Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bro Framestone Kembali

Assalmualaikum wbt & salam sejahtera

Bro Framestone dah kembali. Maaf lama menghilang.Tetapi kepulangan ini hanyalah sementara sebelum bro menghadapi final exam next week.

Thank kerana sudi meninggalakn komen2 di blog bro, sedangkan bro sendiri tidak dtg ke blog kalian.

terima kasih yang tidak terhingga bro ucapkan.

Begitu juga kepada rakan2 blogger yang sudi spend time untuk melayan merapu bro disetiap entry yang bro contestkan. Insya'lah bro panjangkan sehingga 12tgh malam sabtu atau sehingga ahad.

Muka2 pemenang sudah berada didalam gambaran bro. Tetapi apa2 pun boleh terjadi dalam tempoh beberapa hari ini.
Jangan riso, ada rezeki adalah bnde yg bro akan berikan. Bro tengah bermurah hati.

Lawak jugak membaca komen yang korang tglkan. Bro sekadar sekali harung je baca. Xsempat nk finalize lagi sesiapa yang terlucky sekali. rasa cam nk join je korang komen same. Tetapi apa kan daya..takut ianya memberi kesan kepada permainan gmail nie.

Banyak cerita yang bro nk sharekan.. Hope korang xde la jeles nnt ek. Chow nk gerak balik umah nie..Datang office pun just nk tinggalkan brng je.

p/s- Youthsays sudah mempunyai satu survey untuk dijawab bernialai RM0.25 Bagi mereka yang masih belum menjawab baik menjawab sekarang. Takut terlepas perluang yang jarang ada nie.

Bagi mereka yang belum join. Anda boleh mendaftar di sini (youthsays)

27 Jejak Perantau Maya:

ijechan said...

rugi x dpt join contest bro tu.. sgt bz. hope nt bro wt g contest gini. ehe

Framestone said...

insya'lah.. bro wat contest pun sebab nk tarik org dtg blog bro even bro x onlien dlama tempoh masa yg lama

muhdfarhan said...

haha

Cik Angah said...

bro..good luck!~ kita serupa..exam also next week...:) bro amik degree ke?or master?phd mungkin?

sharamli said...

mcm xde harapan nk mng p0n..
hu3..padahal xj0in p0n c0ntest ni..heeee

ain said...

selamat bersiaran kembali wlupun seketika. Akak doakan Allah permudahkan segalanya sewaktu syukri exam nxt week.

::alwaniamalini:: said...

go0d luck bro!!!!! =)

Purple said...

Assalammualaikum bro.gd luck in ur final exam..

~SweetyMya~ said...

suda kembali? hurey nk tuntut coki2! xkire nk gak! nk! huhuhu ;p

ps: ops sory banget. nggak punya kesempatan mau join kontes kamo kali ini. kali laen mesti mau join! pasti.

mademoiselle azieshakespeare said...

tangan yang menakutkan, haha :D
tak sempat ar nak check entry2 contest tuh..
(lagipub penjanaan otak kreatif agak lembab lately ni, haha alasan :p)

LaLa♥ said...

gudluck exam!
:)

elle said...

hye bro...elle sudah pulg... tp xsmpt nk update pape cte... elle bz nk kms brg sume... dgn pnt nk matinye... huhu...

anyway, all the best for ur final exam! (^_^)

sitekateki | dD said...

dah ader muka2 pemenang yer...
hmmm...
kalau ader rezeki ader la...
kalau x der...cuba lagi...

cahaya bulan said...

salam.. good luck for your next week exam..do the best ok..:)

Eazy Izzuddin said...

selamat kembali bro...
hiks..
sapekah agak pemenangnye...
=P

gud luck 4 exam!..

Cik Peanut said...

hohooho..
bro udah pulang upanya
baru ingat nak kumen2 kutuk2 ops..
hehehehhe

Cik Angah said...

salam bro!~ sampi bile ek contest ni..??

Framestone said...

farhan--> mu gelak2 kenape ek?? kne sampuk tengak tgn tue ke

cik angah--> kite serupa ek he..23x good luck buat kamu ek.. bro amik pe ek?? bro amik ilmu je he..23x

sharamli--> patut la xde harapan..xpe len kali leh je join.. bro wat pun sebab xnk bg blog nie sunyi time bro xde n time nie pulak bro ade byk bnde nk bg u'll

kak ain--> insya'lah kak..esok paper kite.. tp sampai la nie xstudy pe2 lg nie..takutnye nk exam esok nie huhu..

::alwaniamalini:: --> thank ek.. good luck untuk kamu jugak ek dalam pe2 yg kamu ceburi huhuhu

purple--> w'salam thank ek.. good luck untuk kamu jugak ek dalam pe2 yg kamu ceburi huhuhu

kak mai--> nk coki2 meh la dtg kelana jaya selagi sy ade kat sinie la..klu x dtg time raya nnt la ek...xpe xdpt join pun..leh join contest akan dtg

azie--> tkut ek.. tue tgn besa2 je la..jgn usha lelame udah la ek..xpe leh join contest len pulak.. awat otak xleh menjana kretiviti nie...

lala--> thank ek... good luck untuk kamu jugak ek dalam pe2 yg kamu ceburi huhuhu

Framestone said...

elle--> tahu la die dah habis exam kan argghhh elle meh jwabkan exam bro leh x?? takut la nk jawab exam he...23x nie kat ipoh ke

sitekateki--> dah leh nmpk dah.. xkisah pun sape2 yg memang..lgpun ianya base on luck.. ops baru perasan hadiah de lebih he..23x

cahaya bulan--> good luck untuk kamu jugak ek dalam pe2 yg kamu ceburi huhuhu

eazy--> ops siapakah pemenangnye... ops kite nntkan la nnt ek... mne leh bgtau dulu he...23x

cik peanut--> ops niat mu tidak akan kesampaian... la nk komen cam teu komen je la..bro xmarah la..cuma kalau terlampau sgt bro akan delate je komen tue

cik angah--> contest dah habis pun... tgu la bro free sikitbru bro announce sape yg memang

cik angah said...

oh begitu..wah pnjg giler bro menjawab setiap satu comment...

cayalah..

tabik spring skit??

hehe

Framestone said...

he..23x baru kamu tahu bertapa pyhnye nk reply satu2 komen korg huhuhu

elle said...

hok eleh... org mcm bro tkt nk amik exam ke? rileks la... sonang je tu... hihi

Framestone said...

tkt la..rehat xcukup nie... xtau nk study pe..cam mne xtakut he...23x

Cik Peanut said...

hehehe..
ne de peanut baik..lalala
lum de dalam sejarah kutuk2 bro ni
hehehe
takut ngan misai bro..
hehehehe

Framestone said...

ops takut dengan misai bro ek... xpyh la takut2 gitew.. dah shave pun... nnt de mse bro tunjukn gmbrnye ek

Cik Peanut said...

wah2x...encem ar bro lepas ni
musti muka cam sweet seventeen nanti..
kalah ar akka atie nanti
ehhehehe

Framestone said...

xde mknenye cam sweet 17 he..23x nmpk buruk de la he..23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top