Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Maaf buat semua rakan Blog


Di kesempatan ini,

aku ingin menyusun jari2 ku memohon kemaaf kerna tidak dapat membalas komen2 di shoutbox

Aku juga tidak sempat membalas komen2 anda di setiap entry ku. Jika aku mempunyai masa aku akan membalasnya tetapi tiada jaminan aku akan paste di shout box anda seperti yang pernah aku lakukan. Ada baiknya anda sendiri membacanya feedback di blog ku

Ini bukan kerana aku bz dengan kerja ku. Bukan sebab aku tidak mempunyai masa

Komputer aku tengah menghadapi masalah yang kritikal.. Ade beberapa part aku xleh gunakan disebabkan oleh jangkitan virus yang terlampau (bukan aku yang buat)
Efeknya pada mozilla aku.Hampir kesemua website seperti blog gmail (senang cerita la kan yang google punye aku xleh nk view) belum termasuk website bank. Aku tidak merasakan secure mengunakan komp ini. Takut ada sesetengah info aku dicurik.. Aku tengah menunggu ICT untuk memperbaikinya.

p/s- If komputer aku.. Aku tau la ape aku nk wat..nie komp kompani..Lagipun sume nk original. Aku nak photoshop ori. banyak kerje aku xberjalan lancar minggu nie

27 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

hi abang syukri tewww..

Framestone said...

yup bro me huhuhuu

Naz said...

aku ingat ko nak minta maaf zahir batin untuk hari raya akan dtg.. no hal punyerlah. bender small matter. tp virus kat pc ko tu big matter. perlu direpair sebelum terlambat.

Framestone said...

tgh menunggu ICT dtg la nie...semalmdah wat report huhuhu..sian aku xleh nk komen kat blog korg... nk wat koje pun same jugak

Naz said...

Itu semua adalah CHOOBAANN... pc tu nak rileks kejap kot. tu pasallah dia mintak mc kat ko.

Framestone said...

nie bukan mintak MC name nye... nie nk mintak malas wat koje la tue he..23x aku dah xlrt hadap komp dah nie... tp kerje xsiap lg

Cik Peanut said...

hohoh...
ingatkan bizi tadi..
upanya psaal incik virus upanya...

Framestone said...

teu la pasl... sebab tue byk komen xtereply huhuuh arghh xbest nye wat koje tanpa berblog

uNa !! said...

bro kalo kom 2 lmbt kn
adakah ea mnndakan ade v didalam nye?
ke perisian dalam kom 2 tlmpau berat?
cne eh nk laju kn?

Cik Peanut said...

hohoho
tak best langsung kan kalau tak leh nak kumen, tak leh nak berblogging...
huhuhu

err, meh peanut tulun balaskan kumen..
lalalallala

Framestone said...

Una--> ops byk sebabnye.. selalunye sebab melware..inya menyebabkan komp melakukan kerje lebih dari yg sepatutnya..bro sellau format je bile dh terllau teruk

cik peanut--> leh je plz reply sume komen kat shout box bro... 2-3x kerje nk bukak satu2 time komp tgh nazak nie

uNa !! said...

bro , melware 2 virus ke eh
sori una bute banyak bab2 neh tau pkai je. mwehehe
adeh kalo nk 4mat tu nnt seme ilg la kan. satu kije lak nnt :(

Framestone said...

xtau la nk ckp cam mne..die bukan virus..cuma application yg bukan kite install (entah dtg dari mne entah) tertibe running jugak..sedangkan kite tgh running application len..tue yg wat jd slow

Lina Chan said...

oo.. thanx gak kat bro sbb memenuhkan shout box sy.. hehe~

:)

slalu busy ye? tak pegipun blog sy..

:(

hehe~ takde la..

izan said...

framestone,

pc suruh rehatkan mata dan jari jemari.... (jgn lupa letak eyemo yek..hehe)

Framestone said...

lina chan--> mmg suke penuhakn shout box org len dengn feddback bro... komp prob sebab tue xleh nk komen kat blog org len..erm teu pasl ade entry nie

kak izan--> he..23x ngade2 la pc nie ek kak... cukup la rehat satu malam huhu..pakai pun time kerje je

Cik Peanut said...

hohohoho..kan kalu peanut balas kan, lain lak bunyi nye dari bro...

pe2 pun, cepat cihat ye cik komp..
lalalalalal

Framestone said...

mmg bunyi len pun huhuhu tp yg penting kne buh trademark bro "he..23x" hampeh ICT xdtg hari nie..td pengarah dtg ofis..die ckp nk tukar komp bro dgn yg baru.. harga dalm 4000 wow..!!

en_me said...

hi abang syukri, u've been tagged of the 6th photo in your 6th pictures folder.. good luck bro

Cik Peanut said...

wah..giler best..hahahhaha...
jum2x..kiter tukar komp,.,,,
lalallala

nuyui said...

hohoho...cinnye framstone..
agaknye virus sy tu dah berpindah randah ke komputer awk kot..ekekekekek...

Eazy Izzuddin said...

take ur time....
2 repair all this...
huhu

AiE bAhRi said...

xpe..tak kisah..
laptop aku pon mcm dh bengong..baru perasan byk giller semut kat dalam laptop aku ni sbb bila aku taip, semut2 tu mula keluar dr celah2 keyboard..arghhhh~~~

SyazReA said...

wah..virus apekah itu yg sdg b'maharajalela....huhu

cpt2 repair ye...hehe

Framestone said...

bro_me--> argh malasnye nk selongkar komp office yg byk virus nie

cik peanut--> tukar..ops xdapt la ek..xsiap sume kerje bro nnt

nuyui--> kak nuyui yg comey nie ek yg transfer virus kat kite ek...

eazy--> mane la org ICT nie..xdtg2 lg nie

aie--> teu bukan virus..tue semut yg diternak dalam laptop... mmg kne bersihkan..takut efek pada compernant dalam die...

syazrea--> entah la xtau virus dari mne huhuhu dari komp pengarah..die collect dari mane enth... dah la die suke travel sampai ke oversea megumpul virus

mc'eja said...

virus? hmm..menci tul menatang ade kaki byk2 tuh. ahaha..penah one time, kite xleh pon nk gune excel.cett...tah pehal tah. menatang byk kaki tu la punyer pasal.

Framestone said...

ops rasenye virus kite same kot... kite pun xleh nk pakai excel.. antivirus pun xleh nkpakai..adobe xleh pakai..belum lg application len.. tp xtau pulak die ade byk kaki...nmpk ke

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top