Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Doakan adik Ku

Assalamualaikum Wbt...

Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua jika tidak terlambat rasanya. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa di blog ini sepanjang ketiadaan saya selama beberapa hari. Maaf kerana lambatt reply komen anda di setiap entry. Coz last week after my program kat City Square (Masuk paper kosmo! tapi xsempat beli) terus runner balik rumah n kemas barang utnuk balik kampung.


Nie sekadar sambungan story lepas iaitu Trial SPM adik aku. Pagi tadi die check maklumat mengenai tawaran yang dia terima dulu. Alhamdulillah...Dia mendapat tawaran untuk menghadiri temuduga pada hujung minggu ini untuk mendapat tajaan Petronas meneruskan pengajian dalam Sarjana Muda Kepujian Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik.

Di harap rakan2 blog sudi mendoakan kerjayaan adik aku yang bongsu ini. Dalam tempoh cuti raya ini sempat juga aku melawak dengan dia
Situasi tengah tengok "The Love Guru"- Cite Mike Mayer berlakon
Mak :- Korang tengok cite blue ke nie ha
Adik :- Mana ade la, Cite lawak je
Aku :- Ye la, yang biru bantal tue je
Mak :- kalau cite blue baik tutup la
Aku :- Ala mak, sume dah besar panjang dah.. Shafiq je yang xcukup umur je
Adik :- pesal pulak, orang dah habis SPM la
Aku :- banyak la ko, hujung tahun nie ko baru je nak masuk 17 tahun
Adik :- ghgatyedwhduwgfu

p/s- Buzday adik aku jatuh pada 30/12... So pe2 pun umur die paling lambat sekali naik

Blog Advertiser:-
| Tiada mangsa ke-5 | Bulan tersenyum | Simple Widget for Your Blog | Abg hensem ke..?? | Kata-kata Aluan Program Sukarelawan Turun Desa | Seks untuk tontonan |

16 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

aper yg masuk paper.. gambor ko kerrr.. tunjuklarr online perghhh..

Amer Aan aka Green Arrow said...

ko msuk paper kene gari ke...
kihkihkih...
sori melawak je...
aku doakan kjyaan adk ko...

Framestone said...

bro_me--> program aku last week... kat online paper xkuar la pulak... lgpun lambat check ari tue

amer--> sape la nk tangkap aku nie kan.. dah la baik, buat jhat pun org xsedar he...23x ok thank

en_me said...

soklan me - gambor ko ke yg kuar? ker atau cerita jerrr.. uhuhu
tapi ko leh cari kat arkib pergghh.. ko cumer bgtau suratkabar aper, tarikh biler.. cerita pasai aper.. perghhh

Framestone said...

sorry bro..besa la reply komen pagi2..still mamai lagi...paper hari sabtu pesal PERNIM - pertubuhan anak2 hiv/aids nurul iman malaysia.. kat arkib kosmo! xjumpe td... maklumat xbyk coz mbe ckp kuar kat paper tue je.. ade gambar xde gambar kite xtau... mmg hari tue xsmpt nk beli paper

goasop said...

ha3. bday bulan 12. hari2 terakhir lak tu. mmg x cukup umo. akhir taun depan baru cukup 18~

♥.misz luna.™ said...

haha...

sm la...
adik kite pn bln 12..

6.12

die br je msk 18..
sedey kn..

kte gud luckk kt adik kmu eh..
ckp kt die..

jgn panik..
lek2 sudeh ms jwb soalan nnt ms intebiu tu..
tp kne confident la..


ngee~~~

Framestone said...

goasop--> tue la pasal..patut la amak cakp die tue la yg termude sekali..selamat kuar 30.12 kalau 31.12 parahnye

mizz luna--> jangan riso la ek... die tue xleh nk dijangka.. pe2 pun kne trust gak kat die...adik mu laki ke pompuan

♥.misz luna.™ said...

xpe..insyaAllah die leh wat pnye la..like abg like adik..kn2?huhu..adik kite pompuan..ade entry tajuk 6 dec psl die..huhu.

Framestone said...

waduh... xsame la...adik ku lagi dasyat dari abgnye...pompuan ek..tgu sekejb nk usha entry tue

Tokyo BLUE said...

aku ensem... ttbe.. muahahah larik topik

Framestone said...

nie mmg betul2 larik topic

~cik manis~ said...

bijak btul adik kmu ni..
nyesal dlu kat skola x try tekel n usya2..
:P

Framestone said...

nk wat cam mne dah die bijak... awat xtekel je time sekolah dulu..kan dah melepas he...23x (kalau tekel leh dpt ke)

nUrHiDaYaH said...

haha..
cian die kene buli..
heheh..
adk bongsu katekan.heheh

Framestone said...

mne de buli adik pun he...23x saje je nk manje2 dgn adik sendiri..pe2 pun thank dtg blog kite

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top