Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Anugerah Skrin 2008


Assalamulaikum Wbt buat semua pembaca setia blog BeliBuy. Maaf sebab dah lama xupdate blog nie. Exam dah dekat beno nie.

Entry hari ini berkaitan dengan gambar diatas, sejak 2 menjak ini, rakan serumah saya dok bz balik lambat ke rumah (kekadang pukul 7 pagi baru balik) semata2 ingin memastikan segala persiapan telah tersedia untuk program malam ini. Pagi2 baru nak lelap je, ada sahaja pangilan yang menganggu tidonya he...23x

Pe2 pun jangan lupa melihat Anugerah Skrin 2008 malam ini hanya di TV3. Terdapat beberapa berapa percalonan yang saya harap2kan menang untuk malam ini. Pe2 pun top 5 dari setiap kategori sudah saya ketahui (korang nak tahu??? xpayah la ek, kita pakat reramai tunggu depan tv3 malam ini. Pastikan anda membuka tv3 untuk 5 minit pertama (untuk mendapatkan ranking tertinggi malam nie)

Update terbaru:-
- Exam minggu depan
- Payment fees baru bayar RM4,000 untuk sem nie, mana nak cekau lg RM650
- Tengah tercari2 layout yang menarik untuk blog PM
- Mentol lampu (RM9,90) bilik baru je ditukar, tapi xleh menyala juga. Fius terbakar kot
- Petang ini ada appoiment, kena prepare RM1,000 (deposit)

15 Jejak Perantau Maya:

azlin hashim said...

tak sabar nak tgk mm nih, tp rasanyer cam dah dpt agak jek saper yg menang... huhu

Ainsya said...

eh..
housemate org tv3 ker ? sape ? haha..

sapelah yg menang ek mlm ni ? we wait n see..hehe

blog BeliBuy said...

azlin--> mmg leh agak pun..nie pun tgh doa2 hope malam nie xde yang magnggu kite nk tgk anugerah skrin

ainsya--> housemate org media prima... xpyh la tau ek... baru je kuar umah nk g kerje

Ainsya said...

hehe..sajer jer..
kali bgtahu pun, bukan kenal pun..haha

blog BeliBuy said...

budak tue single lg tue... focus on work je... gaji pun beriban2 jugak la... impian masa terdekat nk mempunyai cerita sendiri

Ainsya said...

Adeh..mcm penah dgr jer profil and impian gitu..tpi sape ek ?

arghh..biar jer, x pyh penat nak memikior..lyn jer a.skrin mlm ni..hehe

nanonano said...

mlm ni tv buat msuk dlm bilek ah..
bes sket..
hihi

Eazy Izzuddin said...

x sabo nk tgk anugerah skirin nih...
xD

blog BeliBuy said...

ainsya--> profil n impian sape ek he...23x la nie baru die balik amik baju n sikit barng leps tue kuar balik.. penat tul tgk die

nano--> xleh la nk sorok tv dlm bilik..budk umah pun nk tgk jugak he...23x

eazy--> jom tgk reramai...mung sure dah balik umah kan..lyn kat umah la tue ek

en_me said...

sakit kan bila nak pakai banyak duit.. siannnyerrr

blog BeliBuy said...

mmg terseksa batin nie bila melihat duit sebanyak tue terpkse dikeluarkan huhuhu... lepas nie kne pulun cari duit cover balik duit yg keluar nie

miSz.haNie said...

anugerah skrin..smlm...
SANGAT BOSAN! T_T

blog BeliBuy said...

yup sgt bosan..tue pasl leh layn tgk cite len huhuhu...mbe yg jd assistance penerbit pun begang je balik2 malam td

su said...

su bukak awal2 dah nk tgk ASkrin tu mlm td...hehe

blog BeliBuy said...

bersemangt ek die huhuhu

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top