Loading...
Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

BeliBuy Contest Bermula


Copy & PAste coding dalam box diatas di blog korang


Syarat2 contest di Blog BeliBuy
- Perlu menjadi Follower di Blog BeliBuy ini.
Dah tamat contest nie if xnk jd follower pun xpe.. xde paksaan pun he...23x (make sure if nk remove lepas keputusan di umumkan la ek

- Perlu menampal banner mengenai contest ini di blog anda
Anda boleh mengopy coding untuk banner di dalam box di atas dan paste di blog anda. Saiz Banner adalah 350 x200

Jika boleh buat la entry mengenai contest ini. Kot2 dari entry anda leh menaikkan perluang anda memenangi contest ini.
- Anda perlu mengomen di beberapa entry terpilih (entry tersenarai di bawah sekali)
if nk komen di entry yg xterpilih pun xpe... xsalah pun..cuma xkan diambil kira je la kan. komen yang anda berikan boleh menaikkan perluang anda memenangi contest ini. mereka yang meninggalkn komen berbau spam.. secara automatiknya aku merajinkan diri menyingkirkan korang
- Untuk pengetahuan anda contest yang akan dibuat adalah base on luck korang. if dah mmg luck korang. xleh nk tolong pe2 la ek...

luck korang cam mana ek??
- semua ini mainan Gmail ek
- Setiap kali anda mengomen pasti nama anda akan tersenarai dalam gmail aku
- yang dilihat adalah no disebelah nama korang (nk faham klik gambar kat atas nie)
- lagi tinggi no pada nama anda makin tgi perluang untuk anda memenangi hadiah
- pe2 pun it depand on luck
- Hadiah terhad hanya pada yang lucky
- Nama Blogger terbanyak muncul dalam Gmail aku
- Nama Blogger terbanyak memiliki No di sebelah namanya
- Komen yang menarik (the best of the best and terbanyak)

Sorang blogger layak menerima satu hadiah sahaja. If di dapati ada blogger yang sama mengunakan id yang berbeza.Secara automatik di reject
- Penyertaan akan bermula pada 13th April 2009 sehingga 18th April 2009 tepat pukul 12 malam. Lepas tue ape2 yg korang buat tidak akan diambil kira.
Entry yang perlu korang komen:
- Ops Pregnant Ke..???
- Woi..!! Exam Dah Dekat
- Tatkala Naga Mengaum
- Ku Mencari, Mu mencari
- Paaannnnjjjaaaannnnngggggggg
- Sikit-Sikit Bibik Jugak Yg Kena
- Adakah Anda Pengikut Hantu Ku
- Aku di FaceBook Kan
- Tidur Memeta Je Ko Ek
-Gambar Bro Framestone Yang X Hensem
- My Project Paper for International Conference
- Korang Perasan X Seluar Dalam Korang Tue....??
Entry len pun korang tetap leh komen..Cuma komen tersebut tidak akan di ambil kira untuk memastikan kemenangan korang.

Lagi satu
tip untuk korang la kan.. elok korang bg feedback pada komen2 blogger yang len. mana tahu komen anda akan menjadi komen yang menarik ataupun ianya meningkatkan populariti anda. Siapa tahu kan..semuanya berkaitan dengan luck anda

P/s- Aku akan menilai dan memberitahu siapa pemenangnya selepas aku free nnt.. Selamat mengluckykan diri anda

39 Jejak Perantau Maya:

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

hye bro framestone..kite leh join ke contest nie???hehehehhe~~

Framestone said...

leh je... asalkan kamu xprivatekan blog.. he..23x leh x??

ekino said...

yeah!!

akhirnya bro wat contest!!..

nak join!! :D

besh nye!!

mademoiselle azieshakespeare said...

sy bukan seorang yg bertuah, haha :D

Framestone said...

ekino--> dah wat pun..cepat la start join contest ek

azie--> xsalah cuba nasib kan..kot2 mengena he..23x

ekino said...

bro..

ekino terpaksa mengecilkan sdikit saiz banner tu coz tak muat..

tak pe ke?

Framestone said...

boleh je..xde masalah pun... asalkan ada yg tahu pasl contest nie je kat blog kamu (sebenarnye ianya untuk dipasnag di entry u'll)

argghhh byknye koje...anytime je nie kne gerak dah

elle said...

apakah hadiahnye?? hihi

Framestone said...

hadiahnya rahsia he...23x

Cik Angah said...

wah...cik angah nak join...

