Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

April Fool


Pejam celik dah masuk bulan april sekarang. Sedar xsedar dah 3bulan aku berada dilandasan hijrah ku seperti yang pernah ku nyatakan terdahulu.

Pe2 pun bulan april nie, aku belum nmpk tanda hijau di kalender meja ku (tanda yang menyatakan cuti-cuti malaysia) melainkan warna merah (tanda cuti sabtu ahad) yang aku rasa bukan cuti bagi ku (aku kan ade kelas hujung minggu)

Dan bulan april nie, merupakan bulan yang aku paling bz sekali:-
- Renew lesen (mati nk beratur kat pejabat pos)
- Ulang tahun pertama blog nie
- Buzday si Dia
- International Conference
- Final exam
- Meeting every week

Yang pasti aku tetap akan mengambil cuti untuk focus pada final exam aku.. hope lepas exam aku leh focus 100% pada thesis aku nie.

Berbalik pada topik asal entry kali ini. So pagi2 nie korang dah kne april fool ke (amalan orang2 kafir nie) hope xde la yang terkena.

Cam aku besa la, gurau2an di pagi hari mesti ada. Dan aku dah terkena pun dengan office mate ku.
Dorg : Rugi xcakap kat "Si Dia Kamu" yang kami nie skandal kamu.
Aku : Rela ke jadi skandal he..23x
Dorg : Haha ha..!! Lepas tue cakap yang kami dah habis puas nikmati kamu, Biar bikin panas "Si Dia Kamu" dan tinggalkan kamu
Aku : waduh, korang nie
Dorg : Kami cakap la yang kamu nie dah habis kami rasa dah.. Sume dah rasa
Aku :Siot la korang, wat gangguan seksual kat aku
Dorg : (dorang bantai gelak reramai)
Cis gile2 jugak officemate aku nie ek

Ok, nk continue wat koje
Update terbaru
Bro_me wat april fool.. lyn la kalu nk kne april fool die..mmg menusuk kalbu la

35 Jejak Perantau Maya:

iza~de~bintang said...

memang betoi tu..cepat betul masa berjalan.. sat ja dah april ...
camat wat khije

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gilerr sexual harassment kt ofice woo...

~~Noli said...

ahaksss...dh ternoda ker?

haha

ain said...

x perasan sungguh hari ni dh 1hb april..cptnya masa berlalu. risau sungguh bdk2 nk upsr n pmr.

Framestone said...

iza--> he..23x selamat wat koje jugak buat kamu... mmg cepat mse berlalu...

N--> he..23x xkisah pun.. bukan menganggu sgt pun.. suem tgh tension wat koje..kekdg ken ade gurauan jugak kan

Noli--> ternoda.. oh tidak..xrela i tau he..23x gurauan je sebenarnye.. ade ke yg selera nk nodai bro kan he...23x

Kak ain--> tue baru anak2 yg nk amik upsr n pmr.. bagaimana pulak dgn budk2 yg tgh tgu pangilan u nie he...23x

elle said...

blm la lg kna april fool... xingt pn... haha... zmn2 sekolah dlu je suke mengenakn org... :p

oh hoo... gangguan seksual di tmpt keja... haha

Framestone said...

he..23x gangguan yg besa bro kena... pe2 pun bro pun wat jugak gngguan kat dorg he..23x xkena lg ek..nk bro kenekan x

PoOhEm0 said...

cepat bro wat laporan polis...

Framestone said...

he..23x xpyh wat la huhu... bukan menjatuhkan maruah bro pun..just mengugut bro je he..23x

-aTie- said...

yey yey dah masuk april...14 days to go...ahakz....

Framestone said...

14 hari lg untuk international conference..arghh bznye huhu... mmg xleh nk fikir pe2 selain kerje he...23x

CikYana(",) said...

welcome april
wah bz nye bro bln april nie
mcm2 program ade..
sabo jela bro

Cik Peanut said...

biler april tiba, hati mula berkata setahun lamanya perkenalan kiter...ops, ternyanyi lagu Dr Fadzley lak..rindu kat ye ni..hehhehe

semalam peanut telah di april foolkan oleh kawan peanut tepat pukul 0001 semalam mereka menjalankan operasi..mahu sakit jantung kalau diowang wat macam ni lagi

elle said...

xpela... maseh jela... hihi

Framestone said...

cikyana--> nk wat cam mne...dah tggjwb kan huhuu

cik peanut-> dorg wat pe ek..story sikit he...23x

elle--> ala malu2 la pulak he...23x

elle said...

ape lak malu... xmalu la... cuma mls je nk melayan april fool nih... hihi

Framestone said...

meh bro foolkan hidup elle nk x?? lyn je

elle said...

xmo2... maseh byk2 ye... huhu

izan said...

framestone,

pg2 dah terima "april fool" ni..
ada yang berani kata sakit jantung tengah duk dalam icu lagi...

sendiri punya doa... apara... jgn dibuat, x baik tu..

Framestone said...

elle--> xrela ek..xpe bro xkaco.. tau elle nk exam huhuu

kak izan--> oh kak izan kne cam tue ke.. tp byk yg kiet terbace kat blog pasal org masuk minang dorg siap nk hntr makbapak merisik lg

eya said...

besday sapa la tu bulan 4 ni ye..ekeke

elle said...

ok... tau xpe... hihi

Eazy Izzuddin said...

april fool!...
hiks...
layans....

huhu..
pejam celik cepatnye mase berlalu...
huhu...
skang nk final lah pulok...
ohoho...

gud luck wat ever u doing...
xD

dah terkena april fool ka??
=P
xD

Framestone said...

eya--> entah la he...23x mne leh bgtau huhuu buzday kamu kot huhu...tp if buzday kamu.. xde hadiah la ek

elle--> g study..dah nk start exam kan

eazy--> xde yag knekan bro... bz dgn kerje je..

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

wut????april fool???jom maen pool!huhu

Framestone said...

main pool kat mne ek he..23x bile nk open blog untuk bro ek

en_me said...

ammvoiii, sebut sebut namer me larr fulakkks..

Framestone said...

he...23x bro_me terase ek... tue la saje je wat lawak april fool kat blog..sian kami pemabca setia blog bro... nk klik pe2 pun xleh

ekino said...

haha..
:D
april fool??..
dulu kat skolah slalu la kene..
tp taun nih tak rse pun april fool tu wujud..
tak sedar pom..
tak de pom org sakat cm kat skola dulu..
btw...today my besday!..
kahkah..
kalo nak bg adiah dipersilakan..
:D

Framestone said...

happy buzday ek... he..23x sorry mmg xde hadiah he..23x nnt de mase tahun depan ke br knekan kamu puas2 ek

Cik Peanut said...

dorang tu kapel n dua2 best fren peanut..
so , peanut tahulah kasih sayang diowang...
then, untu april fool,
diowang cakap diowang putus..peanut lak yang sedih giler..
hehehehhe

Cik Peanut said...

dorang tu kapel n dua2 best fren peanut..
so , peanut tahulah kasih sayang diowang...
then, untu april fool,
diowang cakap diowang putus..peanut lak yang sedih giler..
hehehehhe

Framestone said...

awat kamu yg sedih gile ek... selamat xterkena panggilan hangit huuu...

Cik Peanut said...

yelah..peanut yang sedih..
sebab diowang janji nak belikan peanut baju pengapit pengantin t diowang kahwin
hehhhehe
kalu diowang putus,
takleh lah baju free..
muahhhahahaha

Framestone said...

he..23x baju free jugak yg die fikirkan ek.. doa2kan je la kebahagiaan dorg huhuhu

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top