Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Mas Oh Masalah

Di satu petang yang agak damai di laluan berpusu2 di Bazar Ramadhan SS6/1 Kelana Jaya berlaku cerekarama di bawah.

Die :- Comey la budak yang aku jumpa dalam lift td

Aku :- Budak mana pulak nie

Die :- Ala.. Budak uamh atas yang putih2 tak pakai tudung tue

Aku :- Oh Mas ek, kenapa dengan die? Ko berkenan ke? Tapi die tue aku yang punya he...23x

Die :- Ko nie, sume awek mau kebas. Pas2 la kat memember nie.

Aku :- Besa la aku nie kan, sume aku kebas dulu. Pe kata kita buat pertukaran yang adil.

Die :- Pe dia?

Aku :- Cam nie la.. Ko bagi Mas kat aku, aku pulak bagi MASALAH kat ko pulak..Sure ko xkan bosan la dengan hidup nie he..23x

Die :- Baik ko bagi kau Mastura lag bagus (Mastura tue sape- kata aku dalam hati)

Perbualan tamat di sini. Bagi empunya badan tue, rajin2 la mengomen walaupun xde blog
Penulisan bermula disini

Penulisan yang rasanya perlu di baca bersama:-
p/s- gambar di atas tiada kena mengena dengan cerita yang BeliBuy ceritakan

22 Jejak Perantau Maya:

-atie- said...
This comment has been removed by the author.
-atie- said...

ASYik2 MAI MAS-SAL-lAH...
ingat lagik x?

blog BeliBuy said...

Pe tue...?? klu nk ingatkan pun xde masalah punya la

taukey said...

ko mmg romeo. hahaha. pencinta wanitta? hmm aku pon nak. wakakaka

blog BeliBuy said...

ko nk ape??? Meh secawan he...23x

samdaddycool said...

wah.. seronotnya cerita pasal awekssss ... x23...

taukey said...

biasala tu. framestone ni mmg gitu

blog BeliBuy said...

samdaddycool--> besa la...xkan nk sembang pasal jantan kat sinie.. krang blog nie jd tempat mengumpat plk

taukey--> jeles la tue ek..xlaki la kan klu xde smbg pasl pompuan

samdaddycool said...

taukey memang jeles.... dia dah ada awek!

.. betul.. betul.. sembang pasal aweks... layanz.... :P

taukey said...

hahaha. aku plak jadi mangsa jeles. :D hahahaha

blog BeliBuy said...

samdaddycool--> taukey ade awek ke...xtau pun..sepanjang nk dekat setahun aku kenal die..xpernah pun die ckp ade awek..

taukey--> ko jeles sebab xleh sembang pasal awek kat blog ko huhuhu...wei nie nk tnye...ko dah ade awek ke

-atie- said...

laki memg xde bende len..cm bgus sgt pasang awek ramai..sedangkan sorg pun xreti nak jaga..asek2 pmpn je yg jaga laki...
xlaki la kalo asek kantoi je kan...

blog BeliBuy said...

laki mmg xpandai jage awek..sebab tue die cari byk awek..kot2 dorg sume leh tolong jagekan he...23x

en_me said...

ammvoiii chantekknyerr mas dan masalah ittewww.. bak me satewwww.. vollee gittewww

samdaddycool said...

atie... kalo takde awek? camne plak? ..sian takde sapa jaga ..isk.. isk..

(mesti pompuan kata aku penipu takde awek)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

x faham r N....

samdaddycool said...

framestone..taukey dah nak kawen dah.. kalo dia ngaku.. nanti jatuh saham.. (kot?)

blog BeliBuy said...

en_me--> ko nk yang mne satu...mas ke masalah tue...confius aku huhu

samdaddycool--> oh die dgn aku asik berahsia je...nie rupanya kerje die huhu...dgn org mne ko tau x

N--> nie cite org lelaki la...tue pasl N kurang faham sikit kot

samdaddycool said...

dgn org negeri dia gak.. kot??? ko chk frenstr dia.. ada ... (jgn marah taukey- saham dah jatuh.. kikiki)

blog BeliBuy said...

samdaddycool--> die aktif friendster ke?? xtau plk aku huhu..rasa cam ade add die je dulu huhuhu

taukey said...

hahahaha. kat sini rupanya korang bergosip yer. hahahahaha. macam - macam.

blog BeliBuy said...

mne de gosip la...just memperbincangkan hal dunia je

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top