Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Meja Kaunselor Need Improvement

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Terima Kasih buat rakan2 yang sudi meng"review" Ebook yang bakal aku lancarkan insya'lah dalam masa terdekat. cuma review dari anda dapat menolong memeperbaiki kelemahan yang ada pada ebook ini. walaupun ianya merupakan free ebook. Kualiti mengambarkan krebabiliti saya sebagai penulis dan pencetus idea untuk ebook ini.

Ucapan terima kasih saya ucapkan kepada:-
1- Mr Naz
2- Pingu
3- Reezluv
4- Hafiz
5- marzalina
Berbalik pada topik, ianya berkaitan dengan projek Dari Meja Kaunselor yang pernah aku nyatakan sebelum ini. Jika anda sudi memberi bantuan sila ke blog nie di
http://darimejakaunselor.blogspot.com
sekadar tambahan
Aku dah tahu result SPM adik aku yang berjaya memasuki UTP mengunakan result trail. Tahniah abg ucapakn. Ingin tahu anda boleh pergi ke sini atau ke situ.
Esok result SPM keluar. Tahniah buat yang mendapat result terbaik. Bagi yang kurang bernasib baik, jangan anggap ianya penamat bagi anda. Jika anda mempunyai sebarang permasalahan dan ingin bertanya pendapat boleh hubungi saya di sini.

8 Jejak Perantau Maya:

~ BiBie ~ said...

Nak comment pasal adik dulu,
Tahniah....Moga2 dapat menandingin abg die nih...Amin...ngeee.....

Tentang e-book fs tu,nk comment ape ek..Bb tk reti..hihi...

~ BiBie ~ said...

Menandingi*
Terlebih n pula...

Framestone said...

xpe bibie.. kite open pada sesiap ayg nk review..kot2 ade kelemahan ke ape ke..oh result die mmg gempak pun..

en_me said...

tahniah wat adek kamooo..

Framestone said...

thank bro

Eazy Izzuddin said...

huhu..
result nk kluar..
kite laks yg gelabah..
huhu..
xD

Cik Peanut said...

tahniah wat adik bro..
bestnye dapat masuk utp..
rugi tak belajar lelok dulu
hehehhe

Framestone said...

Eazy--> Ops bro xmengelabah pun..mybe dok riso kat adik kot he...23x

CIk Peanut--> dah tue rezeki die..xpe mungkin rezeki kite di tempat len kan huhuhu

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top