Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Happy Buzday Shafiq

Salam maaf sudah lama tidak update blog nie. Ini kerana aku berada di kampung sepanjang tempoh ini. Pepaham je la, internet xde.

Nie aku nak share sikit cite mengenai........ Adik aku yang bernama Shafiq nie. Bagi mereka yang betul2 mengikuti cerita adik aku di Trial SPM adik aku dan Doakan adik Ku

30hb disember die baru je berumur 17 tahun (ala mude nye lagi). Untuk menyambut buzday die aku masak western khas untuk die (tertibe aku nie rajin masak pulak - dah lame xmask) alhamdulillah licin la pulak..

Hadiah berharga untuk buzday die tahun nie, die menerima tawaran buat sarjana muda (ijazah) kat UTP.. mgu depan masuk. Memang rezeki die la. Thank kepada rakan2 yang sudi mendoakan kejayaan beliau.

So minggu nie aku bawak die lepak KL.. Pe pun sorry la capiq.. tahun baru nie sambut kat rumah je..abg ko nie bukan kaki lepak kat leluar tue.

erm..alahai

17 Jejak Perantau Maya:

AiE bAhRi said...

Happy besday shafiq!
All d best.

en_me said...

no prob bro.. kalo dah abes sengal, updatelarr blog ko nih.. n hepi besday wat shafiq ittewww.. n samat taun baghu jugerrr..

Framestone said...

aie--> thank ek.. pe2 doa2kan la kejayaan die ek...

bro_me--> dh update pun.. kite time xonline je baru xupdate blog... nk tnye kat tempat bro leh wat praktikal x..???

en_me said...

sori bro, ko kena contact our HR executive >> azrin.mosbihi@mmcamec.com.my

Framestone said...

thank untuk info ini ek

su said...

salam!

slmt thn baru 2009!

ape azam tahun baru?ihiks!

Framestone said...

azam tahun baru??? tgu entry yg akan dtg he...23x

ciK aMoi said...

adik awk besday??
kenapa tak ckp??
kan saya fans num satu adek awk,
walalalala~

Framestone said...

ops xsempat nk bgtau la huhuhu... peh xsanga dh ade fans jugak die nie ek

ciK aMoi said...

laki pandai cm dia siapa yang tak nak??

Framestone said...

hope xde la die tersungkur ek

nUrHiDaYaH said...

wahh,bagus tu..amik cos ape nnt?
same2 la di utp.hehe~

Framestone said...

awak utp ke..?? rasanya die dapat kejuruteraan elektrik dan elektronik kot.. nnt nk kne confirm balik dgn die..

nUrHiDaYaH said...

yup2..sy utp..xtau ke.?huhu~
ckp congrat ngan adik ek?;p

Framestone said...

maaf kite xtau... dh nak habis ke... insya'lah kite sampaikan nnt.. cam mne leh terbaca pasl entry nie ek.. ke terpandang

nUrHiDaYaH said...

rase cm x penah tgk lak..
huhuh

Framestone said...

die baru je masuk...agak kurang menonjol sikit huhuhu... kot2 terjumpe ke mane tau la kan.. leh berkontek2 ke kat sane

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top