Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Add me in Friendster please

Friendster become more suck this week... what the hell
Teruskan membaca jika anda nie rakan ku yang paling setia, Kalau nk jadi rakan pun xsalah

Panas hati aku sejak 2-3 hari nie xleh masuk friendster. Asik under maintanence je. Dah la nk promosi program aku nie dekat member dalam freindster.

Tadi aku usha tengok2 just tinggal 59 orang je member aku. Sebelum nie ada nak dekat 800 orang. Member yang aku kumpul sejak 5 tahun lepas. Cam mane aku nak contact dorang? no tepon pun aku xde. harapkan pada friendster je. Yang lagi penting cam mane aku nk ajak member aku datang time aku kahwin huhu.. (tak meriah la nnt he...23x)

So pada member2 aku kot2 terbaca blog nie sila add aku kat friendster korang cahaya_pena(at)hotmail.com bagi rakan2 lain yang nak add juga xde masalah. Aku sure akan approve korang. Kecuali mereka yang add aku semata-mata nak jadi pasangan gay (aku straight je tau)

Here are some FAQs to help address your concerns:
What happened to my friends?
Currently, the number of friends in the friends list is being displayed incorrectly.

Are my friends lost permanently?
No. The data for all friend connections is intact and is not lost.

When can this be fixed?
Friendster is currently working on this problem and we hope to have this fixed within 24 hours.

Can I still add friends while the problem has not yet been fixed?
Yes, users can still add new friends and use other features of the site.

What caused this problem?
There was a building-wide power outage at the QTS / Globix data center in Sunnyvale, California, USA where Friendster’s servers are co-located, along with about 50 other customers. As a result, the memory caching of data was affected. Since Friendster has 85 million users, the cache is taking a considerable amount of time to build. Once the cache has been completely built, all friends will re-appear.

16 Jejak Perantau Maya:

Mr PenyuBiru said...

aku takde friendster. huhu..

nurain said...

aah kan..frenster dah gile..

huu

cikyuyu said...

uiks. uu add da kot? ase2 lah. kui3

PeminatJutawanMalaysia said...

haha borin tul la payah nak buat keje hehe

etomyam said...

@framestone - dah bagi dlm cbox awak tu...pemimpinmuda lah passwordnya, tuan boleh log in dan ubah password ikut selera sendiri

blog BeliBuy said...

mr penyubiru--> la xde ek... ko ade pe ek..myspace @ facebook?? aku lyn frndster je

nurain--> frindster gile balik la... sape la yg hack dorg nie ek

cikyuyu--> uu ade add dulu..skrg xtau ade ke x nie

peminatjutawanmalaysia--> no friendster no income la kan... besa la tue... kne cari altenative len nie

etomyam--> beres sudah

~cik manis~ said...

taw x pe..
fren sy dr 1000++ tggl 24 je..
T_T


mls ar nk lyn dh...

en_me said...

me buat friendster buat syarat jakkks.. uhuhu

yonna bebot =) said...

fs mmg sengal skang!
abeh semua kawan ilang.
maintenance lame x hengat!
selalu 24 jam ni.
ni dah sampai 3hari huh

blog BeliBuy said...

manis--> byknye mbe2 die...mals nk lyn ek..lepas nie lyn ape plk.. myspace @ facebook @ cite online dalam tv3 tue

en_me--> oh ade frindster ek...xbgtau pun kat kite

yonna--> tau xpe...dorg dh buat duit berjuta-juta dari frindster nie.. pe nie kan..sian kami yg ingin bersosial nie

Muhammad Azli Shukri said...

apa2 pun blog tetap mempengaruhi..

blog BeliBuy said...

mmg blog berpengaruh pun...cuma friendster nie memainkan peranan yang berbeza dgn blog je

en_me said...

saperlarr me yg inih nak bagitau kamu .. uhuhu

blog BeliBuy said...

bro me bukan orang lain pun...bro me kan insan yang mampu memikat hati dan perasaan blogger melalui penulisan.. tidak ramai yang mampu berbuat begitu seperti bro...

cikyuyu said...

bro. FS gler!! ke add balik. hangin da nihh.. aww!

avrilfanz_beck@yahoo.com
kalo uu x add, bro add la..
fs kat sek, kne blocked! muhahha

blog BeliBuy said...

sape yg block ek... yuyu xleh ke hack balik server sekolah tue... fs bro dah ok sikit dah...if uu xde nnt bro add la ek

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top