Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

11.30 a.m.


Masa yang ditunjukkan diatas tiada kene mengena dengan masa hari nie.

Just topik kosong untuk dikongsi dengan rakan blog sekalian.

Untuk pengetahuan korang aku masih lg seorang student walaupun aku sudah berkerje dalam bidang yang xde kaitan dgn jawatan dan apa yang aku study selama ini (Budak bisnes wat kerje IT)

Last week dalam kelas yang agak sejuk sehingga mencengkam tulang sumsum ku. Tertibe lecture aku berkata:-

Lec: Saya tahu anda semua tengah kesejukan, Masing2 dok usha jam je. Saya cadang nak habiskan kelas pukul 11.30,So sekarang pukul berape ek??
Aku: Dah 11.30 pun Puan
(bdk kelas Sume ketawa)
Lec: Banyak la kamu 11.30 lg setengah jam lg nie
P/s- Aku seorang yang sentiasa menyerikan kelas dalam segi menceriakan dan memberi padangan merangkap tukang jawap soalan yang lecture bagi he..23x 9senior student kate kan)

23 Jejak Perantau Maya:

Naz said...

lawak la ko ni... aku pun suka buat lawak. contoh :

cikgu : apakah jawapan kepada soklan no 2?
aku : zzzzzzzzz

moralnya... tido la awal..

Framestone said...

same la kite..tp aku xleh lelap la.. asik kena tnye je.. or lec dok pandang aku je...

Eazy Izzuddin said...

haha...
sntiase wat lwk erk dlm klass 2...
br hapening..
huhu

like me
=P

nUrHiDaYaH said...

haha..
kdg2 wat lawak kt klas leh ceriakan suasana.
heheh..

etomyam said...

tak per bro....x semestinya kena keje dgn apa yg belajar....kecuali profesional mcm lawyers, doktor, engineer...ahli musik..ehh...kalau takat management n sosial sciences..apa2 keje pun semua boleh...

Framestone said...

eazy--> happening la best xde la hey pening je dalam kelas tue...xbest pulak nk berlajar

hidayah--> besa la..xleh stress sgt time berlajar..lecture pun kekdg nk seronok jugak bile mengajar...

etomyam--> tue la..ok la nie..ade kne mengena dengan minat aku... xde la tertekan sgt bile wat kerje nie...

SyazReA said...

ahaha..sempat lg wat lawak..
ni mesti jenis muka suka mencapap kt dlm klas ni kn..huhu..

ilmu tu luas, yg penting kite kna pandai relatekan ilmu tu dgn ape pon bidang yg kite ceburi... =)

Framestone said...

xsuke mencapap pun..cuma pandai bg komen dan pendapat yg bernas dan pandai menscorekan paper

fzalah said...

hhahaha nk bis clss awl je eh..haha

Framestone said...

besa la..kelas 3jam..sape leh tahan betul x??? dah le sejuk... so kne hangatkan suasana

iza~de~bintang said...

waa bagus tu sambil kerja , study
sambil study, kerja
harap2 sukses kedua2nya

ijechan said...

haha! nasib bek puan tu ada jam.

Lina Chan said...

eh, student lagi ke? erm~
nmpk mcm sua bekerja..

epol said...

haha..ape lah kelas kalo tak huha huha...(seronot buat havoc time kelas :p)

Framestone said...

iza--> insya'lah buat mase skrg nie ok je... xde masalah wat 2-2 serentak..

ijechan--> tue la awat la die pakai jam huhuuh

lina chan--> mmg dah koje..tp masih juga student huhuuh

epol--> mmg sonok wat havoc... baru best berlajar huhuhu

puteri said...

ha.ha..

lec sy pnh ckp.. ada 3muka bdk2 suka tgk dlm kls..

1-muka lec pada 1/3 masa yg prtama
2-muka jam 1/3 jam yang kedua
3-muka pintu..... he.he

puteri said...

yg mpp br kat usim tu.. alif ke arif yg bro mksudkn?

klau alif (quran sunnah) kte knl la.. klau arif (bdk medic@dentis) kte xknl..

=)

puteri said...

skrg ni tutorial 2jam.. aduh.. bese sejam je.. =(

lameeeeeeeeee

Framestone said...

ade ke muke2 cam tue ek...xtau la pulak huhuuh... alif quran sunnah yang bro kenal

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cett...smpat mlawaks...clss sejuk ngntuk seyhh...

Framestone said...

mmg suke melawak pun..nie dlm kelas ke

dBa said...

papa mmg sorng pelawak..
tu psl mama syg kat papa..
dan dba pun syg papa

Framestone said...

pelawak ke.. he..23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top