Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Ko Tengok Pe..??

Kali ini aku ingin membuka satu topik untuk diperbincangkan. Isu xde la panas. Cuma ingin melihat pendapat dan pandangan dari setiap sudut di alam maya ini.

Setiap orang mesti mempunyai pandangan yang berbeza. Tapi kali ini kita akan melihat semua pandangan mengenai rupa paras dan penampilan si jejaka ( suami orang pun xpe). Kalau sembang pasal Pompuan sure jawapan lebih kurang je.. So saya memilih lelaki.

Penampilan yang bagaimana mampu membuat anda tertarik dengan seseorang lelaki (lelaki pun leh jawap..tapi xnak jawapan yang lebih menjerumus ke arah jawapan Gay)

Jika mendapat sambutan saya akan buka topik mengenai hal len.. if ada request soalan silal tinggalkan di comment entry ini

42 Jejak Perantau Maya:

Tie said...

Tengok foto tu , dah rasa geli dan loya laa....hu hu..

Bagi kak tie, lelaki yang menarik ialah yang berpakaian kemas, berbau harum (bukan guna minyak wangi yang memeningkan tu...), yang sihat, yang jaga tingkahlakunya, yang sopan dan jaga ibadahnya...eh....banyak sangat laaa...he he....

Along Arman said...

betul kate kak tie tuh..
yang penting skali beriman...

-atie- said...

hurmmm atie akan tertarik untuk pandang seorang lelaki first kali pada RAMBUTnya n kedua pada MATAnya...

=)

bella said...

kalo sye xtertarik sgt gn laki hensem..suke laki yg comei2 n ade sweet smile..pas 2 mate mmg penting la..haha.lg..xske laki yg boncit.so suke laki yg mmg jge body n wangi..
beriman pon kne gak ^__^

Framestone said...

kak tie--> ops kak tie jgn muntah sinie ek... photo tue grap kat internet je... ops cam sume kne kat saya je he...23x tp bile naik petg sure bdn bau masam la kak

along--> dah jumpe ke yang beriman along

atie--> pe de kat rambut ek..kutu ke

bella--> sian kat laki yg xhensem ek.... bro jrg tersenyum jenis serius je...bro pun buncit gak perut (tp bile lepas makan la)

en_me said...

salib tewww beb.. salib haram.. wakaka

Framestone said...

he..23x baru nmpk dorg tue beriman kat agama dorg huhu

Marzalina said...

saya pun berminat nak komen..hehe..kalau saya suka tengok lelaki dah tentu penampilan yg kemas, bersih, air muka yg tenang dan bercahaya..dan pandai mengambil hati hehe...kalau tak hensem pun nevermind tapi mestilah kelihatan sopan dan sedap mata ni memandang..tapi kena gak tau hati budi kan..senyuman pun kena manis..hehe..panjangnya komen ni hehe

Framestone said...

pnajng la jugak... komen anda diterima..peh cam sume ke saya je he...23x (perasan tul la)kebykan komen tue mesti muke sentisa dibasuhi air semyg je

Eazy Izzuddin said...

pergh!!....
huhu

di entry tuh mmg d unisel..
stdy d unisel
xD

Eazy Izzuddin said...

sokong sgt kak tie..
xD

Framestone said...

mmg aku dah agak yg teu kat unisel... xkan sokong kak tie je...bg la pendapat same jugak he...23x

Eazy Izzuddin said...

huhu...
hmm
my opinion...
asalkan me kemas, wangi n gurl suke...
huhu
ok le 2
xD

fysal said...

better ko buanglah gambar tu..karang bila aku masuk blog ni nak reply mesej cbox ko tak pasal2 stuff dept mate aku ingat aku ni gay plak....

fysal said...

klu ko bubuh gambar leonardo de caprio ke..johnny deep ke, barulah kena dgn isu yang ko nak bincangkan ni...sebab diorang tu memang menjaga imej dan penampilan mereka walaupun dah berusia..tapi still maintain macho dan hensem

fysal said...

klu ko tanya mengenai penampilan diri..bagi akulah..sebagai lelaki..bab yang paling aku particular ialah hair style..aku mmg obses dengan style rambut aku..dan menjaganya setiap hari

Framestone said...

easy--> sume tue ko ade ke..??

fysal--> wow bro.. ko cover2 la gmbar tue time bukak.. aku pun suke lyn hair style jugak..tp taste pompuan berbesa..ade nk yg botak..yg berserabai..yg kemas huhuu

ciK aMoi said...

lelaki yang perempuan mahukan :
kemas,segak,berkeyakinan

Framestone said...

ingatkan gaya, mutu, keungulan td huhuhu

ciK aMoi said...

laki kalau tak de keyakinan jgn harap perempuan nak terpikat..
well educated also X)

~ BiBie ~ said...