Framestone said...

leh je.. join je..asalkan ikut syarat yg telah ditetapkan

Eazy Izzuddin said...

hiks...
kene join nih...
mane leh x join..
rugi....
betul x?
ehehe
xD
selamat ber outstation...
xD

Framestone said...

selamat jugak buat kamu huhuuh...jgn lupe paste banner kat blog ek

elle said...

elle komen aje la ape yg ptt... wat yg termampu gitu, blh?? xde la hrp menang pn... kn rmai org yg msk contest bro nih... haha...

Framestone said...

mmg tengah ramai yg masuk nie..tp lum nmpk lagi sape2 yg akan menang.. yg nk dekat2 pun xde lagi nie..bagus tuel la Gmail nie..eh mne banner bro

Cik Angah said...

o yeh o yeh..nk cube nasib ni..hehe..mana taw..
rezeki !~ ahaks =)

elle said...

letak kt ats skl tuh... xperasan? haha

cikyuyu said...

uhhh. nk join gaks la.
hehheh :D leh kerw??

Framestone said...

cik angah--> meh la cube nasib ek... xsalah pun kan..

elle--> xperasan ek.. meh bro babap die nie

CikYuyu--> dah leh pun..join je la... he..23x copat2

elle said...

ishh.... gi babap diri sndr... haha

Framestone said...

nk babap elle jugak.. arghhh kerje menimbun dah nie

ain said...

wah...ada contest lagi. kpd mereka2 akak ucapkan semoga berjaya. hadiah best tak..???-

Framestone said...

kak xnk join ke?? xsalah pun he..23x hadiah besa2 je..yg sy termampu je kak

yOnnA said...

bro,kenape amek contest yang konsep mcm ni? :)

Framestone said...

he..23x entah la.. nk try the new concept of contest kot

Mr PenyuBiru said...

wah! ade contest!! menarik & tertarik neh.

Framestone said...

moh la same he..23x

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...rumit2......

kuIna Jentayutiara said...

ayo... yg lama tu pun kena komen gak ker..

klu no komen?????

Framestone said...

N--> rumit ke?? xde la rumit mne pun sebenarnye

kuIna--> kalau no komen, xde pe2 la.. xkisah pun nk komen atau x cuma pastikan ada komen je..if nk focus kat satu entry pun boleh...xsalah pun

MaDihays{Ida} said...

ops, nak tanya! kalau dah pernah komen kat entry tu dulu, dikira tak dlm contest ni?

Cik Angah said...

done! cik angah da letak banner bro frame stone kat bwh header =)

X-PO said...

hoho byk btl syarat2nya...pe2 pun, aku dh jadi follower ko bro..hoho

Eazy Izzuddin said...

huhu....
okayh...
eazy da bubuh banner kat blog eazy..
paling atas tau..
ehe..

insyallah mulai esok eazy komen entry bro yg terpilih...
=P
xD

hiks..

Naz said...

aku rasa sejak sehari dua ni, ko mcm nak wat contest jer.. betul akhirnya...

-WaN- said...

best2..ade kontest...
nak join leh?..nnti aku letak banner tu dlm log dan follow ko.. :)

joegrimjow said...

wahhh
blog pon boleh buat duit
bgus ni
hehe

Jaws said...

kalau gune wordpress takleh arr nak join nih?
sebb kene follow blog nih..
huhu..

Framestone said...

ida--> yg komen dulu tue xdikira he..23x yg dikira komen yg bermula dari tarikh contest sampai habis contest

angah--> thank coz sudi buh banner bro ek

x-po--> syarat xde byk mne pun..besa2 je.. aku dah kembali nie

eazy--> thank coz sudi memberi sokongan untuk contest bro... he..23x tempoh bro panjangkan sikit..coz xsempat nk wat semakan pemenang

Naz--> yup mmg betul2 nk wat contest.. untuk pastikan pemabca setia ku tidak kesunyian bila dtg ke blog aku..besa2 la.. lame sih aku xberblog.. gatai je tgn nie

wan--> ok je...tempoh contest aku tgh panjangkan nie

joegrimjow--> mne2 pun leh wat duit kawan...

jaws--> boleh je sebenarnye..asalakn ade email gmail..even xde blogspot.. masih leh jd follower kat blog nie..tue function terbaru kat follower.. mybe kaan dtg wat contest untuk semua pulak

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top