Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Pe yang Korang nampak ek

Pe yang yangterlintas di fikiran korang bila melihat gambar yang aku paste di entry nie.. Bagi mereka yang sudah mengetahuinya anda merupakan pengguna setia "bnde nie"

"Jackson Pollock’s Birthday - Courtesy of the Pollock-Krasner Foundation / ARS, NY"

p/s- Aku nak sambung wat kerje ek

20 Jejak Perantau Maya:

Ir. hydir said...

macam benang di gumpal2 aja..

ataupon tulisan Captcha .. nak bagi org penin :)

Framestone said...

kalau usha betul2 leh nmpk ade yg ade dlm gmbr tue

ayie_helena said...

google kot..hihi...sebab tadi itew search google tiba2 ade logo camnie...hikhik....

Framestone said...

oh selalu gune google ek...same la kite...

ayie_helena said...

haah selalu guna google..google is da best search engine..hikhik..yeaaaaaaaa

Ochie~(^_^)v~ said...

huhu.. ochie ngok mata naik juling plak.. kikiki

Framestone said...

helena--> tau pun.. lagipun xde la semak sgt cam yahoo huhu...simple but more usefull

ochie--> dah juling ke.. usha la..ade nmpk pe2 x

Ochie~(^_^)v~ said...

mcm tulisan google jer.. huhu
ntahlah.. juling siott uhuhu

goasop said...

haha. td buka google, tilik2 gak.. tapi x jpe word google tu. nampak e yg hujung tu je. haha

Framestone said...

ochie--> mmg tulisan google pun... dah juling ek..habis la kurang harge die ek nnt

goasop--> ala sian die ek.. try besarkan gmbr tue baru nmpk huhu...dorg saje nk knekan mbe dorg la tue kot..xpe duit dah byk dah

Ochie~(^_^)v~ said...

yeyyey. ochie berjaya.. tak sia2 mata naik juling2 lama2 smpai wrna hitam tu bertukr jd google.. hhahahaha

Framestone said...

ochie--> ish kamu nie... mule td bro pun cam tue jugak..eh maaf ek xde hadiah disertakan

Mr PenyuBiru said...

aku nampak tulisan google yg di Jackson Pollock kan. hehe

Framestone said...

mr penyubiru--> he..23x ko nmpk jugak ek bro huhu... lyn google x..??

Ochie~(^_^)v~ said...

hem... x der hadiah ka??? sob sob sob.. nak juga.. wawawaw

Framestone said...

dah hadiah xde nk wat cam mne huhuuh...sabo la ek.. len kali kalau ade bro bgtau ek

ciK aMoi said...

nampak sgt serabut

Framestone said...

serabut ek...mmg dorg wat serabut ke...nmpk ke ape2 dlm gmbr tue..??

ciK aMoi said...

tak nampak pape object dlm tu
nampak serabut je

Framestone said...

cube tgk betul2 sure lehnmpk sesuatu huhuhu

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top