Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Naik 20 Kg

Assalamualaikum wbt

Maaf kerna sudah lama tidak mengupdate blog ini. Agak busy kebelakangan ini. Hari ini, aku ingin berkongsi sedikit maklumat mengenai berat aku untuk pengetahuan rakan. (mana la tahu kot2 kuar contest seperti bloggers len wat pasal perihal diri)

Sekarang sudah genap setahun lebih aku meninggalkan kerusi ku di majlis perwakilan pelajar. Dalam tempoh ini banyak perkara yang aku hadapi (tido, makan, study, berjalan, dok depan komputer dll)

Akhirnya terjadilah keputusan diluar dugaanku. Berat badan dah meningkat hampir 20Kg. Perut makin Jalan Kedepan (PJK). Belum tang2 bahagian berlemak. Memang nampak berbeza.

Gambar ini baru aku tangkap dalam perjalanan pulang dari Program aku di Tanjung Piai. Sepanjang kat sana aku xsempat nak bergambar. Asik ke hulu ke hilir je dan lagi satu aku nie jurugambar (Pe barang tangkap gambar sendirikan)

Hope ada la gambar aku terselit dalam mana2 kamera peserta ek


Blog advertising:-
Orang kaya di M'sia | Una dan PCnya | AdiWidget Naruto |

16 Jejak Perantau Maya:

Along Arman said...

hohohho...
mr prame udah temuk...
udah boroi :P
takmo diet ke mr prame? :P

Framestone said...

he....23x along jeles.. nie temuk hati sonang tau.. mane de boroi..tue otat satu ketul kat perut je...oh "diet is die with T" <-- ayat garfield

yOnnA said...

hahha..
takpe la.
tu tunjukkan hati tgh gumbira :p

en_me said...

ammvoiii abang yg hensemmm ittewww..

Framestone said...

yonna--> he...23x hati tgh byk gembira walupun kple tgh bererabut. yonna pe cerita skrg ek..xkn dok rumah je

bro_me--> mane de hensem la..besa2 je nie

etomyam said...

20kg naik? macam orang ngandung la pulak bro ni.....wah ada promosi blog kawan kat sini baguih tu tima kasih....

fiza said...

20kg dlm setahun ke awak?? takkan kot... ayyak... bahagia sgtkah?? sy paling takut kg bertambah sebab dh gemoks... tp takpe... mesti dulu kurus sgt ni...sebab tgk ur pics mcm biasa jer... huhuuhh... i mean, takla nampak temuks sgt... huhuhuh... apapon jom jom berusaha turunkan berat itu yer :)

Framestone said...

etomyam--> ala bukan naik mendadak pun...naik dalm tempoh satu tahun je... promosi ini just untuk promote entry2 yg menarik untuk di kongsi bersama je

fiza--> dulu kurus sikit asik presure dgn tugas..mkn pun xsempat.. rambut pun jarng2.. tido xcukup.. so mmg xpelik la dlm setahun naik 20kg

cikF~ said...

MPP U mane???
owh..sy nak naikkan berat 2 kg pun susah..huhu...turun ade la...

Framestone said...

UNITAR aje... saya nk naik pun susah...tp berkat dok depan komp makan secukupnya...jgn kate 20kg..200kg pun leh he...23x

cikF~ said...

owh...same ngan cik ixora rupenye...heh..kalo MPP ipta dlm 2~4 sesi yg lalu, mngkin sy pernah mbuli mpp batch awak dlm satu kursus..heh

Framestone said...

ixora..?? xkenal la pula... xpe buli la kalau berani.. xtakut pun riso kamu je dibuli balik... sebab kite nie xsuke diperlekehkan dan diperkota katik kan... (orang paling bahaya secara senyap dalam u katekan) he...23x

C-Ha Nasiha said...

naik smpai 20kg?
ni mest bhgia kn??
ehehe.. :)
ala..nper x tjk b4 n after?
baru nmpak naik tang mner tuh..
ehehehe..

Framestone said...

he...23x susah la nk tunjuk..bukan de simpan pun gmbr yg lme.. tp leh nmpk la bdn berisi sikit (otot kot)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

20kg?? xpe..xpe..laki berisi nmpk macho perr...

Framestone said...

macho ke..??? ek mane de la he...23x (jangn puji lelebih..nnt makin mengembang pulak body nie)

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top