Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Terima Kasih To All Pengikut Ku

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Pe2 pun Salam Maulidur Rasul buat semua. Sedekahkan Al-fatihah buat Nabi junjungan kita Rasulullah SAW. Begitu juga kepada ahli keluarganya, sahabat baginda dan juga pengikutnya yang memperjuangkan agama Islam

Bila aku tersebut perkataan pengikut, tertiba terdetik di hatiku untuk menyatakan sesutau kepada pengikut2ku (bukan pengikut ajaran sesat ek). Terutama pengikut aliran politik ku (maaf aku hendak berehat seketika.

Tidak ku lupa kepada Arwah Wanda selaku teman2 ku dari indonesia yang banyak membantuku mengeratkan hubungan Internotional bersama beberapa negara dan menjadi pengikut dan orang kuat di belakang ku. (Al-fatihah buat arwah Wanda 15/3/1986~14/3/2008)

Terima kasih kerna sudi sedekahkan Al-fatihah,

Tidak lupa juga aku ingin ucapkan terima kasih kepada Follower blog BeliBuy selaku blog rasmi aku selepas aku meninggalkan blog lama ku.

Tidak ku sangka sudah mencecah 80 follower. Thank buat semua.

Kasihan buat Ana yang menjadi follower ke-80 tetapi tertiba jatuh ke 79 (takpe bukan rezeki kamu) Dan Along Arman menjadi yg ke-80 (eh tgu no 80 ke cik kak)
Pesanan buat Follower aku
- Rajin2 la melawat blog ini, aku sentiasa update
- Kalau dah terlawat tue tinggalkan la komen kat entry
- Insya'lah aku sendiri akan mengunjungi blog kamu walaupun aku bukan follower kamu
- Jangan paksa ku menjadi follower kamu
- Ingatlah kesudahan yang baik adalah untuk orang2 yang bertakwa.
Tidak ku lupakan juga kepada rakan2 yang sudi memberi sokongan untuk projek aku yang baru bermula "Dari Meja Kaunselor" dan sudi menjadi Follwer untuk projek ini.
Klik gambar di atas untuk ke projek Meja Kaunselor

42 Jejak Perantau Maya:

Eazy Izzuddin said...

alamak!..
follower ke 66..
hihi
xD..
oraits....
sentiase melawat blog ini...
=)

alfatihah wat arwah wanda
=)

salam maulidur rasul...

Framestone said...

oh mung kire ek.. thank coz sudi melawat teratak usang ini.. salammaulidur rasul juga buat kamu

Eazy Izzuddin said...

hihi...
musti kire lor...
=P

my pleasure.....
=)

Framestone said...

rajin mu ek..?? semalam dok bz edit template blog baru n blog org.. kamu xnk tukar template ke

Eazy Izzuddin said...

rajin kot...
xD
oooo...
me br je tukar template...
dlu kaler merah...
skang oren...

yg merah 2 template prob..
huhu
kat mane erk nk cri template2 yg gempak gty..?
xD

Framestone said...

try cari kat btemplate kot.. mmg menarik.. nk best cari yg dari wp ke blogger punye...

Eazy Izzuddin said...

k2....
i'll try cr d situ..
hihiks..
thanks!
bile nk blik nih??
xD

Framestone said...

tgh kemas brg masuk kereta..kjb lg balik la

Eazy Izzuddin said...

sempt lg on9 gtu..
hehe

blik berhati2 d jln raye....
=)

eRRuL AspHyxiAteD said...

salam maulidur rasul.. aku kena keje le.. huhu

PJ selamba said...

salam maulidur rasul jugak

CikYana(",) said...

sama2 kaseh
cik yana xingat la cik yana follower ke bpe..
hikhikhik..
btw,ur blog is nice n full of information :)
keep up a good work okeH..

bella said...

salam maulidur rasul....kne balik ump ptng nie...xmahu balik!!! :'(

Amer Aan said...

follow..
follow..
followw the train r...
ekek

Amer Aan said...

bayang2 - kagegato...

♥.misz luna.™ said...

i nk jd yg ke 88...
sbb thn i lahir..
hihi...




sudah berada di atas katil blik kt ump...
huhu...

mau rest..
singgah blog bro je ni..
mlm kite bsua...
da~~~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

salam maulidur rasul...

SyazReA said...

Salam Maulidurrasul bro...
jgn lupa, marilah kita sentiasa b'selawat bila berkesempatan... =)

Naz said...

Salam MauliduRasul bro...

aku pengikutmu yg ke berapa yer?
anyway.. sama2. ko telah hasilkan 1 blog yg hebat dan sentiasa hot n spicy...

