Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Maaf, AKu Outstation ke Cyberjaya


Maaf buat semua.. Aku tak sempat nk reply komen or msg korang kat shout box. Aku kne rush ke Cyberjaya. Ada meeting pagi ini. Ganti orang..!!

Arggghhh Len kali Bagi la memo awal2 huhu.. Ke notis 24jam.. Nie notis 24minit. Selamat Tie sume aku letak kat office

8 Jejak Perantau Maya:

ain said...

biasa lah syukri kes2 ganti org ni.

ekino said...

jalan kan tugas dengan penuh tanggungjawab ye..
hihihoho..
:p

suezensuzanna said...

ahaks...outstation;)

eRRuL AspHyxiAteD said...

standard r.. inform saat2 akhir,, aku biasa terkena ni..

iza~de~bintang said...

amboih jauh nyer outstation kamoo ituh wahai mr framestone. Tapi okey jugak tu kan, asal dapat luaskan pandangan :D

Framestone said...

kak ain--> nie kes ganti pengarah nie kak he..23x

ekino--> mmg menjalankan tugas dengn bertggjwb.. blik ofis kerje masih byk lg nie he..23x

suezen--> arghhh gelak ek kite kne outstation

errul--> ko pun terkena jugak ek.. meetg dekat leh la..kalau meetg jauh2. kne confirmkan dgn driver lg. kne tau meetg kat mne..ape bnde yg perlu dibawak

iza--> dah biasa dah meeting jauh2..nk wat cam mne..dh mmg sellau meeting area KL n Klang valley. tp kite kerje kat perak he..23x

Cik Peanut said...

biaselh org penting memang selalu kene gnti..
huhuu

Framestone said...

tue la pasal.. bro xde masalah pun nk gnti cuma perlu tahu pe yg perlu dibwak n topik yg dibincangkan...xde la terngaga je kat sane..

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top