Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

GPS for co-Pilot

Tadi BeliBuy outstation somewhere in Cheras Baru, just nak share the story what really happen time on da way balik

Lokasi :- Atas jalan
Kenderaan yang digunakan :- Van Universiti je
Mereka yang terlibat :- Mereka yang ada di dalam van

Suasana agak riuh rendah di dalam van. Biasa la just nak hiburkan hati setelah selesai program yang kami jalankan. Tertiba terkeluar satu suara yang mengegarkan suasana

Gantz :- Wei Fendy, kamu tue co-Pilot. Gi teman Abg Wan Drive tue

Aku :- Betul tue. Karang sesat pulak, Mau aku drop ko kat tepi jalan je. Ko jadi co-Pilot nie ade GPS x?

Fendy :- GPS tue ape

Aku :- Ala benda yang leh bagitau kite lokasi and arah yang leh kita gunakan. Ala cam dalam game Need for Speed Corbon tue (Game yang budak rumah aku tgh layan termasuk Gantz)

Gantz :- Wei aku ade GPRS. Leh guna x?

Aku :- Aku de SMS je, so wat senyap je la ek

Meh layan sama:-

10 Jejak Perantau Maya:

taukey said...

hampeh mu framestone. wakakakaka. aku pun ada sms. hehehe. masih siasat lagi ke tentang aku. wakaka

blog BeliBuy said...

ko lyn gak ek aku merapu nie...cdg mmg nk siasat la...tp kekurangan masa sih...siasat ko bukan pulang modal aku byr kat CSI pun

azlin hashim said...

lawak..lawak..w/pun den dah terkena, ye ye ooh je den baca..

blog BeliBuy said...

sape yg terkenakan kamu nie...huhuh xtau la cam mane lesh sepontan ckp cam tue

taukey said...

ko memang suka merapu sebab tu ko suka makan ikan kerapu

blog BeliBuy said...

ada ke aku makan ikan kerapu huhuhu...saja je nk hiburkan ati sebenarnye

azlin hashim said...

cite awak ni lah.. merapu..
haha.. betul kata taukey.. hehe

blog BeliBuy said...

mne de merapu... tp tue la hakikatnya...sy mmg suke melawak sikit..tp time serius xde plk yg berani nk melawak dgn kite

azlin hashim said...

lah belibuy, dah orang tgh serius... sape2 pun takut nak buat lawak bodoh..
apa org selalu kata, jgn di jolok sarang tebuan.. hah mcm tu ar..

blog BeliBuy said...

oh ye ke...patut la ramai yg xberani nk wat joke dgn kite huhuu

p/s- sarang tebuan wt pe jolok...jolok sarang lebah lagi untung..dpt madunya

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top