Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

BeliBuy 1st Anniversary

Pejam celik, Baru bro perasan. Rupanya Blog BeliBuy nie dah berusia 1 tahun. Cet, cam mana leh xsedar nie. Pe2 pun bro dah bertapak dalam dunia bloggers nie sejak lebih 3 tahun yang lepas. Blog pulak sentiasa bertukar2

Xsangka kat Blog BeliBuy nie tersangkut lama. Mungkin kerna sokongan dari anda semua termasuk sokongan dari teman2 ku di blog lama.

Untuk pengetahuan korang, gambar screen shoot kat atas tue adalah rupa asal blog ini sebelum aku mengubahnya menjadi yang sedia ada ini.
Dari blog ini, aku mendapat
- tempat untuk berkongsi pandangan dan pengetahuan
- rakan2 yang sudi mendengar cetusan ilham ku
- mengumpulkan blogger2 yg sudi berhimpun dengan ku
- Bersosial secara sihat di laman blog
- dapat la sikit income he..23x
So Aku rasa ramai yang ternanti2 keputusan contest yang aku buat baru2 nie.
- Nama Blogger terbanyak muncul dalam Gmail aku
Eazy (http://eazy-izzuddin.blogspot.com)
Ekino (http://tamanceritera.blogspot.com)

- Nama Blogger terbanyak memiliki No di sebelah namanya
Elle (http://the-little-elle.blogspot.com)
Cik Angah (http://cikangah.blogspot.com)

- Komen yang menarik (the best of the best and terbanyak)
Alamak sume best2.. tgu la nnt bro bgtau ek..

- Blogger yang bertuah sikit
Poohemo (http://poohemo.blogspot.com)
Bg yang bernasib baik sila emailkan nama penuh n alamat ke email ku kza1105(a)gmail.com
*gntikan (a) dengan @ ek

Maaf aku terpaksa meremove shout box ke tempat len.. kasihan pada mereka yang meninggalkan komen sampaikan aku terlupa nak reply.. takut ada yang cakap aku nie sombong..

34 Jejak Perantau Maya:

elle said...

eh? elle menangkah? serius? haha... xcaye2... maseh2.. hoho

kayteeze said...

Ooo....happy aniversary !!

Buat kenduri, ek !

Framestone said...

elle--> kamu just bernasib baik je.. ade mse nnt sent alamat kat email bro ek

kak tie--> kenduri pe ek nk wat he..23x rasanya tunggu taun depan la ek he..23x

-aTie- said...

uhukx...dah stahun..bgus2....leh blaja berjalan nie

Framestone said...

dah reti tgk wyg ajak geng2 yg len lagi tue

ain said...

happy anniversary syukri! keep on rocking the blogging world.

Framestone said...

thank kak... tgh nk mengrockan dunia la nie..tp cam xlrt je nk berblog gempak2 huhuhu

Eazy Izzuddin said...

hiks...
happy anniversary!!...
xD

ohho
x sangke ku menang...
t eazy email alamat kat bro ea...
thank!!!

Framestone said...

he..23x rezeki kamu huhuhu lgpun contest besa2 je.. just mengisi masa lapang je... cepat la bro tgu email kamu tue

ekino said...

wah!!tak sangka ekino bertuah ye.. :D ..

owh ye!..appy anniversary blog..hihi..

tak de wat mkn2 ke?..kihkihkih.. :D

CikYana(",) said...

eppy 1st anniversary kt blog bro
wah da setahun rpnye
congrats :)

Framestone said...

ekino--> tuah kamu lum lg menang bmw he...23x mkn2..leh je..jnji ekino yg keluarkan bajet he...23x

cik yana--> dh setahun dah blog nie huhuhu

PoOhEm0 said...

happy anniversary!!...

bro dah boleh berjalan..
oloh2 dah besaq la bro nie..
hahahahaha

Cik Peanut said...

aik...nape peanut tak menang ni?
konfius2x...
tak kire2
nak hantar nama kat email bro gak..
nga~~~
hehehe
happy bufday belibuy..
t peanut beli kek untuk belibuy biler belibuy dah pandai makan k..heheehh

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

hepy anniversary hehehe...

Framestone said...

poohemo--> dah leh jalan pun.. nk susu leh he..23x dah gatai mereyam dah nie...(tue mknenye dah beso la tue kan)

cik peanut--> peanut komen lepas contest habis..len la komen time contest..ape2 pun ianya best pada luck.. betul x??

ie3za--> happy anniversary ek.. hapy2 to you too huhuu

en_me said...

sempena setahun nih, leh tak me request something to be removed? gambo orang memanah bawah kiri tewww menyemak jewwwww.. ehehe.. voleee kann kannns

PoOhEm0 said...

oyeah2....
nama pooh pon tersenarai....
nie yg sayang brp nie...
hihihihihi

zura lias said...

epi enibeseri..woo..saya senior dari awak rupenye..hakhakhak...

Purple said...

Happy anniversary!!!:)

Bro,nak tnya sikit ar..cam ner nak bezakan box commnet dr pengunjung dgn box comment tuan punya blog..cam bro punya..ade biru,kuning..

eya said...

epi enibeseri ye..

Framestone said...

bro_me--> boleh je kot bro he..23x bro punye pasl no prob... ok nnt kite removekan ek

poohemo--> syg ek he...23x ok la tue kan.. tertibe je bro jd pemurah hati nie huhuhu lgpun tgk pooh ade terlibat sama dalam menjayakan contest nie

zura--> kamu mmg senior..sebab tue siap tmbh 6thun kat umur tue he..23x blog nie je yg muda..

purple--> ops cam mne ek nk ckp.. die kne tmbh coding sikit.. bro pun dah lupe cam mne...sebab dulu bro dapat templte dari mbe.. bro edit sikit2 je

eya--> thank ek eya huhuhu peh dah lame xdtg serang blog kamu kan

PoOhEm0 said...

huhuhuhu....
btol ker???
hahahaha

pooh komen skit jer kot...
bro syg pooh nie...
sal tue la..
hahahah
oyeah....

Framestone said...

syg gitew2 je la..xde la lebih2 huhuhu.. sent nama n alamat ke email bro ek

Cik Peanut said...

hahahah
alah...
watlah contest pengomen terlambat
hehehe

Framestone said...

ops susah pulak nk uruskan siapa pemenangnye huhuu

Purple said...

Erm..xpe bro,nanti nazz try carik2 coding dia kat tenet,kot2 jumpe..

Framestone said...

harap jumpa la ek.. bro ade try carik hari tue..tp xjumpe2 jugak...

SweetyMya said...

hepy hepy aniv! ;) muga terus sukses!

Framestone said...

thnk ek... sukses sukses he..23x

cik angah said...

sorry bro..angah bz stdy..angah akk bg alamat soon..kt emel bro ok?

Framestone said...

yup bg kat email bro ek... bro pun bz study nie.. yg len2 bro dah postkan.. just tgl pooh n cik angah je...pooh bg alamat xlengkap

Cik Angah said...

ok telah d post..aha..rasanya masih sempat tuk angah ucap...

happy 1st anniversary..

semga blog bro ni tambah2 maju dr hari ke hari..

good luck untuk bro..

dan saya juga (nak jugak meh..) hahaha =p

peace!^_^

Framestone said...

ok la..good luck untuk kamu jugak huhuhu.... blog nie je yg berumur 1tahun..tp bro dah berblog bertahun2 huhuu.. seronok pakai blogspot..cam xnk tukar dah

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top