Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Xbusuk Ke..???

Assalamualaikum wbt

Maaf entry kali ini lebih berbau dari biasa. Pastikan anda memakai topeng keselamatan untuk mengelak perkara yang tidak dikehendaki berlaku keatas anda

Sepanjang korang bergaul la kan. Korang rase bau korang disenangi oleh rakan2 anda tau orang disekeliling anda x??

Sampai satu tahap anda sentiasa dok spray perfume untuk memastikan bau anda tidak menganggu keselesaan orang lain.

Tetapi ada juga insan yang tidak kisah sgt dengan bau mereka. Mungkin mereka merasakan ianya wangi ataupun itu identity mereka. Samapi dari jauh orang cium bau je dah tau bau sape (ade jugak orang cam nie-jangan bau yang terlampau tungkik udah la ek)

Xpercaya layn video nie...lawak la jugak

Korang rasa korang paling xselesa dengan orang yang cam mne ek?? nak gak tau dari pandangan korang.

dalam Masa yang sama aku ingin meminta pendapat korang mengenai produk ini:-
One Drop Perfume

Aku cdang ingin menjadi dealer untuk product ini. Jika mendapat sambutan aku ingin menjual melaui blog ini. Jika ada rakan blog yang berminat sila tinggalkan komen. Mungkin boleh di hubungi jika aku dah mula promote product ini

p/s- Buat masa sekarang aku rasa berbaloi pakai product nie.. dah 2 bulan pakai ade banyak lagi (siap bg mbe pakai lg-tp xhabis2..penuh lg botolnye). Rasanya lg 6bulan kot baru aku punye nie habis..

26 Jejak Perantau Maya:

CikYana(",) said...

btul 2..cikyana x menaruh harapan yg tinggi..andai de jodoh kami..alhmdulillah..

Framestone said...

ok la tue kan..kite doa2kan je la ek...

uNa !! said...

bau bau bau bau ketek
ahaha
ketek 2 ape?
sal bau neh wtakat neh ehm una xde la kot ade mslh neh .
alhmdlh
hee
:D

Framestone said...

ketek tue ketiak la una.. huhu oh xde ek..dok ruamh je leh la

nadeeya said...

haihh.penah la jugak terase ade bau yg tidak sedap bile brsame kwn.tp diamkan ajee.nnt klu kte tego die trasa lak kn? klu x tego rase cian lakk.haha.x taw lahh :P

Framestone said...

tegur je.. cam satu iklan kat tv tue... xsalah tegur..untuk kebaikan bersama jugak..xpun time buzday die bg la hadiah (kire cam perli la)

en_me said...

serba salah, nak tegur salah, tak tegur pong salah.. uhuhu

Framestone said...

tue la... pernah ke alamai situasi begini bro.. kalau family leh la tegurkan..

aH Lian~ said...

huiiii,
cik ian wangi lak.
ekekekeke

Framestone said...

wangi ke..cium sikit he...23x

-aTie- said...

hurmmm pasal bau nie sensitip sket...ahakz ye la...nati kate org nie busuk tetibe bdn kite lak yg bau busuk...kalo x kate kite terpakse la thn bau tu sendiri..

mcm atie xde mslah...atie suke bau bdn psgn atie...cam tenang je kalo dpt bau bdn die...kalo rindu tetibe je cm terbau bau je bau die...

psagn atie gak suke ngan bau bdn atie...so xde mslhle kan

cume bau kentut je la yg atie xtahan...

one drop perfume memg wangi bau kekal satu arie..jom2 kite beli..

nuyui said...

uiks..nasib baik miss nuyui ade topeng gas aska..ekekekeke... sungguh berbau itu bush.. ahahaha..
isk.. x sure la plk psl product tu..x penah dgr..huhuhu...

etomyam said...

senang jer nak tau...kalau kita ajak keluar makan prang asyik ngelak jer...ada le tu yg x kena

uNa !! said...

mn de dok uma je
salu ape kuar ngn mak
haha

Baqis said...

sy berbau coklat panas dan manis.

salam hari rabu utk encik.

Baqis said...
This comment has been removed by the author.
Framestone said...

atie--> ops huhu leh2 pulak cium bau bdn... len macam je bunyinye

nuyui--> xpernah dgr ek.. dengr cite pakai sikit bau die kekal lame n sedap dibau..nk try x

etomyam--> ops siapa yg dok ngelak tue ek.. aku ajak budak rumah makan die ngelak jugak he..23x

una--> sebab kuar dgn mak la pakai wangi2 ek..kalau kuar dgn org len enth bau cam mne ek

baqis--> salam rabu jugak...ops komen mu membuat ku lapo dipagi ini

mc'eja said...

bau kamu busuk x? hehe...kite penah ade pengalaman duk dlm kete ngn org yg ade bau bdn yg sgt tengik..kite kan suke duk tgh2..org tu jd driver, skli bau bdn die mcm haram.ahaha..duk bersandar kt belakang pon masih bau. aircond plak pasang abis kuat.hmm...mmg nightmare la mlm tu.tp x tegur la plak kan.kang die suh turun dr kete mampos nk blk jln kaki. so diam je la..

SyazReA said...

wah..wah..wah.. sempat promote produk lg... welcome to biz world..hihi

Framestone said...

eja--> bau kite busuk gak..nk cium x?? he...23x sian die ek..lepas tue sure dh xtumpang die kan

syazrea--> dah lame dah ade dlm biz world nie huhuhu saje je nk promote nk tgk market ade x kat blog nie

♥ Cik HeLena ♥ said...

xsuke bau laki lepas merokok..lalla~~tapi laki merokok nampak macho kan....adooyaiii....ada kena mgena ke rokok ngn bau nie???hahaha...(garu kpala jap)..

wahhhh perfume tu..wangi x???

Framestone said...

nmpk macho ek... nk merokok la lepas nie huhuhu... kekdg ade jugak laki yg merokok bau bdn die peh leh muntah ciumnya... perfume tue agak wangi walau pakai sikit

nUrHiDaYaH said...

wangi ker perfume ni?

Framestone said...

wangi la jugak.. pakai sikit bau tahan lame n kuat.. ade plan nk try jual bnde nie..tp cam xde market je kat blog nie

أزيزول حاكيم said...

bro framestone...
x salah aku kwan aku ada jual jugak mcm 2...
tapi x pastilah....
erm...
ada 2 jenis perfume...

untuk laki n perempuan...
wangi n tahan lama sgt....

Framestone said...

raai dah yg dah start jual..pg td masuk Nasi Lemak Kopi O... ade 2set untuk lelaki 4set untuk perempuan n 2set celebrity bro lum start lg..

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top