Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Uwek...!! termuntah

Maaf if entry nie pendek je
Tengah ada cerita untuk dikongsikan bersama anda semua selaku rakan blog yang rajin melawat blog saya nie

Banyak lagi kisah yang ingin dikongsikan bersama. Tapi saya rasa baik letak mana yang perlu ek. Banyak cerita yang tersangkut nie. Xhabis lagi nk ceritakan kat korang nie

Berbalik pada cerita yang ingin saya sampaikan mengenai rakan saya yang tengah migrain time on da way g ke majlis perasmian Sukan Universiti Asean kat Bukit Jalil pada sabtu lepas. Dalam2 migrain n muntah tue sebab lagi die melawak. hampeh betul la

CikNzh :- Kamu ok ke nie?
BdkTue:- X ok nie..!! (Terus mencari tong sampah lalu termuntah)

Keadaan kembali tenang di kerusi penonton
EnKhrl :- Kamu dah ok ke belum nie.
BdkTue:- dah ok sikit
EnKhrl :- Kamu nak apa2 x nie..?
BdkTue:- Bagi bubur ayam McD satu...Korang nak ape ek..?
BdkLen:- Saya nak big Mc pun ok pe..air coke 3
EnKhrl :- hampeh Korang

Blog Advertiser:-
| New year..!! New What..?? | Ruang Manakah | Bakal Pengapit | Nak Duit Kena Rajin | Gaya Hidup Zaman Moden | Jangan Tanya aku Soalan Seks |

10 Jejak Perantau Maya:

Tie said...

Hi hi...Tie pun selalu migrain... bila migrain memang rasa loya..
Tapi selera tetap ada, hi hi...

goasop said...

ha3. dalam sakit2 pun ingat kawan. =P siap order lagik tu.

Framestone said...

haiii.... kak tie pun selalu migrain ke..sama la kite kan... tp kite jrg rasa loya..rase sakit kple yang amat sgt ade la.... selera ape yg ade tue ek

Framestone said...

goasop--> kena la ingt kawan...time sakit bukan ke kawan tue yang jaga die he...23x

en_me said...

oke encek syukri ittewww, gi larr berehat duluu.. nanti citer larr lagikks.. ekeke

Framestone said...

bro_me--> ok je... pe2 pun tunggu la ek...ade mase n idea (nak sedapkan cerita) baru kite wat entry yg pasal tue ek

-atie- said...

huahuahua...migrain terlalu saket..smpai nanges2..tp owang kdg2 xcaye...

Framestone said...

len kali dah tahu dokmigrain teruk sgt..sediakan la ubat...betul x

ah tok said...

Muntah tu bagus. Kalau baby lah...



.

Framestone said...

waduh... kalau cam tue sape bapaknye... sure cite jd xbagus dah time tue he...23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top