Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Tahniah Buat Adik ku SPM 2008

Asslamualaikum wbt dan salam sejahtera

Pagi ini akan di umumkan result SPM 2008. Mesti ramai yang berada diluar sana berdebar2. Pe2 pun tarik nafas dan tenangkan fikiran.

Nak gabra pun xde guna. Sebab semuanya sudah dicetak. Hanya perlu bertawakal je. Datang dengan penuh ketenangan. Jangan terlalu risau. Xpasal2 terpitam pulak masa nak amik result nanti.
Aku ingin mengucapkan tahniah buat blogger2 yang mengambil SPM tahun 2008 terutama buat mereka yang ku kenali:-
- Amoi
- Husna


Hari ini adik aku yang merupakan calon SPM 2008 akan mengambil result. Petang semalam Family aku turun ke UTP untuk mengambil beliau.Bagi yang belum pernah melihat beliau, nie ha muka adik aku. Gambar ini diambil semasa beliau menjadi pengarah program untuk aktiviti masyarakat dari Universiti Teknologi Petronas.
Tahniah buat beliau kerana berjaya mendapat
10A & 2B
So dengan result ini membolehkan beliau mendapat tajaan sepenuhnya oleh Petronas. Muda2 lagi dah dapat wat Ijazah ek (baru 17 tahun je) Rezeki kamu la tue kan.

Bagi mereka yang mempunyai masalah untuk menentukan hala tuju selepas melihat result anda. Anda boleh hubungi Meja Kaunselor kami untuk meminta pendapat.


Pe2 pun hari ini keluar cerita DragonBall. Layan je la.. Super Saiya

49 Jejak Perantau Maya:

suezensuzanna said...

tahniah...:)

Tie said...

Ooo.....tahniah !

Anak kak tie akan ambil SPM tahun depan...debar rasanya...hu hu..

ain said...

Tahniah utk adik framestone. Bertuah dah ada yg taja. Anak akak akan ambik upsr n pmr tahun ni. Aduss!!

Framestone said...

Suezensuzana--> thank eh dh lame xdtgblog die ek.. sorry bz sikit gdn kerje.. tahnk coz dtg mengomen di blog ku

kak tie--> boleh je kak.. ajar die tujuan sebenar die nk amik periksa..yg penting untuk masa depan die..dan mampu membanggakan ibubapa

kak ain--> waduh lambt lg rupenye..xpe kak.. dari upsr yanag menentukan hala tuju.. pmr mentukan bidang..spm menentukan kejayaan

en_me said...

tahniah wat adik kamooo.. moga2 cerdik macam kamooo jugerrr.. aminn

CikYana(",) said...

tahniah ek tuk adik bro semoga sukses in whatever he do :)
insyaALLAH..

Framestone said...

bro_me--> waduh bro..die lagi cerdik dari aku...

cikyana--> thank yana..

SiS-lin said...

Tahniah!!...wah ni adik nye,mgkin abg nye ni dulu lg handal dr adik nye kan....

Framestone said...

xde la.. adik lg pandai..abg die samapi la nie xhabis2 study lg.. adik baru lepas pm terus wat degree huhuhu

Naz said...

tahniah buat adik ko. cemerlang... mcm abgnyer juger...

cikyuyu said...

bro,
TAHNIAH untuk adik bro yerk!!

Framestone said...

Naz--> adik lg cemerlang gemilang.. bronye kureng sikit je.. dah slow sikit..tgk la habis berlajar nnt sambung master pulak

Cikyuyu--> thank uu, lame xdtg blog bro ek

Naz said...

cayos... ;)

ciK aMoi said...

pandainya adik bro!
10A tu!
masa tulis komen ni amoi belum ambli result lagi..
huhu

Framestone said...

Naz--> he..23x doakan kehidupan dia bahagian kelak

Cik Amoi--> ala besa2 je tue..krg dlm berita sure byk kuar org yg lg pandai huhu kul brpe nk amik result nie ek

SyazReA said...

wah, Alhamdulilah.. Congratz,,,
Kim salam kt adik bro tu eh..hihi
Semoga berjaya n bahagia, di dunia n akhirat..amin...
Malayisa Boleh!! hehehe

Naz said...

insyaallah..:)

-aTie- said...

ngeh ngeh ngeh..slamat adik x ikot jejak langkah abang...hakhakhak....tumpang bangga bleh???

Framestone said...

syazrea--> boleh je nk kim salam.. tgh laku die skrg nie he..23x

Naz--> thank

Atie--> leh je tumpang meh la kalau berani (ayat sepah he...23x)

PoOhEm0 said...

tahniah wat adik bro...

