Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bro Framestone Kepenatan

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera

Ops aku pun manusia biasa jugak, bukan robot mahupun manusia super. Kekadang perlukan rehat jugak.

Setiap minggu masaku penuh dengan aktiviti dan kerjaya. Isnin hingga Jumaat confirm kat office. Kekadang balik lambat coz kerje xsiap ataupun ade urgent thing yang perlu diselesaikan before meeting pagi esok 9walaupun aku mengetahui tidak OT buat ku)

Sabtu Ahad sure aku berada di KL coz aku masih lagi berlajar. Sanggup drive dari Perak ke KL tiap2 minggu.

Sampaikan aku sendiri pernah mendapat komen di Friendster aku dari salah seorang blogger yang setia dengan blog aku.
- hiks.. mgg nih blik mai kelana jaya lg ka? =P xD
- hiks.. oooo... bro x rase cam fenat ke? xD
- ohoho... rase x fenat kot dah biase ulang alik.. xD
Pe2 pun korang jangan risau, aku boleh menghadapinya. Cuma minggu nie agak pelik sedikit. Mungkin aku betul2 tidak tahan.

Semalam sebelum pergi solat Jumaat, aku sempat terlena dibawah meja (xde port len ke) dan petang tadi aku terlentang kepenatan selepas habis kelas. Rasanya aku tidur berdengkur tadi. Kuat jugak bunyinye

Sebab tue aku lambat mengupdate entry di blog ku.
Sekadar tambahan, aku baru sahaja mengupdate salah satu blog ku. Layan je di PemimpinMuda Blog

32 Jejak Perantau Maya:

aH Lian~@cik ian cumel said...

berdengkur
sampai sini tuh!
pokcik frames neh!

Eazy Izzuddin said...

aiks...
cam kenal je ayat tuh...
ehehe...
masuk jugak ea ayat ku di blog mu...
=P
xD

2 la bro tido sampai dengkur ( mase eazy kat umah bro )....
maybe kepenatan tahap maksimum tuh..
cube try rileks2...
=)
hihi

elle said...

penat ekk?? sm la kt bro... elle pn pnt+stress+tension+xcukup tdo+xcukup rht = demam... huhuhu...

tp dh ok dh la skrg... :)

Framestone said...

cik ian--> sampai sane ke?? waduh kne control volume la gamaknye he..23x

Eazy--> he..23x mmg ayat kamu pun.. ops hal kat rumah tue jgn la cite..nnt elly tau pulak he..23x psst kuat x bro berdengkur

Elly--> ops yg pitam tue xbuh ke dalam formula nie elle tp bro cukup tido pe he..23x hari2 tdo awal..

elle said...

aloo... pitam tu kes lain la... mn leh msk dlm formula diatas... haha

xkutuk la... menyatakn kebenaran je... hehehe

mn ada tggi la... lbh kurg seinci je tumit kst tu... hikhik...

mmg la.. pmpn mn yg nk tdo rmh bro 2... huhu... :p

Framestone said...

oh xleh masuk ek.. tp xde pe yg mustahil dalam formula kimia..pe2 pun leh masuk..cume result je lain

elle said...

ni bkn formula kimia tp formula elle... hahaha...

haaa... usha tang mana tu?? hikhik...

yela... mmg la kst 2 tggi... hehe

Framestone said...

maaf formula elle xde dalam system pembelajaran di malaysia ek

ekino said...

alahai sian nye bro..
byk kan berehat ye..
:P

PJ selamba said...

"Sabtu Ahad sure aku berada di KL coz aku masih lagi berlajar."

erm...
tapi pi gath kat one utama tak ajak aku pun...

Framestone said...

ekino--> xpyh sian pun huhu... pepandai la bro cari waktu rehat huhu jgn tdo time memandu je udah la kan

PJ--> waduh..lepas nie aku ajak ek..udah2 jgn bersedih..nk gula2 x?? mybe lepas nie lyn sunway kot

en_me said...

siannyerr..

Anonymous said...

kna byk brehat..

-nurfatimahz-

Framestone said...

bro_me--> sian je ke

nurfatimah--> thank ek..erm siapa nie ek

Tie said...

Ooo...kesian...

Hmm... Minumlah tonik2 kesihatan tu, dapat segarkan badan dan minda...(makan kismis pun bagus !)

Framestone said...

cdg nk gak lyn tonik2 kesihatan..cuma xtau berkesan ke x?? sellau lyn 100plus je

~cWa~ said...

hai cik framestone,

bgusla...sts penuhi ms dgn pelbagai aktiviti...br hidup lbih bermakna + ms xterbuang sia2...+ hidup ni perlu sentiasa belajar...

Framestone said...

he..23x thank cwa.jrg ek kamu update blog..bz ke skrg nie

~~Noli said...

owh gittew kisah idup dier..xpe..kalo nk senang kne bkorban ckit..dok gittew?

cayokkk!!

nuyui said...

erm... aik tdo bwh meja jgk...? same la kita...ahahahahaha... :P

takpe2... penat kejap jer... balasan pahala nye lbh dr yg kita penat tu.. :)

GeNeRaSi MaLaYSia said...

xpe bro..bersusah2 dahulu..bersenang2 kemudian..

Eazy Izzuddin said...

boleh tahan la juge bro berdengkur...
ohoho
jgn mare...
t kene jual..
ehehe..
=P
xD

so plan g kenduri kawin kak mala camne?..
bro ok?
=)xD

Framestone said...

Noli--> yup ginie la serba sedikit pasl hidup kite...mmg selalu berkorban..waktu lunch pun kite berkorban jd waktu rehat kite

nuyui--> oh same ek? leh la tdo bwh meja same2..tp kat ofis kite..kite sorg je lelaki..so segan sikit nk tdo bwh meja...

GM--> thank..

Eazy--> op leh tahan ek.. so terganggu x tido ko... pasl plan kenduri xpasti la.. coz dh nk dekat exam nie..agak bz sikit

Topek said...

penat bro?? huhu... mesti bz kan?? pastikan dapat rehat yang cukup bro. hehehe.

pesanan ini dibawakan oleh: mtaufik.net <--- promote blog plak. hehehe.

Eazy Izzuddin said...

hihi....
tido x terganggu cOz mase tuh mmg ngantok trus lena...


its okay bro...

Framestone said...

topek--> tue la tgh mencari mase untuk berehat la nie..tp cam xterehat je rasenye..wat iklan nmpk

Eazy--> entah ko pun berdengkur same x he...23x

Eazy Izzuddin said...

hahha...
mane dengkur..
klu dengkur mesti perasannye...
ehehe
bro 2 la..
kroh keh bunyi....
hehehe
mcm kepenatan je..

Framestone said...

he..23x perasan ke kalau berdengkur he...23x segam la pulak.. bro mmg tiap2 hari berdengku.mybe penat sgt kot

Eazy Izzuddin said...

nthla...
eazy klu penat sesangat mmg dengkur...
mlm eazy tuh dengkur x??
hehe..

2 la..
bro kene amek cuti nih rileks2...

Nazz said...

Itulah kehidupan bro..

Framestone said...

eazy--> entah..xsedar la pulak.. brio terlena sgt sampai xsedar p2..tau2 je dah kul 5 pg huhuu

Nazz--> begitu la.. erm kamu pulak ade mase nk berehat ke

Eazy Izzuddin said...

hmmm...
2 la...
eazy sedar2 bro da dpn komputer..
ehehe..
=)

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top