Rambut pendek [ok]
Kurus [reject]-tak best!
Berisi [ok]
Brjambang [reject]-yarkh!
Brmisai [/]-errr,tk brape ok!
Smart [ok]-tapi kalau takat good looking,pkai ala2 bos tpi otak kosong,hampeh juga...
Haih....penat nk senaraikan..
Bb suka yang pkai cermin mata,sebab,nampk educated..dan dia kena ada keyakinan bila bercakap even dia sekolah takat tingkatan 5 je..huhu..Dari mata turun ke hti kan...mata kena cantik selalu.. ;D
Gg kena BERSIH!Sebab Bb suka tengok org bercakap,tengok gg drg... :D
Dan,dia kena berisi...Kurus sgt tak best,sbb nmpk sgt mcm budak2...hihi...
Dah,merepek je Bb ni... :p

~ BiBie ~ said...

Rambut pendek [ok]
Kurus [reject]-tak best!
Berisi [ok]
Brjambang [reject]-yarkh!
Brmisai [/]-errr,tk brape ok!
Smart [ok]-tapi kalau takat good looking,pkai ala2 bos tpi otak kosong,hampeh juga...
Haih....penat nk senaraikan..
Bb suka yang pkai cermin mata,sebab,nampk educated..dan dia kena ada keyakinan bila bercakap even dia sekolah takat tingkatan 5 je..huhu..Dari mata turun ke hti kan...mata kena cantik selalu.. ;D
Gg kena BERSIH!Sebab Bb suka tengok org bercakap,tengok gg drg... :D
Dan,dia kena berisi...Kurus sgt tak best,sbb nmpk sgt mcm budak2...hihi...
Dah,merepek je Bb ni... :p

Framestone said...

cik amoi--> betul tue.. tp ramai lelaki yg berlagak bagus..tp ape2 pun xde kan huhuhu

Bb--> semua tue cam menuju pada saya je.. he..23x jangan jeles ek huhuhu

su said...

bg su...su suke lelaki yg xkelam kabut n x kalut...mungkin sbb su ni penakut..huhu

-atie- said...

buat bb..tang gg tuh framestone kalah...tang jambang tuh pun dah out...pakai spek pun xkene...huahuahau =p kalo ade kutu mintak maap la ye

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kemas & wangi....

Framestone said...

su--> oh nk yg jenis relax je ek..lg satu jenis tenang ek huhuh

atie--> ops kutuk tahap gaban nmpk huhuhu

N--> ops kemas n wangi ek... ade nmpk kat prince za

-atie- said...

huwaaaa anda terase yerp tuan blog... bluekkk =p

Framestone said...

xde la...kamu mengutuk org yg Bb cirikan huhuuh

uNa !! said...

haha
xtao nk ciri kan .
takot nnt cirikn lbey2
tgk diri sndr blk ; hampeh
(:

Framestone said...

ala ciri2kan je la.. kot2 ade yg terbaca kat sinie ek

uNa !! said...

haha xtaoo laa dak2 kecik ag neh
ekkeke

Framestone said...

kecik mne la budak nie ek....

etomyam said...

waa...hangat topik ni he he, minat, kecenderungan dan kesukaan sesuatu yg amat subjektif, taste manusia (dlm kes ni pompuan lah) berbagai2....faktor budaya dan norma hidup satu komuniti jugak mainkan peranan bagaimana lelaki ideal ditafsirkan....kalau baca novel omputih....lelaki yg biasa jadi kegemaran wanita ialah tall, dark n handsome....since aku ni lelaki...aku suka stail aku sendiri...tapi orang rumah selalu komplen wargh..wargh wargh..

Framestone said...

aku pun selalu di complain jugak..samapi aku dah lupe stail aku dulu cam mne..stail menjadi gilaan gadis seusia remaja ku huhuhu

nadia-ady said...

err...sedap mata memandang kot (mata sendiri la, mata orang lain apa kisah.hahaha)

Framestone said...

he..23x mata sendiri ek..bunyi cam selalu cuci mate je

Farah Aminuddin said...

penampilan mcm mana? yg segak kot. hehe

Framestone said...

segak cam mne tue ek

~ BiBie ~ said...

Atie,
Huahuahua...Nk gelak bace comment tu..Bb tak tahu sbb Bb tk pnh jumpe korang lagi..hihi...
Fs..
Sabar je lah..Sape suruh tdi ckp tuju dkt Fs..Kn dh kene balik.Pdn muka.. :p

~ BiBie ~ said...
This comment has been removed by the author.
Framestone said...

ala nk jugak kne kat kite huhu.. ade jambng pe.. gigi de kuning sikit... xsuke pakai cermin mate.. tgh mencari cermin mata yg sesuai

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top