Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

1/2 hari pertama hijrah ku

Salam buat semua

Hari ini merupakan hari pertama aku di tempat baru. Wow sudah banyak perubahan yang berlaku disini sejak beberapa tahun aku meninggalkannya.

Untuk setengah hari pertama aku berjalan dengan lancar walaupun dibebani oleh beberapa kerje yang tertangguh. Buat masa sekarang aku tidak menghadapi sebarang permasalahan.

Hari pertama aku dimulai dengan sesi berkenalan dengan rakan sekerja. Kemudian aku didaftarkan sebagai administrator untuk mengemaskini dan meng"upgrade" website. Memang kena la dengan minat aku.

Hasil kerje aku untuk 1/2 hari nie amat memberansangkan kerna aku dapat menjalankan tugas dengan baik under jagaan kak Lisa (Ketua bahagian aku).Walaupun banyak perubahan atas kerje yang diberi aku relax je membuatnye. fast learning jugak aku nie

Selamat pakai Joomla!! Aku ade jugak basic sikit2 guna bende nie. Belah petang aku xpasti akan wat ape.. tenagh menunggu arahan seterusnya.

Blog advertiser
| Let Him Go If You Really Love Him |||||

14 Jejak Perantau Maya:

puteri said...

wahhhh best tuh!!
gud lak bro..
all da best!! =)

Biskutz said...

owh.. keje dah eh.. cayalah.. keje ajin2 deh.. (^__^)

Framestone said...

puteri--> besa2 je huhuuh...thank ek

biskutz--> keje dah..nk cari duit..dh nk dekat zaman2 gawat cam nie la

izan said...

haaa... ini yang nak tahu ni... "selamat pakai joomla"...apa tu. pantang bab2 it ni..dpt gak pengetahuan sikit.

baik2 keje yang pakcik....

Framestone said...

oh joomla tue satu application untuk mendesign website huhu

tgh kerje leklok la nie huhu

en_me said...

tempat training kerr.. gudluck my bro..

Framestone said...

bukan la bro... xdpt lg tempat training..nie kerje je

Marzalina said...

selamat berkerja :)

mc'eja said...

tempat baru tu ktner? nk g kaco bleh..hehe

Framestone said...

marzalina--> selamat berkerje jugak untuk staf usm huhu

mc'eja--> ade la huhu nk tau layn entry seeblum nie huhuhu meh la kaco.. time free leh layan

su said...

Moga lebih tabah hadapi hari2 mendatang...

Framestone said...

insya'lah cikgu su... harap2 xde la ranjau yg menganggu perjalanan kerjaya ku nie

EjdeeJasmi said...

emi pon guna joomla uat website..ngah praktis lagi..ni ha pengetua suh siapkan website sekolah..ngeh3x..ngh update..lom pro pon..so tgok la..www.smkdswm.net84.net... free domain..tunggu berbyr dr PPD..hihihi

Framestone said...

oh sian die ek... bro xde basic sgt...tp leh la fhm bnde nie.. skrg bro kerje kat upsi huhu... wat part time study kat upsi

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top