Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Los dan Faun

Assalamualaikum wbt

Last week aku berpeluang menonton cerita Los Dan Faun di Cineleisure, Damansara. Walaupun tengah bz dengan program tapi masih ada masa untuk menonton wayang.

Time nie tengah ada tayangan perdana (pratonton) cerita Los dan Faun. Dapat tiket free pula tue sebab atie menang contest yang dorang buat. Hadiah saguhati je (jadi la kan). So kami dijemput hadir ke Gala Night Pratonton Los Dan Faun.

Dalam masa nak tunggu tayangan start ada la majlis press conference. Lepas tue majlis bermesra bersama pemenang. Ada makan-makan dan sesi bergambar aka autograph.

Dalam tempoh masa ini, aku banyak habiskan masa bersama Hans Isacc. Sempat juga melawak seround dua dengan dia. Tapi time balik xdapat nak tumpang dia he...23x

Antara lawak die yang aku xdapat nak lupakan time nk tangkap gambar:-
Aku :- Alamak kurang ketinggian (aku pun menjengketkan kaki)
hans:- Alamak kena rendahkan, krek krek krek (bunyi mesin bergerak sambil wat gaya merendahkan diri slow2.

Tiket yang atie menangi mengunakan muka aku. Peh...!!! xsangka muke xhensem nie leh menang tiket pula. Tapi dapat 3 vote je. Ok la tue dari xde yg vote kan.. Ade juga yg xdpt vote. Paling tgi pun 178 vote (vote sendiri leh la)

p/s- sebenarnya atie men hantar je... saje2 je nk masuk tp xbaca pasal syarat2 contest. Tue yang die biarkan je. tahu2 dapat call mengatakan die dapat tiket

Bergambar sekejab dengan Atie before tayangan bermula. Lama sungguh nak tunggu para perlakon dan media masuk dalam pangung...

p/s- balik sampai rumah dalm kul 1 pagi. Esoknya banyak kerja belum disiapkan. Atie gerak dulu ke Johor, kita pula kne uruskan selebihnya disini

Blog advertising:-
| Cara membuat sambal belacan | Atie berucap ||

18 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

ammvoiii, selebriti tewwww..

Framestone said...

he...23x besa la...minat die sorg je... teringin nk berlakon under dia la

CHIKA said...

erk.
cute nya lawak hans tu.
HAHA

miSz.haNie said...

tak jeles..
C.E.M.B.U.R.U. sajek! T_T

etomyam said...

halamak tader bezalah hans dgn bro...kalau dapat kat media dah kompom hans x bley cari makan...steady

Eazy Izzuddin said...

hehehe...besh nyer dpt smbg2 ngn hans isaac...
xD

memyself said...

wahhh.....bestnye....jeles la kat atie ngn awk...heheheh...lain kali ajak la skali...

Framestone said...

chika--> mmg cute pun.. i like his stail.. sentiasa happykan orang sekeliling walaupun tgh penat

hanie--> oh CEMBURU ek..!! ala relax la...ade mse mybe turn kamu kan.. time tue ramai artis yg ade..yg kite sempat pun dgn hans isaac je

etomyam--> byk bezanya terutama tang ketinggian he...23x mmg teringin gak nk berlakon nie..jd watak sampingan pun xpe

eazy--> ala sembang besa2 je tue...bukan sembang pasl politik or bisnes or kerjaya pun.. tp xsangka die ade mse lyn smbg2 kosong dari aku

memyself--> xpayah la jeles2...kamu skrg wat pe ek...xkan jaga anak sedara je

yOnnA said...

yonna nk tgk khamis ni!
hooray!

uNa !! said...

"Dalam tempoh masa ini, aku banyak habiskan masa bersama Hans Isacc. Sempat juga melawak seround dua dengan dia"

ayt neh kan oowwhh sangat menjeles kan! hahaha adoh sgt mesra la
xsgka lak hans neh gle2 gk owg nye.
hoho

Framestone said...

yonna--> pe lg meh la belanja bro kan...leh x.. nk tgk cite los dan faun lagi la

una--> die akan gle dgn org yg gile.. pe2 pun jgn la jeles ek.. kami mesra antara artis dgn peminat dan bukan yg tooot ek

uNa !! said...

wahahaha y toot 2 hape? ehem
wt2 xphm. kekeke
ensem kan dye? heh!

Framestone said...

tooottt tue ayat sensor tuk gay la... ish budak nie wat2 xfaham pulak... hensem..?? hensem lagi bro kan

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh gilerrr dpt jpe artis...

KampungBoy said...

Aq dah berkira-kira nak tengok cite nie...tunggu ms aje. Kalu penangan afdlin mmg aq xlepas tengok.

Framestone said...

N--> ala jumpe artis besa2 je.. kamu tue kalau jejalan try turun area damansara ke OU ke xpun sunway sure akan bertembung punye

kampungboy--> layan la..mmg sengal tul cite tue... afdlin pun cakap cite nie pasling sengal die bikin

Zul said...

aik.. ade member la.. aku duduk sebelah hans malam tuh.. aku perasan ko mintak nak amik gambar ngan hans masa sebelum tayangan start.

Framestone said...

maaf xperasan ko... klu xsalah ko duk depan aku ek he...23x sorry la if xtegur or senyum kat ko...time tue aku tgh migrain sebenarnye

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top