Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Aku Mahu Aktifkan Forum BeliBuy

Saban hari aku melihat, ramai blogger yang aku lihat datang dan pergi dari blog ku. Kekadang ada yang datang semata2 mahu melihat feedback ku. Walaupun mereka ketahui, feedback dari aku agak lambat (mengikut ke'bz'an aku)

Tetapi kekadang aku perasan ada juga yang datang ke sini, kerna celoteh aku yang merapu. Sampai lenguh jari jemari korang nak reply feedback aku.

Aku rasa aku akan aktifkan semula forum BeliBuy dan ingin mengajak anda semua untuk bersantai di sana. Tiada pantang larang untuk berforum disana. Asalkan jaga tatatertib dan bukan mengunakan laman forum aku nie untuk perkara yang tidak baik.
Jika berminat just masuk ke laman farum dan sign up
http://belibuy.forummotion.com

15 Jejak Perantau Maya:

ije said...

busan2 boleh lepak~ kan2?

~cik manis~ said...

ahah
bes gak ade forum2 ni

PoOhEm0 said...

best ker forum nie???

Cik Angah said...

ok2..akan d terjah ke sana sikalang juak!! hehe

elle said...

hoho... ada forum la pulak... msti sbb blog ni fofular ek... hihi

puteri said...

-forum?
pasal jual beli ke? he.he.he

-nnt kte kem slm bro kt en.alif tu.
erm..mcmne knl eh? he.he.he

-kem salam gak kt datin ;)

SyazReA said...

wah..bro ada forum ke.. br tau...

elle said...

tiada kaitan dgn tajuk sbntr ye ---> ada award, amik la klu blm dpt lg... maseh...

Framestone said...

ijechan--> yup tujuaan asalnya mmg cam tue huhuu..harap jd tempat untuk u'll dok dah bersantai bersama...

cik manis--> mmg best pun... harap ade la yg join n lepak same2 kat forum nie kan

poohemo--> xde la sebest blog..cuma sebagai ruang bersosial sesama rakan cyber

cik angah--> terjah la..ajak rerakan yg len ek

elle--> dah lame dah ade forum nie.. dari awal2 pembukaan blog nie lg huhu..cuma xaktif je.. eh bg award kat bro ek

puteri--> xde la pasal jual beli pun huhu..forum besa2 je... kan dah ckp mbe zaman memuda dgn en alif tue

syazrea--> dah lame ade dah.. xpe la baru tahu.. if ade mse leh la lepak same2 kat sane

أزيزول حاكيم said...

nice forum...
aku dah masuk...
cuma user kurang.....
kan3?

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

huhu.. i likee..

sy n the geng pun b4 ni de wat forum gak huhu ;)

suker klo ade yg berkaitan dgn pc n IT ;)

hidayah said...

celoteh aku yang merapu --> tak percaya la..

hehe ^_*

Framestone said...

زيزول حاكيم --> mmg kurang user..tue pasal aku nk ajak yg len join same huhuuh

ie3za--> leh je.. kamu bukak la topik pasal pc & IT dalam tue huhu.. leh gak berkongsi pe2 dgn mbe2 yg len huhu

hidayah--> xcaya knpe huhu.. bro kan suke berceloteh siap merapu2 entah ape2 entah

elle said...

yup2... bg award. xnk ke? xnk xpela... haha

Framestone said...

elle--> ala jgn la majuk ek elle.. nnt bro amik ek

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top