Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

1 Message Received

Hari aku terganggu atas penerimaan sms di handphone buruk ku (walaupun buruk, die jugak yang menyara hidup aku n bisnes aku).

Walaupun xde GPRS n MMS mahupun bluetooth or 3G ia masih lagi mampu memberi aku pendapatan. Cukup la sekadar SMS dan Call in-out.

"Don't talk monkey business with me"

Aku bukan nak sembang pasal business kat sinie. Just nak sembang pasal sms yang ku terima.....

Berbalik semula ke sms yang menganggu tumpuan ku pada asiggment and perlayaran blog aku. Alu ingatkan sms dari insan tersayang atau "duit coming" ke. Tetapi jangkaanaku meleset sama sekali

"Nak lebih berbual dengan orang tersayang? Ramadhan ini, tambah nilai RM30 untuk bercakap selama yang mungkin pd...."

"Please topup and dial *131*# to renew your..."

"Dapatkan SMS PERCUMA! Tebus 1000 mata ganjaran anda untuk ....."

"Laughter is teh best medicine! Let us share some Phua Chu KAng and Hitz.fm 'Zeroes' jokes with you. Call ***** & say 'JOKES'. RM1/min..."

Waduh tolong la jangan spam handphone aku,
Dalam kesamaran spam yang aku terima, terselit satu sms yang berbunyi
"Berminat dgn rawatan facial, body treatment danrebonding di rumah. Sila hubungi sy Nadia untuk temujanji.tq"
Sapa pulak nadia nie. Pandai beno cari duit ek. Tetapi cara die mmg menarik. I like it

P/s- Teringin gak nk contact balik si Nadia nie, kot2 leh buat business sesame

25 Jejak Perantau Maya:

shaxx said...

ooo... bila nadia jd buak spam pulak ekk??? kekekekke

Fareez said...

nadia??hmm... bahaya tu,,kalau pergi umah framestone..ahaha

azlin hashim said...

Nadia AF6 kot.. soh ar dia buat rebonding kat rambut dier bg lurus..

-atie- said...

waa..sentiasa menungu msg dr yg tersayang ek????hikhikhik kantoiii...=p

blog BeliBuy said...

shaxx--> kenal ke sape nadia tue...xckp pun die buat spam..cuma msg die terselit dlm msg2 spam

fareez--> sape yg bahaya...framestone ke nadia he..23x

nadia--> xkan la nadia af6 kot.. tp sapa la empunya diri tue ek

atie--> kantoi ape..xde la org tgu msg dari family la

Along Arman said...

hahahaha... nie la org laki..
asal awek jer.. cEpat jEr mau balas..
ntah² orang laki yang nyamar...
agagagaga...

blog BeliBuy said...

along--> mana ade la..xreply pun msg die...kan org de bgtau nak tau sape die je..kot2 leh wat bisnes partner

Amer Aan said...

rmi peminat nmpk...
kihkihkih

Princess Azi said...

ewah2...
gtl die...
haha

blog BeliBuy said...

amer--> peminat apa plk nie amer oiii...ish kamu nie...

princess azi--> gatal apenye kite nie...kite xde wat pe2 pun huhuhu jgn la tuduh kite...majuk krg

yonna bebot =) said...

hahaha.
hp pun leh ade spam message kan :p
sape la nadia tu.
khidmat free ke! hahaha

blog BeliBuy said...

yonna--> mmg leh ade spam pun...terutama dari m*xis..enth sape la nadia tue...klu ade khidmat free ok la jugak kot..enth2 die wat perkhidmatan dari rumah ke rumah

taukey said...

ko ni asal pmpuan mesti ko suka

blog BeliBuy said...

ops...shhh...jgn la bgtau sape2...he...23x

skyjuice said...

hahahah.... aq dulu pn da byk kalie da kene... siap ader yg suh bukak site blue ag..
giler aper diorg nier.. tp care aq pn leh tahan giler gak.. cm bese aq tepon or mesej blik no yg bg spam kt aq 2.. siap bg warning lagik... hahahah....

blog BeliBuy said...

tp kekadang no tue sendiri adalah server..kerje die hantar spam je..pg td aku dh pasl pasl msg "spam" blue

dBagHaNi said...

oit!buss ke or ...?
wahha!!!

JuliaNa said...

Saya pengguna celcom, jarang pula dispam.. :)

wahh..sekarang body treatment dah ada kat umah??takyah susah2 g salon lagi...ehee.

blog BeliBuy said...

dba--> Business la..ish kamu nie

juliana--> celcom mmg jrg dispam pun..body treatment kat rumah?? rumah sape ek

Ayu said...

ada kena mengena ke gambo ngan message spam tuh.. muskil arr..

blog BeliBuy said...

besa la gimik..gmbr tue xmengambarkan ape2 pun huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

waaa ade gf br yek??=p

blog BeliBuy said...

gf apenye nie he....23x entah la sape la yg hantr sms tue...

Cik Zahora said...

skrg mmg mcm2 la msg yang msuk..
p nadia tuh..
waha3.
special edition ckit.
hihi..
ops... btul kata along arman..
tu cara nk trik org reply blik..
hik2..
cara yang bkesan.. =)

Framestone said...

he..23x tau pun..eh rajin ek komen entry2 yg dah lame di blog bro ek...

he...23x mmg betul pun kate along arman tue huhu... tp tertnye2 jugak..sape la nadia tue kan

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top