Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Kamu Xkan Kehilangan Ku

Bro Framestone aka "Tan Sri" Syukri Mohammad Nor
Missing in Action
13th - 17th April 2007


Aku akan menghilangkan diri untuk seketika atas tugas kerja di luar kawasan liputan intenet atau wifi (even ade pun, aku xde notebook nk digunakan)

So jangan la mencari diri ku he..23x tetapi elok rasanya jika korang masih setia melawati blog ku. Dan mungkin selepas ini aku akan jarang melayan blog. Xtau sampai bila. Maybe sampai masa yang sesuai

Untuk ketika ini, ada baiknya jika anda mengetahu kemana hilang ku
13th - 17th April 2009
Aku akan menghadiri International Conference di Kuala Lumpur
Program yang selama ini aku uruskan dan pecahkan kepala untuk mengeruskan bersama rakan2 sejawat dan pegawai ku

20th - 24th April 2009
Aku akan mengambil cuti dan men"claim" cuti2 aku yang aku xtercuti untuk focus pada exam aku sem ini. hope ini sem last aku exam n lepas nie leh focus pd kerje n thesis yang aku usahakan sekarang

Aku tahu aku bersalah buat semua pembaca dan pelawat setia teratak usang ku ini. Untuk menghargai korang yang setia di blog ini, ada baiknya jika aku mengadakan CONTEST buat korang..

Aku tahu ramai yang menyukai contest yang ada kaitan dengan bab2 hadiah free nie. Pe2 pun setiap contest tetap ada syarat2nya. Ala senang je contestnye
Syarat2 contest di Blog BeliBuy
- Perlu menjadi Follower di Blog BeliBuy ini.
Dah tamat contest nie if xnk jd follower pun xpe.. xde paksaan pun he...23x (make sure if nk remove lepas keputusan di umumkan la ek

- Perlu menampal banner mengenai contest ini di blog anda
banner ini akan diberikan semasa contest ini bermula. Jika boleh buat la entry mengenai contest ini. Kot2 dari entry anda leh menaikkan perluang anda memenangi contest ini.

- Anda perlu mengomen di beberapa entry terpilih
if nk komen di entry yg xterpilih pun xpe... xsalah pun..cuma xkan diambil kira je la kan. komen yang anda berikan boleh menaikkan perluang anda memenangi contest ini. mereka yang meningglakn komen berbau spam.. secara automatiknya aku merajinkan diri menyingkirkan korang

- Untuk pengetahuan anda contest yang akan dibuat adalah base on luck korang. if dah mmg luck korang. xleh nk tolong pe2 la ek...

- Penyertaan akan bermula pada 13th April 2009 sehingga 18th April 2009 tepat pukul 12 malam. Lepas tue ape2 yg korang buat tidak akan diambil kira.

- Syarat2 tambahan akan ditambah kemudian

If ada pe2 persoalan leh tanya sekrang cuma cara penilaian xkan diberi tahu.. pe2 pun ianya base pada luck korang. Janji korang sentiasa mengomen entry2 yang terpilih. No SPAM ok.. just komen seperti biasa di blog ku

25 Jejak Perantau Maya:

elle said...

uii... sknye org wat contest ek... n3 ape yg terpilih tu?

~ AnA FaRhAnA ~ said...

setia...

Framestone said...

elle--> tgu la entry yg mane ek he..23x oh xsabo2 die ek

Ana--> he..23x setia ek.. kite tgk la nnt ek

elle said...

sabo la... brtnya jer... hihi

Framestone said...

byk gak..dalm 20 entry kot he...23x sanggup ke nk ngomen sume di musim exam nie elle oiii

elle said...

esk ptg last paper daa.... pastu cuti leh la nk komen2...

hehehe.... (^_^)

PoOhEm0 said...

hihihi...

ok2 bro..

buzy2 pon smpat wat contest noo...

Framestone said...

elle--> oh ye ke... kamu la yg free.. bro jugak yg xfree huhu so esok paper kul brpe ek

pooh--> sebab bro bz la wat contest...asalkan ade yg dtg ke blog bro kan even bro xde di blog nie..entah la..leh ke x idup xtgk blog nie

elle said...

yela... setelah pnt study utk exam... hihi... esk exam pkl 2.30ptg...

PoOhEm0 said...

hihi..

pooh paham prasaan bro..

sure xleh dok senang bila xushar2 blog...

cmtue la idup seorg penulis blog seperti bro...

hahahaha

jgn marah yek..

en_me said...

oke abang syukri tewww.. good luck

Framestone said...

elle--> ye je study untuk exam huhuhuhu..good luck tau

poohemo--> tau xpe huhuhu.. lame sih xnmpk blog he...23x hope bro xgila la ek... tp cam xbest pulak if xde update terbaru kat blog nie

bro_me--> thank bro

Eazy Izzuddin said...

hik3...
selamat final exam!...
gud luck kay..
wish me luck 2....
xD

hihi
de contest pule ea..
ni yg menarik nih...
nk comment la sume entry bro..
=P
xD

~SweetyMya~ said...

ala kalo kontes dpt tedybear+coki2 br la besh! hohohoho~~ hamboi bznyer die eh. kite pon nk xm da neh! isk ;'(

~~Noli said...

moger slmat kembali..wahh..

kuIna Jentayutiara said...

g bertapa ker?

.fatin nabila. said...

contest? hadiah?

Cik Peanut said...

tak faham..
cam mane ni?
heheheh
nak join2x..tapi tempoh yang bro kasi tu dalam tempoh bersara peanut..heheheh..dah la time ngah exam melampau2 tu..hehehe
bro kejam ngan peanut..nak wat entry sal kekejama bro lah selepas ni..heheheh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bro framestone sudaa bz.....

Framestone said...

Eazy--> he...23x dah final dah pun huhuu.. xsemua entry diper"contest"kan..

SweetMya--> bz sikit lately.. demand nmpk

Noli--> he..23x selamat kembali ek, insya'lah doa2 cam tue la ek...hope korg masih setia dengan blog usang ini

Jentayutiara--> bertapa kat hotel je.. menguji ketabahan diri dari segi mantel and physical.

fatin--> yup contest n hadiah... ape die?? tgu je la ek

cik peanut--> bro mmg mengunakan kekejaman nie.. contest dirahsiakan sehingga ianya bermula.. simple je

N--> bz sudh argggghhhh kepale ku pening sudah

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

penyertaan bermula 13 april?

dh 13 april ari ni bro hahaha...dh bole start la yer hehe;)

Framestone said...

kul 10 lebih..tgh nk update nie.. sorry bz sikit

Cik Angah said...

alamak..dah termasuk..tinggalkan jejak jugaklah..hehe...bz dgn conference rupenya bro..hmm
hope success ok?
angah doakan smuanya berjalan lancar..cayalah bro!~ kita sem last sesama..go go chaiyok2..

~SweetyMya~ said...

huhuhuhu...ala demand sket2 jerk. (nk tuntut coki2 sbenanye). hohoho... nwy muga sukses2 slalu yer!

Framestone said...

Cik angah--> he..23x dah termasuk ek.. bro dah pulang sudah.. hari nei last day.. bro kne balik awal..coz nk cuti semgu nie..next week exam

kak mai--> he..23x nk choki2 ek..dtg la jumpe kite

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top