Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Sejam sebelum exam..!!

Just nak share story mengenai hari ini. just story within 5-10 minute je. Xde la menarik sangat coz hari nie aku bukan dalam mood yang ok pun. Hope ada yang sudi buat ku tersenyum hari ini

Story nie just pasal aku call insan2 yang aku rasa cam penting je dalam hidup aku (ye ke penting) xde la penting sangat pun cuma aku terasa penting juga la. Tanpa dorg sapa la aku nie kan.
1. Call insan yang tarsayang (doa2kan la ek)
just tnya die dah siap ke nak g exam (exam die petang yang sama juga), dah habis study ke, esok plan cam mane (cadang nk ke rumah akak die).

2. Call bonda ku
saje je nak call, nak tnya duit semalam masuk berapa. Tapi xde orang angkat (mak aku suke letak tepon merata2 - jangan korang nak curi pula)

3. Call Nyah (bakal akak iparku if jadi la kan)
die tengah rehat, just mintak die hantar kamera ke rumah yong (bakal akak ipar aku juga) coz esok aku leh terus amik je. masih single lagi. ada yang berkenan x??

4. Call Bapa ku
die tengah amik sawit kat ladang, bukan selalu aku dapat sembang dangan bapaku. if ade masa terluang je dapat (aku rasa setahun boleh kira dalam jam je aku sembang dangan bapa) nak confirmkan dengan die pasal kenduri kahwin anak Pak uda (adik beradik belah bapa) dan nak bagitahu yang minggu nie aku balik kampung aku bawak member2 aku.

5. Call adik perempuan ku
erm sama je perangai cam mak (suke letak hp merata2)
Mengenai exam hari nie, ok je. cuma ade satu bahagian aku xleh nak jawap. so cam besa la kan. kite goreng je la (cam cik manis cakap <--bakal cikgu tue) Update terbaru dari aku untuk kalian semua
- banner untuk program aku dah dinaikan pagi tadi
- exam tinggal satu paper je lagi
- aku masih lagi mencari tempat untuk praktikal
- blog aku yang lagi satu makin ramai pengunjungnya (thank coz beri sokongan)
- friendster dah ok
- aku tengah tunggu budak rumah aku ajak main call of duty (habis exam leh la main)

9 Jejak Perantau Maya:

Eazy Izzuddin said...

waa...
byk kedit call2 nih...
hihi...
ok jgk 2 calling org tersyg...
dapat berkat untuk exam..
xD

semoge berjaya

blog BeliBuy said...

kredit dlm hp sentisa banyak cuma selalu je tamat tempoh he...23x

nurain said...

tepuk tangan kuat2 kerana saya sudah abes exammm!!!!

Ainsya said...

Yg tak tahannye, call mak bkn nk mntk berkat..tapi tanyer masuk duit berapa..ish2..

blog BeliBuy said...

nurain--> cet suke la tue habis exam ek..kite tgl satu paper je nie

ainsya--> mak dah masukan duit lame dah..tp xg check lg..baik tnye dulu kan

cikF~ said...

hmm...btul2...tp slalu call parent je la..xla sampai call byk2 tu..hihi..

blog BeliBuy said...

he...23x betul2..kite plak suke call org if ade bnde nk cakap atau nk bertanya.. kalau x, hp sure buh jauh2

:: p R i n c E s S _ N :: said...

asal x cl N??? hahaha....perlu kah ekk

blog BeliBuy said...

boleh call ke?? takut ade yang marah n kredit kite habis he...23x nie mesti tgh mood xok ek

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top