Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Comey Sangat Ke Dorang Nie


Entry khas buat rakan2 blog yang sudi memuji kecomelan si Luqman dan si Sara di entry sebelum ini. Comelkan dorang ek. Semalam dalam masa aku on da way balik Ipoh, aku sempat bercakap dengan Luqman (Peh dah pandai bercakap rupenye die nie) Sara pulak tengah demam (demam nak bercakap la tue)

Picture ini Luqman Hakim yang tangkap. Umur baru 2tahun lebih sudah berjinak2 dengan kamera ek. Hope bakal Nikon D60 aku tidak menjadi mangsa dia ek. Mahal tue...!!

Untuk pengetahuan semua, Sara tidak suka bergambar tidak seperti Luqman yang pantang nampak kamera. Tetapi si Sara nie pandai bergaya bila abgnya Luqman yang mengambil gambar die. Ish budak nie

Update untuk korang:-
+ Aku berada di Ipoh sampai bile, aku pun xtau (lepas nie ke Tg Malim)
+ Maaf buat rakan2 aku yg kerna tidak dapat menghadiri perkhwinan korang sepanjang cuti nie..
+ Ade banyak entry yang aku berhutang dengan rakan2 blog yang len. Bagi aku wat satu2
+ Meh la join forum yang aku wat sendiri kat Forum Rasmi BeliBuy
+ Doakan adik aku dapat masuk UTP january nie

28 Jejak Perantau Maya:

anntaj said...

Ya ALLahhh comel nya...kembar ke?

goasop said...

walaaaweeii comei nya si sara~ da la dua2 pkai baju hijau~ cute2!

bella said...

comelnyer mreke...nk cubit ppi dewang..ank sape 2??

Framestone said...

anntaj--> bukan kembar pun.yg sara tue adik..tp bdn die cepat naik..mmg comey pun

goasap--> sara mmg comey... luqman pun comey jugak..nnt kite buh gmbr luqman je.. suke ijau ke

bella--> comey ke.. ala jgn la cubit pipi dorg...nnt merah pulak he...23x

-atie- said...

waa cumel cam ucu diorg la...

Eazy Izzuddin said...

waa..comel giler...
xD

yOnnA said...

alalala comelnya!!
eieiei nak cubet2 je

Biskutz said...

mmg tomey sesgt.. kem calam nant eh.. huhuhu.. ank sedare den pun umo 2 thn dh pndai snap pic org..

nuyui said...

comey2...mcm miss nuyui jgk comey nye.. :P

ryann said...

cute

en_me said...

ko pong chomeyyy gakks.. perrgghh

puteri said...

comel sgt3 ;)

ok..nnt dtg la klau ada klpgn..
khdrn anda (dan kalian) adlh dialu2kn..

salam muhibbah dr saya, puteri

Nazra said...

uiks mcm anak omputeh lak ^_^

AQisH said...

mmg kiut ler ngan pipi tembamnyer tu..geram nak cobitt ;-)

izan said...

alar somee....

macccam anak Jopun... tak tau nak cakap apa lagi ..... memang somee..

iza~de~bintang said...

Sara tu gebu lah..macam kuih pau..rasa nak cubit jer hihii

etomyam said...

nature budak2 memang comel n cute....ko pung masa kecik mesti comel n cute he he

[S]itie [B]Um [B]Um said...

comelnye!!

wénkt said...

baju spasang. comel

PeminatJutawanMalaysia said...

comel..comel dan comel...tiada kompromi

Eazy Izzuddin said...

d mane menghilang?
xD
i have new year gift 4 u
please take from my blog ea...
thanks!...
happy new year 2009!

Framestone said...

atie--> ucu dorg..?? sape ek he...23x

eazy--> comey ek.. he...23x

yonna--> puji2 kecomelan dorg dah la.. cubit2 xleh huhu... rosak nnt he...23x

biskutz--> oh susah budak zaman skrg nie pandai snap gmbr ek...jgn gmbr terlampau udah la ek

nuyui--> waduh nk jugak same2 comey cam die ek.. ok la nuyui pun comey jugak pe

ryann--> he..23x thank

bro_me--> eh kite pulak yang dikatekan comey

Framestone said...

puteri--> he...23x comey besa2 je tue.. insya'lah ade kelapangan kite akan melawat kamu..

nazra--> eh ramai org cakap cam anak cina..kamu je cakap cam anak orag puteh.. pe2 pun lain org len pandangannye kan

aqish--> cute sgt ke pipi die...ops jgn la cubit huhuhuuh

izan--> ade rupe anak jepun ke nie... nnt kite ajar bahasa jepun kat dorg...

iza--> ops kuih pau.. waduh.. jgn la cubit die.. nnt rosak pulak pau tue he...23x

etomyam--> budak2 nie mmg comey... aku je mase mude2 hitam kering je.. (nampak sgt bukan belah aku la tue)

Framestone said...

[S]itie [B]Um [B]Um --> thank ek

wenkt--> baju warne je nmpk sepasang..tp sebenarnye len2 huhuhu

peminatjutawan--> ok no compromise k

eazy--> aku bercuti tue pasl xonline..internet xde..jgn la merindui aku ek.. ok nnt aku amik khas untuk entry tahun baru nie

intan.dayana said...

mereka mmg sgt cOmel..
tp kalO puji lebey2 mesti parents nye akan terlebey2 bangga kan..
sO,cukup sekadar mengatakan indah nya ciptaan Allah...
hehe~

Framestone said...

he...23x ops jgn mangge diri... sikit2 udah huhuu nk puji2 dorg lehjgn cubit pipi dorg je he...23x

nUrHiDaYaH said...

comelnyeee!!

Framestone said...

comey ke..jgn jeles... kjb lg kite nk wat entry pasl budak2 nie...ade mse dtg la komen ek

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top