~the-little-elle~ said...

oh hoo... 10A tuu... Alhamdulillah.. tahniah buat adik anda... (^_^)

Framestone said...

poohme--> same2 ek pooh

elle--> thank..10a tue just untuk melayakan die dapat tajaan penuh petronas je

-aTie- said...

eleh ingt x bani ke..bani jerw....xmau bg ape2 ke kat adik???bg la pape

Framestone said...

dah masak sedap2 untukdie malam td..tp die makan sikit je..sebab pe?? teu tnye die

~ BiBie ~ said...

Weh,10A 2B tu...jeles giler..Bb pun dapat 5A jer...huhu...Leh minta ngan adik tak ape petua die blajar sampai dapat rsult gempak mcm tu?hehe
Tahniah ek....

Framestone said...

dei alim..memilih makanan tiem study2 study..time men2..time semyg semyg.. tue je la..

ekino said...

tahniah untuk adik kamu..
sangat beruntung ye dia..
bgos nye..
moga2 dia berjaya..
di dunia mahu pun akhirat..
kem salam kat dia..
blh tahan mke dia..
ahahha..
:P

Framestone said...

oh muke die je..muke abg die cam mne pulakek he..23x tue reezeki die.. doakanyg terbaik buat die

ekino said...

insyaAllah..
mke abg dia?
smart jgk..
:)

Framestone said...

ye je smart he..23x tgk kat mne.. nk lebih jelas usha kat link ygbro nk bg nie

mc'eja said...

byk nyer A die...wahh....sy dlu bape kerat je A.ahaha...tp alhamdullilah bleh je hidup skrg.hehe

ciK aMoi said...

nak mohon unitar la..
dip je layak utk amoi.
foundie amoi mmg tak lyk dh..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congratz adek....pandai nyerr die..sgtt bertuah...

bella said...

wah....terernyer adik bro...
tahniah2 tok adik bro...
sgt gempak lorh

Cik Peanut said...

wah..ni jeles ni..
leh jimat umo..hehehhe...
peanut ingat..peanut dah jimat dah..
adik bro agi jimat..ehheheh
wah, dapat bawah petronas..
best2..nak sikit..
hehehehe

AMALINI MUSTAPHA said...

wahh wahh tahniahh..ni baru pelajar cemerlang.. (tgkla sape abg dia kann hehe)..
besnye dh dpt tajaan, dh dpt wat ijazah...rezeki kan..tahniah skali lg =)

ryann said...

congrate untuk adik

sharamli said...

alhamdulillah..congret t0 him

Framestone said...

Eja--> kite lg la leh bilang jgn jari je A nye huhu

Cik Amoi--> ok jugak tue..moh kite berjumpe kat unitar he..23x diploma pun ok pe

N--> die mmg pandai walaupun xde la rajin pun.. rezeki die

bella--> abg bro mmg terer bro pun kalah huhhu rezeki die kan

Cik Peanut--> die mmg jimat umur dah pun he..23x pandai berjimat pulak tue..entah brpe byk duit die ade simpan entah.. rezeki die bwh petronas

Amalini--> abg die xcemerlang pun..die je yg cemerlang he...23x semua rezeki die..bro tumpang je

ryann--> thank ek

sharamli--> ok thank..lame xdtg sinie ek

Eazy Izzuddin said...

tahniah2!!...
xD

Framestone said...

Thank

Cik Peanut said...

wah best ar..jels gak ar..
tapi tak pe peanut pun dah jimat umo sikit..hehehhe..n ade gak yang sudi jadi sugar daddy..hehehehhe

Framestone said...

ops ade sugar daddy ke nie?? waduh cam mne peanut berjimat ek...simpan umur dalm tabung ke he...23x

nUrHiDaYaH said...

oo,ni la rupenye adik yg msk utp ek..?
cos ape die amik.?
ckp congrat kt adik ek!

Framestone said...

ops ala dh nmpk muke adik bro ek??? nk berkenalan x he..23x amik kejuruteraan elektrik & elektronik kot..

Cik Peanut said...

jpa lah sugar daddy peanut..heheheh...
tak de lah banyak sangat dia kasi..
petronas mesti lagi banyak kan?
hehehhe
peanut jimat umor dengan saving kat bank..t de interest dia kasi..hehehhehe

Framestone said...

he...23x hampeh tul peanut nie...melawak pulak die.. charge2 tersembunyi xde ke

Cik Peanut said...

charges tersembunyi?
tak bolh itu riba
hehehe
=D

Framestone said...

mane la tahu kan sugar daddy kamu cam tue he...23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top