Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Business Plan (VG Sdn Bhd)

Akhirnya Business Plan aku success juga. Tidak rugi aku pulang beraya lambat (ala sama je dgn tahun2 sebelum nie). Sampai termimpi2 juga aku memikirkan mengenai benda ini. Pagi tadi aku selamat presentkan benda nie.

Lecture aku mengatakan ianya is best of the best of business plan. Lagi satu baru beberapa buah negara start mengunakan plan yang hampir lebih kurang sama dgn business plan aku. If dapat di emplimentkan di Malaysia mmg merupakan satu kejayaan bagi seorg perintis perniagaan

Minggu2 terakhir bulan puasa ini mendapati ramai rakan2 blogger tidak hadir ke blog aku. Ini mungkin kerana mereka bz dalam menyediakan persiapan terakhir sebelum tibanya syawal.

Terima kasih juga kepada rakan2 yang sudi memberikan kad raya. Plan hari ini tidak lain dan tidak bukan mengemas barang2 ku (nak balik beraya). Insya'lah esok b4 subuhaku dah bergerak balik ke kampung halaman aku.

Hope kita akan berjumpa lagi selepas cuti raya nanti. Semoga ada cerita untuk kita berkongsikan bersama. Jangan lupa tangkap gambar berbanyak ek

p/s- Aku berdoa sesangat nie, ESOK RAYA -Amin- he...23x Baju raya dah ade dah (nnt ku tangkap gambarnya ek)

Entry yang agak menarik:-

5 Jejak Perantau Maya:

samdaddycool said...

Cite sikit pasal biz plan ko ni...

en_me said...

abang tun dr syukri tewww, selamat hari raya maaf zahir batin..

blog BeliBuy said...

samdaddycool--> nk story pasl bisne stue mmg panjang la...tp ade kne mengena dgn pertanian and food service

en_me--> selamat hari raya juga

samdaddycool said...

bole buat satu entry khas...

blog BeliBuy said...

samdaddycool--> insya'lh nnt aku wat... mgkin aku akan buat ebook or tutorial kot pasl bisnes nie..tp basic lg la bro

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top