek.. Tgu la aku khatam ilmu IT2 nie. Lepas nie turn aku pulak hack korang he..23x (if aku dapat detect sape punya angkara la kan.

Mesti korang nak tahu ape yang terjadi sebenarnye kan
Aku sekarang sedang menjaga dan membangunkan website untuk department centre aku nie. website yang selalu di update adalah website khas untuk International Conference bulan 4 nie (tgl beberapa minggu je lagi)

Any information atau ingin mendaftar perlu melalui website ini. So semua data akn dimasukkan ke dalam database untuk diguna pakai semasa menguruskan pendaftaran peserta semasa program ini.

Ops tue je yang kau leh bagitahu..selebihnya rahsia, coz penyertaan dan vip yang dijemput kebanyakan dari negara yang **TuuuTTT** So segala security atau maklumat dirahsiakan. Takut berlaku sebarang perkara yang tidak dikehendaki
Aku mahu balik. Xlarat dah.. berhari2 tido awal

17 Jejak Perantau Maya:

Cik Peanut said...

kesian bro..tak pex..bro kn bro y encen dan penybar...hehehehe
ops, bagithulh rhsia sulit tu..
peanut jnji tk g tau sape2...
heheheh

ciK aMoi said...

hack apa nya?
ok je

suezensuzanna said...

x yh cr sape yang hack im the one yang hack:D

Eazy Izzuddin said...

isk3...
ade jgk nk hack system bro nih..
kene kuat kan pertahanan....

then tinggi kan iT...
hack org nyer pulak...
hihi
xD
=P

Amer Aan said...

kesian ko ek...
sabar je...

ain said...

syukri balik n relax. x yah penatkn fikiran ngan masalah global ni.

dBa said...

papa relx k! t dba wat kopi hot

Naz said...

kesiannya... saper lah punya angkara. ko ader musuh ker? atau depa tu saja2 nak test power...

Purple said...

Betul tu..nanti blajar cam ner nak hack dia blik.

PJ selamba said...

sabar
tak selamanya mendung kelabu

Framestone said...

cik peanut--> maaf rahsia mmg sulit sgt he..23x mmg xleh nk pecahkan... ops nie puji de pe2 ke he,,23x hensem ek (dah kembang dah nie)

amoi--> pe yg ok ke.. bukan hack blog la..

suezen--> xkan la awak yang hack..tau ke website yang mne?? he..23x xleh jawab huhuh

Eazy--> xtau la sape yg hack.. security besa2 je.. xde la high tech sgt.. ade jugak yg jeles.. tp leh recover balik.. coz system n database dalam nie..

Amer--> tgh bersabr la nie huhuh

kak ain--> xleh jugak kak..mmg tue kerje saya..ok dah settle pun huhuuh

dba--> dah relax dah malam td huhuhu...

Naz--> entah la..ade yg nk test power kot.. org dari ICT pun pelik.. kate org musuh ade je di mana2 terutama bnde yang kite nk wat nie gempak (mesti ade yg cemburu) entah dari oversea kot

Purple--> he..23x rase mmg nk hack balik pun.. tp takut dah pandai pulak..kite pulak jd nakal cam dorg huhu

PJ--> kat sinie selalu mendung n hujan... tgh bersabar la nie..pg nie cuaca cerah

Naz said...

biasalah kalo ilmu dah mantap. mesti nak test power...

Framestone said...

he..23x tue la..eh cam mne tau aku dh bg feedback kat komen ek he..23x aku xsempat nk paste lg nie..koje byk..

eya said...

shian bro..jgn marah2 ye. kang kedut sblom waktu kang..larikkkkkkkkkk

Framestone said...

dah berkedut pun he...23x koje hari nie byk..tgh nk siapkan entry terbaru

LanaBusyBee said...

oit2, org dtg la tgk blog dia...cuma mls nk drop komen jer...akak busy ler dik hehehe

Framestone said...

bz ke..kite pun bz jugak... pe2 pun thank coz still have contact with me

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top