Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Salam Tahun Baru Buat Semua

Selamat Tahun Baru buat rakan2 blog semua. Alhamdulillah dalam masa terdekat kite telah menyambut maal hijrah dan juga tahun baru. dan alhamdulillah juga kita dapat menyambut dalam keadaan aman.Just nk story je.Seperti tahun2 sebelum ini dan untuk acara2 yang lebih kurang sama sebelum2 ini, aku cam besa la kan. Sambut pe2 pun kat rumah je.. Kalau kuar memalam pun g takbir kat rumah2 orang je or g sembahyang terawikh.

Tahun nie aku sambut tahun baru bersama adik aku yang bongsu. Layan kat rumah sewa aku nie. Alhamdulillah la jugak, dapat gak adik aku tengok bunga api.. bukan satu tempat je. Banyak tempat die leh nampak acara bunga api tue.
Yang aku leh nampak pun lebih kurang 9 tempat.
+ Damansara
+ Shah Alam
+ Mount Kiara
+ Klcc
+ Area Ampang ( Aku x sure kawasan mane)
+ KL ( yang nie jangan cakap la..aku xpasti area mane jugak )
Pe2 pun countdown dorang masing2 xsame

Adik aku nak tangkap gambar bunga api tapi xdapat. Xpe la ade duit nnt abg belikan kamera ek...

Erm.. Alahai he...23x

32 Jejak Perantau Maya:

~cik manis~ said...

happy new year !
:)

Framestone said...

happy2 juga buat kamu ek cik manis

ciK aMoi said...

happy new year

nadeeya said...

happy new year.hope ur dreams come true :))
btw tq eh coz bg smangat kt nadia.terima kasih byk2 :))

Framestone said...

amoi--> happy new year too

nadeeya--> happy new year... dream come true..?? enth ade dream ke x nie.. xkisah pun..jnji kamu sentiasa bersemangat ek... len kali kamu pulak bg semangt kat bro ek

nadeeya said...

hehe.okeokee.nnt nadia bg smangat kt bro.eh.skg u kt mane?smester bape?

Framestone said...

ok same2... kat unitar je sem last nie..tp xtau kot mybe stop berlajar kjb kot...xde duit la.. ekonomi tgh teruk nie...cdg nk kerje dulu

su said...

Salam Tahun Baru 2009!

Moga bertambah2 ler ceria hendaknya!

Framestone said...

insya'lah doa2kan begitu la ek... eh xtido lg ke nie... tau la esok cuti he...23x

en_me said...

oke bro, hepi new year.. nak sambung tido one uooolsss

intan.dayana said...

happy nuyer..
hOpefully tahun baru ni byk la azam baru yg akan terlaksane ye...

Framestone said...

bro_me--> happy new year la ek..ok sambung la tdo..

intan.dayana--> happy new year jugak... he...23x harap cam tue la.. rasa minggu depan kot nk susun azam..leh ke..??

Along Arman said...

salam tahun baru dua kosong kosong sembilan mr prame..Semoga kedatangan tahun baru ini bakal memberi seribu erti buat diri kamu..
pe azam tahun nie? :D

Framestone said...

same2 along..azam ek...erm pe ek... tgu la dlm entry terbaru... nk kne susun dan finalize dulu

samdaddycool said...

happpppppyyyyy new year!! Semoga apa yang dihajatkan terlaksana tahun ni..

All the best bro!

Framestone said...

thnk bro.. hope tahun baru nie dimurahkan rezeki dan dipermudahkan kehidupan ini -amin-

izan said...

bunga api baki main hari raya hari tu ngapa tak cucuh api...lupa ker...

P/s: main bunga api depan rumah jer.

:) tirai 1 muharram telah di buka. semoga beroleh kejayaan.

AiE bAhRi said...

nak kamera jugak..hu3

happy new year 2009 =)

che-mie said...

selamat tahun baru 2009

moga lebih sukses sukses

Framestone said...

k izan--> kite xmen bunga api pun dari kecik xmen huhuhu...beli pun x..baiknye kite nie kan....

aie--> kamera buh yg leh buh air minum nk x..(ade ke..?? klu hp yg leh buh air de la) he...23x

che-me--> sukses jugak buat kamu

razifembi said...

salam tahun baru ...

n

salam maal hijrah

Framestone said...

salam tahun baru jugak buat kamu

Amer Aan aka Green Arrow said...

happy new year bro...

Framestone said...

happy untuk ko jugak... teruskan berblog ek

bella said...

hepi new year..
bestnyer dpt tgk bunge api..
kte xdek pon bunge api..

Framestone said...

udah2... jgn majuk pulak..len kali kite beli bunga api ek..men kat laman rumah nk x he...23x kekedg ade kelebihan jugak dok rumah tgi2 nie

puteri said...

baiknya abgnk belikn kamera,..
abg saya..nk pnjm kamere pun........huh

Framestone said...

tue niat je..insya'lah ade rezeki mybe belikan.. jgn la kecewa dgn abg kamu.. dlam buruknya die ade baiknya.. dan mungkin kebaikannya lebih baik dari abg org len...

p/s- kalau kamera besa2 nk pinjamleh je kot..tp klu kamera mahal2...sorry la..xberani nk bg pinjam

puteri said...

ala.. skrg kn dh murh...
hp, kmere.. sume da murh

Framestone said...

he...23x yang murah tgk jugak..klu bnde tu ebnde kesygan mmg sure berat hati nk bg org pinjam.. bro pun kalau org nk pinjam baju (kemeja)..berat gak nk bg huhuhu

puteri said...

kudukut!

Framestone said...

bukan kedekut..tp syg la... he...23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top