Cik Peanut said...

salam maulidur rasul, bro..

hehehe..wah2x.ramainya peangikut...kalu jadi pengikut dapat hadiah tak? ealupun peanu bukan pengikut, peanut selalu datang blog ni, tiap2 hari..sampai seru peanut ikut lah..eegegge

Framestone said...

Eazy--> besa la..xonline cam xde life la pulak.. aku ah selamat sampai walaupun meredah hujan lebat di highway

errul--> salam maulidur rasul.. la sian kne kerje.. xpe..semua itu pengorbanan untuk mencari rezeki yang halal.

Pj--> salam maulidur rasul jugak buat kamu

CikYana--> xingt ek..xpe leh kira satu2 nnt he..23x mne de byk info sgt.. sekadar ngomelan kosong dari ku

bella--> salam maulidur rasul jugak.. oh UMP ek same dengan huda @ misz luna ek

Amer--> peh ko nyanyi ke bersajak nie.. jangan nyanyi lagu setan kuning tue dah la ek

huda--> leh je..tgu la dah sampai 87 baru dftr..sure dapt jd yg ke 88 dah sampai ek.. nie cukup rest ke x nie??entah dalam bas awal2 dh mengular

N--> salam maulidur rasul buat N

SyazRea--> salam maulidur rasul buat kamu juga.. tiap2 malam bro berselawat lepas solat maghrib

Naz--> salam maulidur rasul juga Naz..alamak..!! yg tue kne kire sendiri..blog besa2 je..aku baru je siapkan ebook satu..cuma nak cari orang yang boleh bg komen.

Cik Peanut--> salam maulidur rasul peanut..sampai seru ek.. nk tgu jd yg ke-100 ke?? alamak xde hadiah la..cuma nama u'll akan terpampang dlm entry bro.. eh entry lepas nie nama Peanut kuar tau he..23x bro kan kejam

Naz said...

wah... ebook! kasi sini, aku nak komen!

Framestone said...

boleh je..ko emailakn ke email aku kza1105(a)gmail.com

Naz said...

ok bro. sat lagi aku buzz email ko..

Framestone said...

lewat sikit ek..aku tengah kebizian nie

Naz said...

take time bro.. :)

Cik Peanut said...

hahaha..peanut tunggu yang ke 100 lah..hehehehhe...

Eazy Izzuddin said...

alhamdulillah....
slamat smpi..
smlm KL 1 hari hujan...
huhu
xD

Framestone said...

Naz--> Ok dah siap pun..aku dah sent ke email mu

Peanut--> dah agak nk tgu ke-100

Eazy--> yup tahu..mmg lebat gile hujan..

Eazy Izzuddin said...

2 la...
org cuci bersih2 kete...
nk blik colej..
hujan je memanjang
huk3

Framestone said...

bro jenis malas nk cuci kete.wat sakit hati cuci je xlame lepas teu kotor balik

Cik Peanut said...

hohoh..
yelah baru femes..
hehehehhe
nanti follower dah 99,
g tau ek..
heheheh

Naz said...

aku dah komen chantek punyer. bro bukak email...

Framestone said...

Peanut--> entah la xtau bile follower nk jadi 99 huhu sabar je la ek...

Naz--> Thank, aku dah reply sudah

Cik Peanut said...

alah.dah 81 dah...esok dah 100 ar tu.
hehehhee
tak kire kalu 101 pun,..peanut nak jadi yang seratus gak..heheheh

Framestone said...

Wokey je peanut huhuh... tue pun kalau ade yg nk jad follower blog bro nie

SiS-lin said...

x kira la follower yg ke berapa pun,yg penting sis suke bc en3 mr frame ni....tp klu nk bg hadiah jgk,apa salah nye..muhahahahah

Framestone said...

ye ke akak suke bace entry merapu saya nie.. tapi jarang nampk akak dtg ke blog nie.. hadiah he..23x tgu la gathering akan datang ek

MaDihays{Ida} said...

ala, nak jugak adiah..
hehe,
best gak bce entri blog ni sbb lain dr yg lain,

Framestone said...

nk hadiah jugak ek?? ala cam mane nie.. if ade rezeki kamu ade la dapat hadiah huhuhu ye ke lain dari yg lain..tang mne tue ek he..23x

MaDihays{Ida} said...

oo, nak tau ape yg lain eh?
blog kamu banyak variety, cerita2 yg juga senang kami nak komen,
cara penyampaian juga menarik,
xde la gitu2 aje..

Framestone said...

oh gitu ek.. ala blog kite besa2 je.. tp tue la..bz dah skrg nie nk bg feedback or dtg lawat susah sikit.. thnk coz support kite

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top