Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Tabung Haji Kelana Jaya

Salam buat pembaca setia blog BeliBuy (xde jual ape2 pun..just jual cerita sahaja) Hari ini sekadar ingin berkongsi ceriat di musim haji ini.

Bermula minggu lepas, jemaah haji sudah mula bertolak dari beberapa pusat. Salah satunya di Komplek Tabung Haji Kelana Jaya (Kat belakang area rumah saya sahaja-jalan xsampai 2 minit)

Dikesempatan ini, saya meluangkan masa untuk turun padang. Terdapat banyak gerai dibuka di sini termasuk gerai makanan dan jualan. Lalu je la, kalau nak beli kne usha dompet dulu.

Kata orang sambil menyelam kita minum air. Maka dikesempatan ini, dapat juga saya bertemu dengan blogger seperti anda semua. Tapi bukan yang didalam gambar nie ek. Yang dalam gambar ini hanya bakal suami kepada blogger kita nie.

Jika anda ingin mengetahui sila klik Teruskan membaca

Oh..!! rupanya anda semua memang ingin mengetahui siapa gerangan blogger yang ingin saya perkenalkan disini. Jika anda melihat gambar dibawah, ada tak sesiapa yang anda kenali?Ini la blogger kita yang saya sempat temui. Dari tengah Atie dan dihujung Princess N. Yang baju kuning tue saya la ek. Jika ada rakan2 yang terturun ke Kelana Jaya boleh hubungi kami jika ingin berjumpa, terutama kepada mereka yang ingin menghantar ahli keluarga pergi menunaikan haji.

Jika ingin berjumpa di area Kuala Lumpur pun tiada masalah. Tetapi bergantung pada kelapangan saya. Selalunya if ada bisnes baru saya ada di area sana.

Update terbaru:-
- Mana nak dapat RM4650 nak bayar yuran sem nie
- 2 program dah success.. tinggal 2 program kena wat untuk bulan ini
- minggu depan exam (takut pun ada, nak cepat amik exam pun ada)
- Bila nak balik kg nie...Mak tak sihat tue
- Esok nak start tempah baju untuk program akan datang

22 Jejak Perantau Maya:

Along Arman said...

bila la nak jejak kaki ke sana :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhuhhu....thanx dik...blog N sok pg publish taO...

blog BeliBuy said...

along--> along nk jejak sinie ek...tgu along g haji la ek he...23x boleh kan along

N--> xpe N..esok pun esok la ek...xpe ke buh status cam tue ek

nuyui said...

uiks..apesal yuran mahal sgt...?satu sem ke tu?

blog BeliBuy said...

yup satu sem... mmg mahal pun..knpe...nk tolong byrkan ke...ade org tue 9000 satu sem he...23x

chuckiesd said...

aah laa mahalnyer yuran semester ko..tapi takper ader duit sampingan melalui blogging kan..

blog BeliBuy said...

yup mmg mahal pun..tp xpe...dlm tgn ade dlm 4000 je nie..nk byr yuran b4 exam..balance lepas exam baru byr

nuu_OL said...

teringat tahun lepas anta mak g haji ..syahdu and sedihhh

blog BeliBuy said...

hntr mak kat mne ek?? kat kelana jaya ke

Eazy Izzuddin said...

dah penah ke sana juge...
huhu
nice...
=)

etomyam said...

pernah ke kelana Jaya, dan juga ada tabung haji punya akaun, cuma duit je tak deeerrrr...heh heh

en_me said...

me dulu pernah studi kat unitar kelana jaya ittewww.. belakang giant kannns.. dah lamer tak kesaner.. uhuhu

blog BeliBuy said...

eazy--> dh pernah pgi tanjung piai ek..bila tue ek

etomyam--> if terlajak lepak di kelana jaya..leh roger2 ek

en_me--> pernah study kat sinie ke.. baru kita tahu ek..tahun bila tue ek

Zahirah said...

salam..hai, thanks dtg melawat

fiza said...

salam melawat ke sini....

erm...
good luck exam...

blog BeliBuy said...

zahirah--> thank coz dtg melawat ke blog saya

fiza--> thank coz melawat..n thank for the wish

fadli said...

Aku pun ada turun gak..memang tiap-2 tahun tak akan lepas turun tabung haji tuh, ambil berkat hahaha..
Lagi satu, bila diorang mula berangkat, sdn siren polis iringan dan seretan bas lalu depan umah aku...best oo suasana dia...

blog BeliBuy said...

gaya ko cakp cam ko duk dekat je dgn area sinie...ade mse leh pe jumpe kan he...23x id fail la...xleh nk masuk page ko

cendawan said...

dekat laa http://cendawangila.blogspot.com laa bro. dah memang kita ni dekat..hahahah

blog BeliBuy said...

la mung ke...aku ingatkan sape..coz xleh nk detact id.. klu ko pakai nama cendawan atau eddie sure aku kenal

eRiNsZ said...

la... kami pi 1November ritu x smpat knal lagik kekekeeee....
nt 15 november bleh ar jumpa eak

Framestone said...

maaf la... bro dah xdok kelana jaya dh... dh dok di Perak... klu x leh je jumpe 15 november nnt...

susah2 je jejak ke blog lame bro... ade mase dtg la ke blog baru bro ek

salam kenal dari bro framestone

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top