Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Sg Gabai

Tak de mende pun, just nk tempek gambar b4 g mandi sungai je.
Time bulan 12 tahun lepas kot gmbar nie

11 Jejak Perantau Maya:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

musem panas..syok nyerr mndi sg...tp apekan daya...poserr...

yonna bebot =) said...

sg gabai?
sangat femes kan tempat tu??

tp saya sangat tak suka tempat2 mcm ni.tatau nape..

eh,bro..
kasi alamat umah bro.
send kat yonna2yonni@yahoo.com

with ur full name ok :)

Bikash Nur Idris said...

salam kenal...
tima kaseh singgah blog sy. hrp thn baliklah raya yek :)

blog BeliBuy said...

N--> time tue mmg tgh panas pun..tue yg pakat dgn geng mandi sg huhuhu

yonna--> waduh...mau alamat rumah ek..alamat sms xnk ke?? awat xsuke temapt2 cam nie ek

bikash--> salam kenal juga...insya'lah balik mmg balik..tp xtau bile...tertbe ade presentation on 29..argghh mlasnye

yonna said...

hee.entah.
sangat la tak minat air2 terjun ni.
suka pantai lg!!

hee kasi je la alamat umah.
nak anta kad raya :)

blog BeliBuy said...

dh lame xmndi laut huhu...leh anggap bertahun2 jugak... tp best la mandi sg...sejuk je...ok nnt kite sent ek...kamu xde frndster ke

++nGin rUi++ aMoi ~ said...

thnkxx...
sbb comment cerpen sy k~

blog BeliBuy said...

sama2 cerpen kamu agak menarik.. menggunakan watak seperti dirancang di atas pentas...(pe link ke cerpen tu ek lupe la)

++nGin rUi++ aMoi ~ said...

http://penulisan2u.blogspot.com/2008/09/cerpen-satu-permulaan.html

Nem0 o0h Nem0 said...

sg gabai kt ner?
waaaaa bestnyer dpt mandi sg,da lm x g mandi2 ni..=)

blog BeliBuy said...

amoi-->thank ek

nemo-->sg gabai dalam area nk ke ulu langat kot...lupa la..hari tue time g kite lelap je dlm keta

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top