Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

YouthSays Open Paid Survey

Today YouthSays open the new paid Survey.

For those who's already register with YouthSays better take this survey before it close.

For those who didn't register yet better take this opportunity by join us and support our Malaysia's Largest Youth Opinion Community by click this banner. Any survey you take will be reward in Malaysian Ringgit (MYR)

24 Jejak Perantau Maya:

Naz said...

Aku dah join tahun lepas.. F.S, ko baru join ker??

Framestone said...

dh lame join pun... cuma dok tgu bile la ade survey baru...asik aku dtg je survey dah close huhu

mademoiselle azieshakespeare said...

owh suda ade yg baru eh?
okeyh serbu, ehehe

Framestone said...

cepat2 serbu..jgn terlambat sudah huhuhu

Eazy Izzuddin said...

huhu....
jom serbu msk....
xD

Framestone said...

ko pun nk serbu..g al serbu reramai...jwb survey tue

Along Arman said...

nak reply apa ni mr prame? tak paham ahhh...

Framestone said...

xpe la..dah selesai huhuhu

mademoiselle azieshakespeare said...

suda d serbu, eheheh ;D
x beh ar soklan nye

azlin hashim said...

Hai Frames, minta maaf byk2... dah agak lama tak singgah sini. Sihat tak?

Eazy Izzuddin said...

huhu...
da jwb da...
byk gak jwb survey...
=P

uNa !! said...

da juin da
kekkke
una br ade rm1+
tensen je
uhui
bro da ade bp da?
:d

etomyam said...

umuq berapa still consider youth ni? 40 macam belia ke?

Naz said...

soklan memang x bes. tp kalo rajin jawab jadi bes pasal dapat rm. tp soklan amat jarang sekali depa kasik. ala.. sikit2 lama2 jadi bukit

Framestone said...

mademoiselle azieshakespeare--> sudah serbu ek? soalan mmg xbest pun..jnji ade la masyuk kan

azlin--> sihat je..dh koje dah den..tp masih lum habis berlajar lg... xpe..ade mse singgah je

eazy--> byk ke duit kamu dah dapt dari dorg ek.. tue yg byk tue xde nilai la pulak

una--> bro dah dapt more than rm2..byk survey bro xjawab

etomyam--> entah la...selagi x de cucu tue leh la anggap belia kot..55 kot had die

naz--> tue la..aku tgh kumpul sikit2 kot2 2-3 tahun nnt leh cash out ke

uNa !! said...

pehhh da rm2+
hebat2 haha bro juin kmdian dr una kn?
kekkeke
bro manyak ag dr una haha

Framestone said...

bro dapt pun dari org yg mendaftar je..promote2 gitu je..lepas tue jwb survey huhuhu

Cik Peanut said...

peanut masuk..
hari tu ade 70 sen kot..
pastu skunk nak bukak web dia pun tak leh..
nape ek?

Framestone said...

bro masuk boleh je... cube masuk dari link bro n try login kot2 leh huhu... susah nk dpt duit drai dorg..tp xsalah pun mencuba kan

Lina Chan said...

ada kwn sy, dia dah lama join YS.. dia ada bgtau pasal ada dalang disebalik YS.. mcm tak bagus la bunyinya.. so, now dia dah stop dah masuk YS..

mcm sy, sy br jak join.. lgpun tak banyak benda yg sy nak borakkan kat situ..

(kwn sy yg cite sume diatas ye!! i'm not addicted to YS.. sy tak tau..)

p/s : just nak kongsi cite je..

Cik Peanut said...

tu ar pasal...
sussah nak dapat wet free2 ni...
so, peanut pun sesaje lah masyuk...
time2 ade mase jawab survey..

Framestone said...

lina chan--> oh mmg bahaya pun bnde nie... just saje join kot2..xrugi pe2 pun kecuali kite bgtau pasl diri kite melalui survey je

cik peanut--> tue la mesti kamu dah byk jawab survey kan..cam bro sikit je..

Cik Peanut said...

mane de..peanut tak leh pun ..heheheh

Framestone said...

ye ke xde... huhuhu krg kul 3 tgu entry terbaru bro n ade tip untuk jawab survey youthsays.. tgu ek..klu x hilang rm0.70

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top