Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Aku Kena G Kem Minggu ini

Seperti yang ternya kat tajuk entry ini, aku kan away kejab ke kem petang ini. Kem nie sampai hari ahad minggu ini.

Baru je nak berehat untuk minggu ke-3 cuti ku (wei aku tengah bercuti nie), tertibe dipanggil untuk pergi kem. Bile lagi nak pergi. Sume free katekan. Orang bodoh je yang tolak bnde free time2 hidup tengah free xde bnde nk wat.

Tapi aku pe2 pun belum kemas lagi untuk g kem nie. Cam malas nk kemas barang pun ade. Ada sape2 nk offer diri untuk kemaskan x?

Eh kenapa aku buh gambar orang men paint ball untuk entry aku ini, ada kaitan ke..??Memang ada kaitan pun. Nama je kem kepimpinan, tapi bile aku usha surat jemputan dan tentatif program awat banyak ceramah pasal peralatan paintball.

Siap hari last ade tournament paintball lagi tue. Dah lame aku xmain paintball. Last men pun katProton City. Time tue men free je, tolong2 dorang jadi lawan untuk budak2 yang barunk men. Tapi syarat kami kne pakai 15 pallet je.. Dorang pulak 50 pallet. Ok la tue kan. Nanti dorang cakap xadil la pulak.

Alahai...


Blog advertiser:-
| 9 tahun dah ada buku n filem sendiri | Nujum Pak Belalang | MsjBox Holiday 2008 | Pueraria mirifica Herbal Botanical |

13 Jejak Perantau Maya:

k.e.r.i. said...

gile lame x maen paintball.

weyh, nanti kem salam kat pallet tu yer.

haha

Framestone said...

pallet yg mne satu yg ko nk aku kim salam... byk sgt la

Shaira said...

Waaaa nak main paintball. Have fun ek :)

Framestone said...

meh la men sesame he...23x

en_me said...

macam best jakkks..

Framestone said...

xtau la best ke x...

etomyam said...

steady bro...sharp shooter nih, boleh join ATM Sniper team nih

goasop said...

apakah perasaan men paintball? xpenah try pn..~ *uhu

C-Ha Nasiha said...

wah! teringin nk main paintball..
cam best jerk..
tp disbb kn kemahalan harga nye..
xleh nk main..
huhu~

ryann said...

tak pernah main paintball. budak2 meja sukan pernah ajak tapi tak sempat jer selalu

yOnnA said...

selamat pergi dan selamat kembali hehe :p

fiza said...

sy tak leh men paintball... takut. hehehe...

Framestone said...

etomyam--> he...23x aku tembak dah xtepat dah...skill out sih

goasop--> men paintball agak best la jugak... meh la try...tp mahal la.. men kejab je

c-ha--> sebab mahal la xramai yg nak men paintball.. selamat ikut kem nie xpyh byr pe2 huhuhu

ryann--> try la men sekali.. kot2 leh try tembak manusia2 yng kite rase teringin nk tembak

yonna--> dah selamat kembali pun...best jugak paintball hari tue..ade mse nnt kite buat entry pasl tue ek

fiza--> nk takut ape... pe2 pun pakai baju tebal2 la ek... baru xrase sakit kne tembak

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top