Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Honda Wave 125

Ops..!! Aku kena g kerje naik motor..!!

Bukan apa, kereta kne hantar service. Jumaat nie lepas kerje nak runner terus ke KL. Coz sabtu n ahad aku ade kelas. Ahad lepas kelas aku terus runner balik Tanjung Malim.

Sabtu lepas kelas aku akan berada di Low Yatt. Aku masih lagi menjadi dealer jual laptop. If ada sesiapa yang mencari or membeli laptop leh cari aku.

Berbalik pada cerita motor nie. NIe memang motor aku. Aku beli pada tahun 2005. Coz tiem tue aku kerja. Bila sambung berlajar aku bagi ayah aku pakai. Kemudian adik aku pulak pakai coz die nk g kerja. La nie aku pulak pakai (tapi pakai kejab2 je la-coz ayah aku nak pakai g kebun)

17 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

aper nomor kapcai ko yg manyak jaserrr tewwww.. ehehe

Framestone said...

ops eh knpe nk tau huhuu...krg ade yg beli no ekor huhuu ok la bro punye pasl no prob _FL 12_1 he...23x

etomyam said...

boleh le rempit ngan KRISS aku....lama x panas enjin he he, bro gi cyberjaya dah dekat ngan rumah haku, nape x sound hari tu? boleh sembang2 kat tepi tasik

Framestone said...

aku time tue naik kenderaan UPSI la.. lagipun tgh rush.. kalau x lehje roger ko.. xde no ko la bro

yOnnA said...

oh dealer jual laptop hehe.
skang laptop dah murah kan :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...bz nyerr bbk...

Framestone said...

yonna--> dah setahun jd dealer..cume dah lame xmasuk je..xde mase.. yup laptop dah murah

N--> dah bz nk wat cam mne

ita.itu said...

naik motor lagi best apa..aku suka sbb smpi opis cpt..hehe

Framestone said...

kite xsuke sgtnaik motor.. coz kat sinie jalan2 dipenuhi lori2 yg besar gedabak siap bwk laju2 lg

FiCK said...

mod letak barang kasar...
bagi lagi laju... prem prem...

ki ki ki ki... aku main² je...

tak kiralah kapcai atau kereta mewah...

bersyukur dengan apa yang kita ada...

Framestone said...

aku xpernah modified pun motor tue.. adik laki aku je yg modified..tp die bawak pun xpernahlebih 80km..die seorang yg berhati2 sikit

dBagHaNi said...

boleh bawk dba naek x??
hahaa

Framestone said...

ops xleh huhuhu... abh suke naik motor sorang2

dBagHaNi said...

nak gak!!x kire....bwk gak

Framestone said...

xleh huhuhu

AQisH said...

ooo..dealer jual laptop ke..aisehh dulu x tau la klu tak bleh beli ngan dia kan hehe

Framestone said...

dh lame dah. huuhu xpe la..mybe len kali pun xpe.. saya sabtu je de kat kedai

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top