Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Trial SPM adik aku

Just nak story perihal adik bongsu aku yang mengambil SPM tahun ini. Rasanya isnin lepas paper die habis.

Gambar disebelah bukan gambar result die. Gambar ini grap dari blog syamrinlife.

Last 2 week aku berkesempatan balik ke rumah sekejab selepas selesai menjawab paper akhir aku. Saja nk release tension kjb (lagipun aku bukan lama sangat kat rumah). Siap bawak member2 kolej datang lagi tue

Dalam melepak tue, salah sorang member aku tertanya..apa slip di sebalik lapik meja kat rumah aku. Aku pun usha la beramai2. Time tue mahu terkejut juga melihat keputusan trial adik aku nie. Tak ku sangka die adalah adik aku.
9A 2B 1D
no 1 dalam kelas
no 2 dalam sekolah
Peh member2 aku pun xpercaya yang tue adalah adik aku. Nak wat cam mane kan. Abg die pun xsepandai dia
Nie rupa adik aku yang bongsu bersama ayah die. Ada gaya kat ustaz x?? Insya'lah tahun depan ke oversea xpun masuk UTP kot. Aku doakan yang terbaik buat adik ku (Sorry abg jauh sangat dari kamu, And mintak maaf juga sebab lupa kamu amik SPM tahun nie..Nanti abg belanja makan ek)

p/s- entry ini khas buat akak senior die Cik Manis dan nak bagi husna jeles he...23x
Ada contest kat sinie. Hadiah besa2 je.. Sila teka apa subjek die dapat D. Cik manis, husna dan atie xleh masuk ek
Blog advertising:-
|Cara membuat link tab | Cara withdraw PayPal Money to Debit Card | Selamat @ x PC di CC |

18 Jejak Perantau Maya:

uNa !! said...

pehhhhhh tetekan neh ahahaha
sabo2 ahaha
(gelak dlm duka neh)
T.T

Framestone said...

la tertekan knpe pulak nie....abru sikit je tue he...23x bykan bertawakal la ek

en_me said...

moga moga dewasa nanti jadi adik yg berguna.. gittewww

Framestone said...

insya'lah dengar cerita die nk ke oversea tahun depan

~cik manis~ said...

oo, ni syapik ni..
knal2..
adek prfct dlu klu x silap
tp bkn biro sy..
huhu

p/s:nak masuk jgak cntst 2!

Framestone said...

oh kenal la ek..ingtkan xkenal..ade jawatan gak die ek...pe lg yg kamu tahu pasal die ek..eh xleh masuk contest tue la

goasop said...

confirm straight A's result mac nt! *mac ke. kot? ehe

Framestone said...

xpasti jugak...tp kite tetap doakan je la kan..klu dapt pun pe salahnya

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pandainyerr...tp nape ade tselit D..apekah itu>??

KampungBoy said...

Owh....biasanya kalau dah dapat result cmtu knpem ley masuk punya. Paling kurang pn UTP awl taun depan....tahniah r kat adek bro

uNa !! said...

ahahah insyaAllah usaha pon dah
tawakal je .
ehemm :)))

Framestone said...

N--> subject tue die de problem sikit...ade contest nie..teka la ape yang die dapat D tue ek

kampungboy--> thank...dengar cite cam tue la...dah rezeki die kan

Una--> hope cam tue la kan... kamu pun same..bykan bertawakal b4 result kuar nnt

yOnnA said...

mak ai!!
serius pandai!!!
sure spm dpt straight A1

amin..

Framestone said...

xsangka tue adik bro... ahad nie die dapt pangilan interview tajaan petronas untuk wat ijazah kat UTP..hope dapat la ek

ciK aMoi said...

adek awk single lagi ke?
hik3,

Framestone said...

ops yg itu kne tnya pada die ek

ciK aMoi said...

kami sebaya
ada chance ke??
hik3,

Framestone said...

die xcukup 17 tahun lg la

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top