Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Aku Romantik Ke..??

Pagi tadi tergerak hati melihat blog atie, die ada meletak gambar bersama aku semasa berada di Johor. Dalam kesibukan menguruskan program masih ada masa untuk kami bermanja (he...23x jangan jeles) Bukan apa, Atie merupakan pengarah untuk program itu, aku just penasihat kelab je.

Bila aku baca balik entry die dan komen dari para2 pembaca blog die, sedar xsedar aku nie romantik jugak ek (alamak..!! lubang hidung dah kembang nie). Rasanya belum pernah aku buh gambar bersama die di blog nie. (kalau di blog lain mungkin ada- aku dah lame berblog sebenarnye).

Esok aku ade main program di kolej under atie, aku xpasti menteri mana yang confirm datang. Pe2 pun tunggu berita malam esok kat tv (tue pun kalau ade-wartawan kan jenis memilih berita) xpun usha kat kedai surat khabar je. Pe2 pun tahniah buat atie aka Saudari Khaizarin Akhmar Omar kerna berjaya membawa kelab ke satu tahap.

Esok petang aku kan bertolak balik umah atie di Ipoh. dalam perjalanan singgah kejab di umah aku coz nak amik barang yang ditempah 2 minggu lepas. Mak die ajak aku beraya tahun ini di Ipoh tapi aku dah berjanji dengan family raya dikampung coz tahun lepas aku xbalik raya.

Minggu depan aku ade kursus kepimpinan.

Alahai

Blog Advertising:-
| Atie & Selamat Pagi Cinta | PayPal into Tune Money | Air Terjun Mini | Karnival Usahawan Desa 2008 | Kem Smart Solat |

24 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

ammvoiii manjer manjer gewdik gewdik gittewww..

Framestone said...

tang mne yg gedik2 tue ek..aduh malu la kat bro he..23x

Shaira said...

Awww so sweet. Kekalkan mcm tu selalu, huhu. Moga2 bahagia naaa :D

Amer Aan aka Green Arrow said...

pasangan secocok tu..

uNa !! said...

kehkehkeh mesraaaa owhh ahaha
:DDD

Framestone said...

shaira--> insya'lah sweet sgt ke..waduh bahaya tue..nnt dpt kencing manis

amer--> secocok ke.. he...23x doa2kan je la ek

una--> ops bawah umur..jgn tiru aksi ini ek...

Along Arman said...

halop mr romantic...
ahaks ahaks..
happy couple..

yOnnA said...

uhuii..
gambarr!! :p
heeee :)

semoga kekal slamanya hehe..

ala laki mmg ego nk tunjuk diorg romantik.diorang akan buat tanpa sedar heheh

p/s: yonna dah tgk los dan faun. err tak best la :) tu pendpt yonna la

goasop said...

yuhuuuu... sweet nye dia. yg sblh kiri ok sweet. yg kanan xyg perasan =P

Framestone said...

along--> mne de romantik la..ish die nie... pe2 pun doa2kan la ek

yonna--> besa la lakikan..kalu tunjuk karng..sume pompuan terpikat.. baik cover2 he...23x

goasop--> aduh die nie...nie kes jeles ke ape ek... yg kiri mmg sweet n kanan pula hensem kan he...23x

goasop said...

xde makna nya yg kanan tu~

Framestone said...

waduh punye la jeles die tue... ala bg la can kat kite... leh kan he...23x

iza~de~bintang said...

wah boleh ler tu masuk kategori romantika de amor hehe..
semoga bahagia ke akhirnya.

Framestone said...

kategori len xleh ke masuk... masuk kategori lari dalam guni ke

Princess Azi said...

wow
manja giler
hahaha ;p

uNa !! said...

bwh umo? mn ada!
wahahhahahah

en_me said...

weiii abang hensem, me sudah tag kamu.. jangan lupa membalas ya.. perghhh

taukey said...

oit framestone...ekekeke...sibuk jer ko sekarang erkk...sana sini ko jalan. ambik gamabr dengan artis dan sebagainya. wkakaka. Bila nak jadi PM? pastu nanti ko bagi la aku tanah sebesar besarnya. wakakaka

ryann said...

phhewwwiiiit......

sorry lambat ucapa selamat hari raya. tak leh buka lak blog saudara

Framestone said...

azi--> sape yg mnje ek he...23x bile lagi nak manje. asik serius je..org pun takut nk dekat

una--> bwh umur juga he...23x ngaku je la ek he..23x dh cukup 18 ke belum nie..belum kan

bro_me--> mne de hensem la ish bro nie... aduh di tag ek..insya'lah ada masa kite amik ek

taukey--> nk wat cam mne kan... zaman nie la aku leh ligat..dah kerje n berkerluarga nnt mne de mase nk berjalan ke ape ke.. tgu je la aku jd PM he...23x

ryann--> xpe xlewat pun...xleh buka blog..?? knpe ek

taukey said...

wah wah. ligat ko sekarang. hhahaha. ko jadi PM lagi la ko kuat berjalan nanti. hehehe

Framestone said...

susah la jd PM.. aku nk jd seorang yang bebas... xde la orang nk mintak tanah kat aku... xpyh jnji pe2 kat orang..yg penting sekali aku xabai2kan kawan2 ku

MiSS MiMieY said...

sorry.. juz nak tau atie ni pengarah je ke or sape? takkan tak jadi pape sampai romantik macam tu.. papepun... semoga bhagia.. heheheh

Framestone said...

atie pengarah program merangkap pengerusi kelab... kite je jd peneman die kat sane

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top