Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Aku mahu pulang

salam buat rakan2 blogger or rakan2 aku...
insya'lah pada 19-28/12 aku mungkin berada di ipoh tetapi bergantung pada keadaan.. jika ada sesiapa yang ingn ajak berjumpe.. hope contact je no aku nie 013-2226518..kot2 xde la aku bosan disana

Banyak story yang aku ingin sharekan dengan korang. Tapi maaf sebab xsempat nk cerita kat blog ini. Hope korang masih setia ek.

7 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

oke bro.. ipoh ipoh

goasop said...

selamat menuju ke ipoh dude =) ehe

Eazy Izzuddin said...

ade gift n ole2 untuk anda...
jgn lupe amek kat blog ea..
=D

ryann said...

masih

Framestone said...

bro_me--> niat ku xkesampaian...mybe jumaat nie baru aku ke ipoh

goasop--> xjd ke ipoh pun...dah ade kat KL balik nie...insya'lah jumaat nie balik ipoh balik

easy--> ade ole2 untuk aku ke....

ryann--> masih ape ek

MiSS MiMieY said...

best dapat jalan2.. tapi takpe.. nati pg..

Framestone said...

nk g jalan ke mane ek

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top