Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Pagi2 Jumaat Dah Search Bukan2

Assalamaualikum wbt & salam sejahtera.

Waduh sudah jumaat rupanya. He..23x Bukan aku tidak menyukai Jumaat seperti orang lain yang menunggu Jumaat semata2 hari yang masa kerjanya singkat dan esoknya Sabtu (cuti he..23x)

Jumaat ku sama seperti jumaat sebelum ini. Lepas kerja terus runner ke KL (dari Perak) coz esok pagi aku ada kelas. Lepas kelas aku terus ke Melaka (balik hari je)

Turun pun hanya mempromosikan event ceramah untuk yang berminat dengan bisnes yang aku wat. (dah tempah Hotel Seri Malaysia)

Ahad pagi aku de kelas lg he..23x

Ok abaikan ape yang aku merapu tadi. Kita berbalik pada topik hari ini. Aku check nuffnang aku, dan menjumpai benda ala in. Cis pagi2 Jumaat korang search benda cam nie. Cam teruk benor blog aku nie.
Untuk pengetahuan semua, Blog aku hanya menulis mengenai
- Kehidupan aku (walaupun tidak banyak)
- Sesuatu yang ingin aku kongsi bersama
- Topik yang menarik untuk dibincang
- Info terbaru
- Tips yang datang dari pengalaman dan buah fikiran sendiri
Buat masa sekarang, aku tengah fokus pada projek terbaru aku.

Terima kasih aku ucapkan kepada mereka yang sudi mengomen ebook aku sebelum ianya dilancarkan dalam masa terdekat, terutama kepada
1- Mr Naz
2- Pingu
3- Reezluv
4- Hafiz
5- marzalina
6- Taukey

33 Jejak Perantau Maya:

Mr PenyuBiru said...

sampai 4 hits tu? ko ade buat n3 cenggitu ke? hehe

elle said...

uih... sape la yg search benda cmtu... huhuhu...

ms bc title ingtkn awk yg search bnda bkn2 pg2 nih. hihi... maap ye dh slh aggp... :p

SyazReA said...

slmt hari jumaat..
jgn lupa g solat jumaat bro..hehe
masa tgh prakt dlu, mmg x sabar tggu ari jumaat ni..hehehe

Framestone said...

Mr Penyu--> teu la pasal.. aku rase xde lg aku wat entry cam tue..entah la..pasal spender de la kot

Elle--> tue la tgh fikir sape la yg search bnde tue.. dah xthn sgt kot.. ish kamu nie.. kate org takut memainkan peranan he..23x

Framestone said...

Syazrea--> bro sentisa ingt soalt jumaat la.. oh kan betul..xsabar tgu ek..lepas nie kamu masuk alam perkerjaan pun mesti rase cam tue

CikYana(",) said...

iskh2..
sape la yg search benda2 gitu ari jumaat yg mulia nie?
aduyai..xpatut2..

selamat hari jumaat ye bro :)

-aTie- said...

hikhikhik...jd mgsa nie....neway drive save ek...

Framestone said...

CikYana--> selamat hari jumaat yana..entah la sape yg search...

Atie--> mgse pe ek? ok thank coz remind me

ekino said...

ayoyoyo..
spe itu org yang seacrh benda mcm itu..
lbh2 lagi ari jumaat..
isk3..

Framestone said...

tue la..tercarik2 jugak nie huhuhu ade terjumpe x

Eazy Izzuddin said...

uist2..
back 2 back..
sapelah yg search tuh...
ohoho
xD

Framestone said...

entah la..aku tgh mencari nie

Eazy Izzuddin said...

cari la smpi dpt...
hihi
ari2 jumaat nih..
eheh..
xD
amacam dh tgk dragon ball?
=)

Framestone said...

belum lg.. if nk tgk jom lyn ahad nie la... ok x?? tp bro dah xde duit..gaji habis byr pengajian je

Eazy Izzuddin said...

ahad nih??...
insyallah...
g la pepagi..
nk tgk kat mane je?..hehehe...

huhu disini juga kot...

izan said...

framestone,

tajuk apa tuee.... tak fahamlah. tulisan harab...

nasib baik belum join nuffnang.. niat dah ada. nmpknya tak teruskanlah...

ain said...

salam jumaat...dh balik solat..?? dh jumpa sapa yg search bukan2 tu..??? x de keje lain ka..???

Framestone said...

eazy--> cdgnye ke OU or maybe sunway..tgk la cam mne nnt..

kak izan--> join je la.. die leh jd tukang check pe yg org cari di blog kite..xsangka kuar tue..nmpk sgt nuffnang nei lg terperinci

ain--> belum g solat lg la.. nk gerak dah nie.. ops xjumpe pun..rasenye die mmg xde kerje kot

suezensuzanna said...

Yay!!!!its friday...ahaks...!!

ijechan said...

haha.. dia busan kot. tu try nasib search tah pape tu~

Framestone said...

sue--> dah agak dah die nie mmg tgh menunggu hari jumaat..betul x??

ijechan--> lame kamu xdtg sinie kan..mesti tgh bz he...23x eh mybe sebab die bosan kot.. sebab teu search bnde bukan2.. kite pun xsearch bnde2 tue

epol said...

hahaha..macam2 le diorg nie lol

Framestone said...

enth la epol... tu eyg aku jumpe..ytg aku xjumpe xtau la kan

izan said...

framestone,

haa... jadinya kemana duit tu disalurkan. kalau k zan nak keluarkan macam mana. pukul rata berapa boleh dapat sekali ambil...

rahsia ker.. banyak tanya lak cek kak ni yer..

Framestone said...

xpe kak..sy leh je menjawabnye huhu

Cik Peanut said...

er..adakah ini blog lucah..
nape peanut tak tahu ni
nak kuar cepat2 lah...

Framestone said...

sejak bile pulak bro wat blog lucah ek.. tgu la nnt bro nk tunjuk sesuatu he..23x sure nampak blog bro more ke pada ape he..23x

Cik Peanut said...

eish..bro nak tunjuk pe?
pic2 lelaki kacak+ensem+smart ke?
adekah ini blog mencari jodoh?
hahhahaha

Framestone said...

tunggu je la...ish gatainye die nie... ramai gak yg suruh bro cari jodoh untuk dorg.. ops klu buh gmbr laki hensem2 dlm nie..gamaknye bukn pompuan je dtg..laki pun dtg

Cik Peanut said...

ne de gatal..sampai hati bro cakap peanut gatal..mahu majuk lah..membaa hati yang berduka lara ini..hehehhehe

alah, bro, buatlah..leh carikan untuk peanut..heheheh,,tapi pastikan lelaki itu jutawan ye..
heheheh

Framestone said...

oh tidak.. jutawan terlalu laku..mmg susah nk dpt brg panas nie he..23x (cam wat bisnes haram pulak) majuk ek he..23x setiap org ade keinginan betul x?? bro pun same

fzalah said...

sabar je la

Framestone said...

mmg kite bersabar pun huhuh rase mesti ade yg lain terkene same jugak

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top