Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Sayang Abang Selalu


Mesranya mereka.

Ini yang dikatakan hubungan adik-beradik. Sekadar entry lanjutan dari entry sebelumnya iaitu Bersama Keluarga dan Comey Sangat Ke Dorang Nie .

Ada x blogger yang selalu melawat sini teringat mengenai kisah mereka?

Xpe la.. nnt aku recall balik sorang2 ek.. Dah lama aku tidak tengok gambar2 dorang. Ye la dok dalam kamera je x transfer2 masuk komp.

Malam tadi masa call dorang, Maisara tertibe2 leh cakap dengan aku dan setiap tutur katanya dapat aku fahami.

Umur belum lagi mencecah 2tahun. Sudah petah berkata2.. Walaupun ada beberapa perkataan yang aku gagal menangkapnya.

Tertibe aku teringat kisah dorang adik beradik di pisahkan kerna abgnya xnak ikut balik. Nak sangat dok dengan Atok die.. So biarkan je la die tinggal kat Ipoh dengan Atoknya. Manakala si adik di bawa balik ke KL.

Suasana rumah agak muram. Si adik tiada teman untuk bermain. Dok melayan perasaan sorang tue.

Si abang pulak ralik bermanje2 dengan Atoknya. Sampai xingat langsung pada si adik. Sesekali si Atie menunjukan video adiknya bermain lari2 di pasaraya. Terus Si Luqman menjerit
Adik..!!
Adik lari2 dekat Kafor (Carefour).
Luqman rindu adik ek. Die menganguk. So terpakse bagi die bercakap dengan adiknya melalui telephone. Entah ape entah dorang sembangkan. Kisah berlaku masa bulan 12 tahun lepas

P/s- If ada rezeki saya harapkan rakan2 blogger yang selalu datang ke blog ini dapat mengadakan satu gathering antara kita. Mungkin dapat merapatkan hubungan antara kita. Insya'lah



25 Jejak Perantau Maya:

nuyui said...

alolololo...comey nye la yg abg tu.... rambut dia ala2 james bond gitu..ehehehehe...

Framestone said...

xsuke pun wat rambut die cam tue..selalu just tarik2 ke depan je..baru nmpk ala2 jepun sikit

puteri said...

wah bestnya jd budak2 tu..
dah la best, lps tu dpt msuk gmbr dlm blog...kicik2 lg dah popular..
heE.. :D

Framestone said...

dah lame dah buh gmbr dorg dalm blog bro nie huhuu... xpernah tgk ke??rasenye pernah kan

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cpt laa arrange gathrg...

CikYana(",) said...

comei nye dorang
lau de gathering..ajak cik yana skali eh..
nk join gk..bole ke??
huhuhu

Framestone said...

N--> laju je bab2 gathering nie...xde tempat lg la N... wat kat bangi la ek.. N sponsor

Cik Yana--> comey ek... kalau wat gathering nk turun KL ke?? kite tgk la cam mne ek.. kne ade community members yg sukarela nk wat..

SyazReA said...

wah, gathering gitew.. menarik2x..huhu

comelnye dak 2 org tu.. geram plak tgk..huhu... klu jumpa, da kna pluk n kiss tu..hehe

PoOhEm0 said...

bro..
kalu jdi wat kat bangi gtau pooh skali yek..
pooh pon nak ikut gak..
hihihihi

comel2 depa tue..
tringat kat adik2 pooh kat umah..
hihihi

Tie said...

Anak ke tu ??

kak tie ni lupa lak.....

mademoiselle azieshakespeare said...

small kids always cute.. ;D

Cik Peanut said...

alalala...
chumeynye dak ni...
cam peanut je
heheheh

erm...dapat ase si abang nye kasih sayang kat adik...
peanut ngan adik beradik cam gitu ar..lame tak jumpa, windu sangat2, sampai kalu balik umah, tak tido malam, sebab banyak sangat cerita..

entry bro wat peanut windu kat diowang lak..hehhehe..
miss them..lallala

p/s: peanut layak ke nak sertai gathering tu? peanut kan baru dan muda agi(tak nak ngaku dah tua..lalalal)

Marzalina said...

lama tak singgah cni...huhuhu...comel budak duaorang tu :)

mc'eja said...

nak gather 2gather gak...x ajak pon!

Framestone said...

syazrea--> teu la plan nk wat gathering..tp xde tempat n org yg willing nk wat... geram ek..jgn cubit pipi die..cukup la peluk je

poohme--> la teringt adik kat rumah ek.. insya'lah..tgh dalam plan nie..nk tolong watkan x?? bro jauh sikit drai bangi nie

kak tie--> ish kak tie nie..usha la entry2 lame huhuhu

mademoiselle azieshakespeare --> nk bgtau yg kamu nie cute jugak ek he..23x

cik peanut--> ish mane de cam peanut pun huhuhu dah call adik beradik x?? oh rindu ek sian die kan..xsalah pun nk join..tgh nk plan nie nk wat gathering cam mne huhuu

marzalina--> comey ek... tue la lame jugak xdtg sinie...bz ek

mc'eja--> tgu la dulu tgh dalm plan nie.. awak uruskan leh x?? kite jauh dari bangi..suruh N tolong same

anntaj said...

salam framestone..
betul lah saya kata, kalau tak percaya, awak tengok balik gambar baby yang girl tu...
ingat tak macam muka siapa adik ni???
macam muka siti nurhaliza lah...
:)

Framestone said...

ops cam muka siti ek...xperasan la pulak he...23x xpe nnt ade mse kite tgk ek

Cik Peanut said...

dah2x..borak2..best...
heheheh
alah, diowang memang chumey cam peanut lah...
err, entry sal lelaki muda kan?
kim salam kat anak sedara bro ye?
hehehehe

Cik Peanut said...

dah2x..borak2..best...
heheheh
alah, diowang memang chumey cam peanut lah...
err, entry sal lelaki muda kan?
kim salam kat anak sedara bro ye?
hehehehe

Framestone said...

nk jugak ngaku comey tue.. comey2 kamu xleh nk dipeluk cam peluk dorg he...23x dorg manje.. bro pun suke peluk n mnjekan dorg...

puteri said...

prh,,
sbb tu jeles..
sll ade.. hu..
=D

Cik Peanut said...

alah...adat ar tu..
peanut ngan anaksedara pun peanut manjekan dia..
suka tengok budak2 ni manja2 \hehehehhe

Framestone said...

puteri--> selalu ade ape ek??? oh jeles ek.... meh la dtg blog bro selalu..kot2 ternmpk lg gmbr dorg yg comey

cik peanut--> oh. meh peanut mnje2 dgn bro jugak.... tp bro mnje2 dorg bertempt..if wat salah mmg bro tenung je dorg samapi dorg mintak maaf kat bro..siap salam cium pipi bro lg

puteri said...

he.he..

tggu sape la nk ltk gmbr sy plak..
ha.ha.ha

Framestone said...

gambar kamu huhu...??? ops tgu la buzday ke ape ke nnt sure ade yg tempek gmbr kamu

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top