Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Who's Want To Be My 100th Follower


Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera
Sedar tak sedar follower blog nie dah nak mencecah 100 orang. Tetapi siapakah yang ke 100 tue ek?? Pe pun kite nantikan la ek
Just short entry je nie..

Really bz this week... Pe2 pun tahniah buat blog usang yang xde pe2 nie tetapi leh memiliki hampir 100 followes. Entah knpelah korang jadi follower sinie ek??

Buat follower setia, thank coz sudi mengomen di blog aku.. Usia blog ini hampir setahun walaupun aku sudah berblog lebih dari 2 tahun. Hope apa yang akmu merupakan di blog ini mampu membuat anda berfikir sejenak.

Happy weekend

26 Jejak Perantau Maya:

Luth Textile said...

orang hebat, blog hebatla

Framestone said...

mne de habt..blog kamu lagi hebat.. nie blog merapu2 je.. xde byk info sgt pun

elle said...

mula2 ingt nk jd 100th follower, tp mcm mls la plak. jd 90th follower pn ok gk ape... hehe

Framestone said...

oh xkisah pun no brpe.. pe2 pun thank elle coz setia dgn blog bro ek

en_me said...

hebatnyerrr..

~~Noli said...

lagi 4 org tuh..sy pon nk tggu la..hehe..untung2 sy kot..
wess bro..ade adiah x?

Framestone said...

bro_me--> mne de hebat..bro lg hebat

Noli--> maaf la..xde hadiah he...23x leh cube lain kali he..23x mmg xde hadiah la...

oneyani said...

wah da nk smpai seratus tuh..y sy nk dpt 20 pon ssh..hehehe

Framestone said...

xpe.. kite pun bukan nk follower reramai..sy lg suke follower yg meminati pe yg saya sampaikan di blog nie...

Eazy Izzuddin said...

uish..
da hmaper 100 follwer tuh...
tahniah2...

aH Lian~@cik ian cumel said...

ya ya,
berfikir sejenak...muahaha
sudah nak dekat ke-100
dusyummm222x!


p/s:tingkatkan lagi kebestan blog!
yay!

yOnnA said...

yonna pon dah 100,
lepas tu yonna pon mcm blurr..
maybe ade sesetengah tu saje2 suke jadik follower kot compare ngan yang betul2 guna application ni :p
ecehh hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N nk jadi y 100...

Framestone said...

Eazy--> thank.. huhu baru 100..ade blogger len dah nk cecah 300 tue

cikian--> insya'lah, kite akan tingkatkan kebestan blog nie..hope setia mengikuti he..23x dusyumm2 teu bunyi tumbukan ke or bunga api he...23x

yonna--> bro pun kekdg pelik kat org yg jd follower nie..nk kate dtg?? xjugak.. ke saje nk menyelit muke kot he..23x

N--> boleh je N..

Eazy Izzuddin said...

ok le 2...
eazy nih
60 pon x sampai lagi..
huhu
almaklumlah..
blogger br lagi KOT...
ehehe
=P
xD

dBa said...

hebat la sgtt

Framestone said...

eazy--> xpe..slow2 je dulu...

dba--> jeles la tue

♥.misz luna.™ said...

xdpt 88 ari tu..
98 pn ok pe..
asal kn 8..
lalala..

eRRuL AspHyxiAteD said...

taniah2 bro.. keep blogging.. hehe

mc'eja said...

tahniah...keep up the gud work!

suezensuzanna said...

tahniah kepade yang ke sepuloh;)

Framestone said...

Huda--> he..23x thank.. nie tgh tgu sape la yg jd ke-100 nie

errul--> sama2 juagk..aku tetap akn terus brblog

Mc'eja--> same2 eja

Suezen--> same2 jugak kat sue..eh sape yg ke-10 ek

Marzalina said...

err...adakah saya yg ke 100?????

Framestone said...

he..23x gamaknye begitu la ek

SyazReA said...

salam bro...
huhu..sowie lama x menjenguk... bz dgn tugasan n t/jwb..uhuk... plus ngan tenet problem..sabar je la huhu...

Framestone said...

xpe..bro paham..bro pun xde mase sgt nk lwt blog org..sempat update n reply komen kat entry je.kat shout box tgu time free je

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top