Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Meeting Meeting Meeting..!!

Assalamualikum wbt

He..23x sambungan dari entry pagi td. Maaf hari nie entry semua bosan2. Kekurangan masa.

Aku baru je balik dari meeting kat cyberjaya. Aku kne gantikan Tuan Pengarah. Cet, notis pun 24 minit je. Dah la ade kerje yang belum disiapkan.

Meeting kul 10, kul 9.50pg baru gerak dari Perak g sane. Aku mintak driver bawak laju. Alhamdulillah sampai jugak.

Ramai lagi yang belum sampai. Bila aku tengok list yang datang, sume pangkat tinggi2. Ada dato' datuk datin dari JPM la, KEKWA la, PDRM la.. walaupun kelompok meeting kecik je.

Nie sub-meeting dari Meeting petang semalam dengan Datin Paduka Seri Rosmah. Untuk program International Conference bulan 4 nie. Aku pun tak pasti aku akan terlibat atau tidak. Sebab aku dalm proses memohon jawatan lain di jabatan lain.
Doa2kan la ek

21 Jejak Perantau Maya:

yginsaf.com said...

bznyerrr..

elle said...

uih... pkl 9.50 kuar? mn smpt smpai pkl 10 kn? kn? nsb baik la xrmai yg smpai kt sna lg ek. hihi..

nk tukar jawatan ek? semoga berjaya mendpt ape yg dihajati... (^_^)

Framestone said...

bro_me--> nk wat cam mne bro..tgh menapakkan diri dalam kerjaya..cam nie la kan..

elle--> sempat la..pak cik driver mmg bwk laju pun... selamat dpt driver yg sporting.. doa2kan ek..

suezensuzanna said...

pergh.....laju gilerr......gilerrr laju....huiyoooo

Framestone said...

pe yg laju ek..oh driver ek... yup die yg laju..ala bukan susah pun..tekan je minyak... jln straight je.. pakai Tng lg tue he..23x mahu xcepat je

ain said...

nak tukar jawatan dn jabatan ye..??? Akak doakn semoga berjaya!

ekino said...

bz nyer lah!
nak tukar jabatan ye..
hihi..
orait!ekino doakan semoga berjaya ye..
:)

nuyui said...

ehehehehe...biase la keje byk kn...dh nma pun keje... :P

mintk jwtn ape tu ek..........?

InsyaAllah ade rezeki dpt tu...

mesin absen, sidik jari, access control, keylock said...

nice blog..

Eazy Izzuddin said...

so bz....
xD
x pe2..
eazy doakan la erk..
=)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

awk bz meetg..N bz discussion...

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

wahh laju tu.giler kentang la bro !!

yg penting pakai sit belt.

anda mampu mengubah nya hak3..

PJ selamba said...

wah
tak lama lagi ko pun jadi org penting cam dorang gak la...
super vip..
cayalah!
good luck bro!

eRRuL AspHyxiAteD said...

standard r bro..
btw.. meeting dgn org2 besa2 ni bagus tau.. nnt dia leh up ko.. but make sure ko tunjuk good reputation ler

AiE bAhRi said...

wah..bznya tapi takpe la kan..dah itu kerja dan tanggungjawab..hehehe

Framestone said...

kak ain--> thank kak, xtau la nk tukar ke x?? pg td baru je round2 usha jabatan len..rasa cam mls je nk tukar..ofis kite lagi kemas n teratur

ekino--> selamat hari nie xkne outstation lg.. mmg ade meetg lg pg nie.. cdgnye mmg nk tuykar jabatan

nuyui--> he...23x mintak jwatan ape?? ops dirahsiakan..tgu la kite dpt nnt...

nama pnjang gile--> blog besa2 je nie

eazy--> tue la harapkan hari minggu je untuk berehat or lepak2

N--> kamu bile mahu habis berlajar la... jom discuss same2 nk

ie3za--> yg laju kereta yg dibwak oleh driver..bro dok belakng je.. xpakai seat belt pun sebab nk siapkan kerje b4 masuk meetg..after this no more notis 24minit ek

PJ--> insya'lah harap gitew la ek.. aku xsuke sgt jd org penting..kerje byk..biar aku jd org atasan org2 yg penting tue

errul--> tgh menunjukkan good reputation la nie, tp tue la kerje dgn org kan..setakat maki hamun tue besa la terime.. dorg bukan selalu pndg sgt org bwh.. tue la cdg nk dok same level atau tgi dari dorg

Aie--> he..23x xde bz mne pun..sume under control lg nie...

~ BiBie ~ said...

Insya Allah Fs...
Orang cakap di mana ada usaha,di situ ade kejayaan..Wah!Betul ke idaknyer ayat tu..hehe

Framestone said...

tidak kot he..23x thank Bb huhu... kate org, mane nk dapat rebung kalau xpecah ruyungnya (betul ke nie)

Cik Peanut said...

wah2x..bizinye..
ops, lupa..
bro kan Tan Sri Syukri Mohammad Nor...cam mane Tan sri meeting pagi tadi? ok tak? Ade jumpa Datin Peanut tak tadi? alah, yang cun2x tu..heheheh
ops, peanut doakan bro dapat jawatan yang di hajati..t dapat gaji, jangan lupa mintak nom akaun peanut...sharing is caring, rite? heheheh

iza~de~bintang said...

amboi ada gaya jadik orang besor ni hehee

Framestone said...

cik peanut--> he..23x besa2 je la.. xde jumpe pulak.. insya'lah nantikan entry seterusnya ek

iza--> ade gaya ke..doa2kan la ek.. jwatan besar xpe..jgn bdn yg jadi besar

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top