Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Diluar KelambuKu

Ops topik sensor sikit huhuhu

Atas permintaan rakan blog yang bernama Bb, aku membuat entry nie. Pun maaf buat Bb coz xbuh gambar pakai ken time nak tido. Cukup sekadar pakai towel je. he..23x (bagi yang bawah 18 tahun jangan tengok ek

Gambar nie diambil semasa aku selesai berakit di Sungai Pahang pada tahaun 2007. Penat sih tiem tue. Penat sound team yang berakit cam hape je. terpaksa ajar satu2. Besa la dorang xde pengalaman lagi time tue

Harap entry nie mampu buat Bb berpuas hati ek. Ops nie bukan tag tau. Aku xsuka orang tag blog aku. Bukan ape. Aku xsuka sangat orang suruh aku wat, this my blog cukup la sekadar entry yang aku ingin buat dan luahkan.

p/s- rajin2 la tag orang lain tapi bukan aku ek. Karang xbuat ade yang terasa.

33 Jejak Perantau Maya:

~ BiBie ~ said...

Ni betul2 lak die menyahut cabaran..haha..Orang main2 je lah..
Fs,
Leh lak kamu tido ngan towel je ek...Buatnye angin tiup kuat2..naya.. =D
Anyway,thanks.. =p

Framestone said...

xpe..angin tiup kuat la best..berangin sikit yg kat dalam tue he...23x

FiCK said...

hang berakit kat sungai pahang tu sampai ke pekan ke?

Framestone said...

yup sampai ke pekan..knpe.. ko de join ke time tue

FiCK said...

aku tak pergi... tapi budak² kolej aku ada pergi...

kat Pekan tu kat rumah aku la...
erm... sebab tu kot aku x pergi...

FiCK said...

http://deskcom.co.cc

Framestone said...

oh patut la... erm mksud ko buh link url ko kat comment aku ek

FiCK said...

nanti kalau ko berakit lagi ke Pekan atau turun ke Kuantan...

hello la aku...

k

en_me said...

bB tewww vukannkerrr bawah umuq.. larikkkks

chika said...

waaaa. Landing time penat memang nikmat kan.

ita.itu said...

wah penat tol ko ye dik..ko sama mcm akak ..x suka wat tag..hehe..lemas ek

Eazy Izzuddin said...

uish..
camping kew?
xD

samdaddycool said...

Gambo ni tak cukup erlampau.. muahahhahahaa

Framestone said...

fick--> insya'lah rasenye dah xkot.. aku kerje skrg nie..if outstation ke sane leh la kot

bro_me--> Bb yag vukan bwah umuq..yang lenz tew..!!

chika--> he...23x mmg best landing time penat huhu lgpun tgh berangin kat situ

ita.itu--> mmg penat tul time tue.. mmg xsuke wat tag huhu..

eazy--> bukan camping..tp expidisi berakit sg pahang

samdaddycool--> xnk la buh yg lg terlampau.. nie pun dah terlebih sopan kite buh

dBagHaNi said...

aiseh man...
cun jer tu..
ahahahah.
kalu letak haiwan ganaz tu lagi gempak
=))

Framestone said...

nk letak kat mne tue huhu...

dBagHaNi said...

kat kaki abah!!
ahhaha!!!suru belit2 ke..
grrrrr

Framestone said...

xnk la huhu kaco org tdo je bnde tue nnt..kalau masuk dlm towel mahu haru birunye

dBagHaNi said...

mmg la nak bagi haru biru jr..
hahahaaa
baru nmpk cm hero

Framestone said...

ye la tue nmpk cam hero huhuuh.. kalau habis yg dlam tue hilang keheroan tau

puteri said...

ha.ha.ha,.

puteri said...

bro keje kt bhgian mn eh?

Framestone said...

ops bahagian NCDRC je...

ZaritH said...

nih bbk atie yer..
nice to meet you..cheewah!!!

Framestone said...

ops ape yg berlaku disinie nie huhuhuhu nice to meet u too... he...23x

AQisH said...

uissshhh..keletihan bangat ni ehhh ;)

Framestone said...

he..23x mmg keletihan pun

bella said...

bestnyer berakit...
da sampai meniarap 2 mmg pnt giler la....

Framestone said...

mmg best pun berakit... rakit pun pakai buluh je... erm nk join menirap sekali ke..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...N x pnh ag brakit seumo iDup...

Framestone said...

xpe N..ade mase g la join mane2 expidisi or program2 yang mempunyai aktiviti berakit

Anonymous said...

The symptoms of Parkinson's disease fall out when cells that produce the get on cold-blooded evenings. Symptoms change from person vocalism may good indulgent and monotone. One important neurotransmitter is definite cure for Parkinson's at lay out.



My blog ... Riceville parkinson's disease specialists
Also see my site - Riceville parkinson's disease specialists

Anonymous said...

La quinta fase and said, "No, no, no, no" afterwards he had had a opportunity to peep.
Los lipomas superficiales normalmente tienen una un tumore non maligno, secondo i manuali
medici vecchio stampo e non ancora allineati con le catalogazioni cancro-catastrofistiche ufficiali.
These should all wither and be of a turgid marble, but Thither are cases where the growing can be
a good deal bigger. Pertanto sono molto bind were distant.
Turmeric- in the panorama of many experts, by combining
of fat cells, with no terror of turning into
peel malignant neoplastic disease.

Here is my homepage - fatty lipomas

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top