Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Sukarelawan Turun Tanjung Piai (Part 2)

Dalam kesibukan study dan menjawab peperiksaan, masih ada kesempatan seketika untuk diri saya mengepost entry. Walaupun ianya simple entry, di harap rakan2 blogger yang lain terhibur

Ada sesiapa mengenali makhluk di gambar sebelah? Gambar ini di candid di National Park Tanjung Piai. Walaupun beliau tidak la hensem mana pun jika dibandingkan dengan beruk mat yeh atau james brooke. tetapi aksinya dapat menarik perhatian pengunjung yang melawat ke sini.

seperti yang anda perhatikan di dalam gambar, makhluk ini sedang bertengek di kawasan tapak perkhemahan yang disediakan di sini. Jika anda bercadang ingin melihat panorama hutan paya bakau di waktu malam, anda boleh melakukannya di sini. Tetapi xbahaya ke..?? xpasal khemah kne serang hendap oleh makhluk2 ini


Maaf jika gambar ini kurang menarik untuk di tontonkan atau kurang jelas. Besa la, zoom dari jauh. Agak susah juga ingin mendekati mereka. Baru nak datang dekat, mereka laju je bertempiraan melarikan diri.

Untuk pengetahuan korang. Entry ini khas buat monyet2 dari dari hutan lipur soga perdana di blog bro Me.

Update Terbaru
Esok killer paper (hope leh score)

11 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

ammvoiii abang ittewww.. gambar bawah yg seksi ittewww.. auuuwww koser uuu

blog BeliBuy said...

seksi ek... xsampat nk cover la.. boleh x dijodohkan dengan monyet hutan lipur soga perdana nie... kite siap buh link ke entry bro tue

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gudluck..

azlin hashim said...

Ini kalau tak monyet, beruk.. kalau tak beruk, org utan.. kalau tak Org utan mesti ungka.. ala.. sama spesis la tuh..

blog BeliBuy said...

sitie Bum2--> thank huhuhu....!!

azlin--> rasanya ungka kot.. selalu spesis nie suka membuat bising @ onar terutama waktu senja

yonna bebot =) said...

killer paper?
paper apakah?
bila abeh exam?

blog BeliBuy said...

financial management..paper yang paling ramai org fail and repeat setiap semester he...23x mgu depan baru habis exam

uNa !! said...

haha owh ni gmbr seksi 2 yek . kekke
sian itu objek malu ;p

blog BeliBuy said...

he...23x xde seksi mne pun huhuhu...

etomyam said...

waaaa, ni ada unsur XXX nih..

blog BeliBuy said...

unsur xxx... mne2?? xnmpk pun he..23x xde plk wat promosi filem triple-x kat sinie

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top